חדשות ועדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
חדשות ועדכוני קאנטרי

שרשור לכל החדשות והידיעות הקטנות שמעסיקות את עולם הקאנטרי.
אם יש לכם משהו להוסיף, אתם מוזמנים

LeAnnDylan

Well-known member
ליאן ריימס ברונטית

אחרי שכמעט עשור אני מפצירה בליאן ריימס לחזור לברונט שהיא צבעה פעם רק בשביל צילומי לוח השנה שעשתה ב-2001, סוף סוף היא מקשיבה לי וצובעת לחום.
אז... מה דעתכם על המראה החדש?

symptoms

New member
כבר דיברנו על זה לא?

אני לא אוהבת בלונדיניות. (או יותר נכון, אני מעדיפה שהן לא) קרי היא יוצאת דופן.

רעות

LeAnnDylan

Well-known member
קית' אורבן הצטרף לחברי הגראד אול אופרי

מזל טוב לקית' אורבן, שהתקבל אתמול (שלישי) להיות החבר הטרי ביותר בהיכל התהילה של הגראנד אול אופרי.
כל זמר קאנטרי יודע שהכבוד הגדול ביותר עברו הוא להיכנס לקבוצת האליטה של האופרי.
כל חבר אופרי חייב להיות מוזמן ע"י חבר אופרי אחר, והפעם היה זה וינס גיל שזכה להזמין את קית' למושב הכבוד שלו.
זה היה אחרי שקית' הופיע במופע We're All For The Hall שסיפרתי לכם עליו מזמן (אבל בטח אתם לא זוכרים
) בכל אופן זה היה מופע שכל הכנסותיו הלכו למוזיאון ההול אוף פיים של הקאנטרי בנאשוויל.
במופע עצמו השתתפו עוד אמני קאנטרי גדולים, כמו ראסקל פלאטס, ליידי אנטבלום, ליטל ביג טאון, אלאבאמה ועוד.
אחרי ההופעה של קית', ווינס הזמין את אוק רידג' בויז, דיאמונד ריו וראסקל פלאטס (כולם חברי האופרי) לבמה כדי להניק את המתנה לקית'. ווינס ניגש אל קית' הגיש לו את המתנה שלו ופנה אל הקהל ואמר "גבירותיי ורבותיי, אנחנו מתכבדים להזמין את קית' אורבן להיות החבר הבא בגראנד אול אופרי. ברכותינו".
קית' הגיב בהתרגשות גדולה ואמר: " תודה. תודה רבה! אומייגאד. אני לא יודע מה לומר. תודה רבה לכולכם בגראנד אול אופרי על כך שגרמתם לזה לקרות. זה כבוד ענק וכמה נפלא זה לקבל את הכבוד הזה הלילה מכל הלילות."
צכף הוא יפרוץ בשירת מה נשתנה...
מזל טוב לו

איזה כיף! ברכות לו

מעניין אם הוא הזמר הלא-אמריקאי הראשון שנהיה חבר שם. בהחלט כבוד גדול.

LeAnnDylan

Well-known member
ליידי איי למען בית הספר שנפגע מהטורנדו

לפני כחודשיים ליידי אנטבלום פירסמו תחרות באתר שלהם שהפרס בה יהיה הופעה של 45 דקות בנשף הסיום של בית הספר. המעריצים התבקשו לשלוח קטעי וידאו בהם הם מסבירים למה ליידי אנטבלום צריכים לבוא להופיע בבית ספר שלהם.
התפנית הגיעה מתלמידי תיכון סילבר קריק באינדיאנה ששלחו וידאו בו הם לא מבקשים שחברי הלהקה יבואו להופיע בתיכון שלהם, אלא בתיכון "הנריוויל" הקרוב אליהם אשר נהרס כמעט לחלוטין בסופות הטורנדו שהתחוללו באינדיאנה (אותן סופות שהביאו לקריסת הבמה בהופעה של שוגרלנד) בחורף האחרון.
בוידאו הזוכה, תלמידי סילבר קריק מראים את בית הספר שלהם לכמה רגעים לפני שהם מגיעים ללב הענין ואז מבקשים מחברי הלהקה, לוותר על טקס הסיום שלהם שיערך ב-28 באפריל ובמקומו להגיע לטקס הסיום של תיכון הנריוויל כדי לעודד את רוחם השבורה של תלמידי התיכון שם.
אחת המורות בתיכון שם הוסיפה ואמרה "מעולם לא עלה בדעתי שלתלמידים הללו לא יהיה טקס סיום. למעשה, המחשבה הראשונה שעברה בראשי הייתה שאני חייבת לוודא שלתלמידים הללו יהיה את טקס הסיום הטוב ביותר אבר! גם אם זה אומר לשלם עליו מכספי הפרטי, הולך להיות להם טקס סיום."

הוידאו ריגש מאוד את חברי הלהקה שבחרו בו בוידאו הזוכה בקלות. אומנם ביום שנקבע לטקס הסיום של הנריוויל, יש ללהקה מופע שנקבע מראש אבל הם הבטיחו שב-16 למאי הם הולכים לעשות אירוע אף יותר גדול ממה שהיה מתוכנן בפרס המקורי של התחרות. אירוע שמיועד גם לתיכון וגם לחטיבת הביניים של בית הספר שיתקיים בלואיוול קנטקי ואחריו מופע התרמה גדול למען הקהילה שנפגעה מהטורנדו.

את הוידאו הזוכה של התחרות אתם יכולים לראות כאן.

איזה וידאו מרגש!

אין שאלה בכלל.
כל הכבוד לליידי איי על התחרות ועל הבחירה.

איזה מדהימים שהם!

הוידאו ממש מרגש! אני חושבת שאפילו הזלתי דמעה או שתים..

למעלה