שלום רב. כמה זמן מטגנים פטריות עם בצל. אמרו לי שיש

גליגלי6

New member
שלום רב. כמה זמן מטגנים פטריות עם בצל. אמרו לי שיש

נוזלים. מה לעשות איתם לפני הקפאה ואיך מבשלים עם תפוחי אדמה. תודה רבה
 

גליגלי6

New member
איכשהו הסתדרתי אבל יצא חסר

טעם. הוספתי רוטב סויה יצא לא טעים..איזה תבלינים צריך לשים חוץ מכורכום ששמתי..תודה
 

נירהמ1

New member
בוקר טוב גליגלי - פשוט מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב

ואז מוסיפים את הפטריות. מטגנים מעט עד שגם הן מזהיבות.
מוסיפים את הבצל עם הפטריות והנוזלים (לא לזרוק. הם מוסיפים הרבה טעם לתבשיל) לתפוחי האדמה, מוסיפים תבלינים כמו פלפל שחור גרוס, פפריקה, שום גבישי או טרי ורוטב סויה, מוסיפים מים ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים.

יום נעים ו
,

נירה
 

גליגלי6

New member
שלום נירה. עשיתי כמעט מדוייק כמו

שהסברת לי יצא זוועה..לא יודעת למה
 

נירהמ1

New member
אני לא מערבבת פפריקה וכורכום - לא אוהבת

את השילוב.

כשאני שמה כורכום אני לא שמה פפריקה, ולהיפך.

נירה
 

גליגלי6

New member
נירה מאוד מודה לך. זה בדיוק

מה שעשיתי..לא יודעת למה אבל לא יצא טעים..שבת שלום לך
 
למעלה