בעיה ראשונה
כתבתי לכם כבר בשבוע שעבר אבל לא עניתם

יש לי בעיה עם חלון התגובה מאז השדרוג. אני גולשת דרך הספארי באיפון (באתר הרגיל, לא באפליקציה ולא באתר המותאם) ונפתח חלון תגובה אבל אין בו שום איקון של אפשרויות העריכה (בולד, קן תחתון וכו') - רק חלון תגובה, הוספת קובץ (למטה בחלון) ו"שלח".
כבר בזמן הפיילוט התרעתי שלא ניתן כשגולשים בנייד לסמן מילים כדי ליצור מחרוזת (מכוון שוהרדתם את האפשרויות של צירוף קישור להודעה בצורה הרגילה שהיתה) ועכשיו אי אפשר לעשות כלום מסרגל העריכה, בטח ובטח לא לצרף קישורים, והדרך היחידה לעשות את זה היא להדביק את הקישור במלואו, שזה ממש מכוער, שלא נדבר על זה שהלכנו שנים אחורה במקום להשתפר ולהשתדרג קדימה.

ואגב, כל האפשרויות האלה של העריכה היו לפני שכל המערכת עלתה בכל הפורומים כי כשגלשתי והגבתי פורום שהיה בו פיילוט (לא שזה עזר לי כי כאמור אי אפשר לסמן מילים דרך האיפון ולבצע עליהם את כפתורי העריכה. הדבר שהכי חסר לי זה להוסיף מחרוזת בדרך הישנה והטובה.

אני מצרפת צילומסך איך נראה חלון התגובה דרך האיפון.

האם אתם מודעים לבעיה באיפונים והאם אתם פועלים לתקן אותה? האם יש מצב איכשהו ליצור מחרוזת בהודעה כשכותבים דרך האיפון?

בעיה שניה
אחרי שהתגובה מתפרסמת היא יוצאת כגוש אחד ללא כל הרווחים שעשיתי בה (באמצעות אנטר) במהלך הכתיבה. הנה דוגמה לאיך שזה נראה - אני שמתי אנטר כדי לעבור שורה ובמקום זה יש נקודות והמשפט ממשיך בלי רווח.

(אגב שלא תטעו, את ההודעה הזו אני מפרסמת ממחשב רגיל ולכן יכולה לבצע קישור באמצעות מחרוזת וגם להשתמש באפשרויות העריכה - בולד וכו').

תשובות

1) בנוגע להוספת את שורת אפשרויות העריכה, היא באופן מודע לא קיימת דרך הסמארטפונים. כרגע לא מתוכנן שינוי, אולי בעתיד.
&nbsp
2) מודעים לבעיית הרווחים, נמצאת בטיפול.

חבל מאוד

בעידן שהרבה אנשים גולשים דרך הסמרטפון, הורדתם אפשרות שנמצאת בשימוש תדיר כמו הוספת קישור כמחרוזת. כל השאר- עיצוב וכו, שולי לעומת היישום הזה.
&nbsp
&nbsp

למעלה