השתוללתי מכעס ושוש עזרה לי הרבה להרגע:
אני לא זוכר מה היה הפוסט הראשון שלי ומי היה החבר הראשון שלי אבל השידוך הראשון שלי עם פייסבוק היה קשה מאד וכעסתי וחשבתי לעצמי "מה לעזאזל כל העולם מתעסק עם האתר הנורא הזה?"
>
אולי תצחקו, אבל תקופה לא קטנה חשבתי שהפייסבוק הוא בכלל תוכנת עזר כלשהי העוזרת לגלישה שצריך להוריד למחשב, ולא הבנתי שמדובר באתר אינטרנט.
> לאחר ש"כל העולם", גם באינטרנט וגם במציאות דיבר על הפייסבוק, חיפשתי אותו בגוגל, נכנסתי לתוצאה ,,,,, והגעתי לזה שבקישור למצב לא רשום, אבל לפייסבוק בעברית:
[URL]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/archive/b/b9/20120403120056!New_Facebook.jpg[/URL]
(המשך)
ואז הייתי המום, ואמרתי לעצמי: "מה זה? מי נגד מי כאן? מה השטויות האלו? מה לכל הרוחות כולם מצאו באתר המוזר הזה?
> אחר כך אמרתי שלא יתכן שכל העולם טיפשים ואני חכם וכנראה אני נכנס לאתר אחר הנקרא גם הוא "פייסבוק" .
> אני לא זוכר כבר איך, אבל כנראה שאלתי בפורומים ושם הסבירו לי שכך עולה הפייסבוק לאלו שלא רשומים, וצריך להרשם.
>
או אז כטירון בפייסבוק התחילו הצרות האמיתיות: לא הבנתי מה זה "קיר", מה העניין הזה בפייסבוק העברי שאם לוחצים על "אהבתי" מופיעה הכותרת "לא אהבתי" וזה בלבל אותי (וכנראה אחרים כי עובדה שפייסבוק שינו את זה למצב הופעת צבע כחול אחרי הלחיצה על לייק) התחילו להגיע לי ים של מיילים על כל מילה שכתב חבר פייסבוק כי היה לי מסומן לקבל את זה כך ועוד ועוד, וחשבתי שאם אמשיך לגלוש בפייסבוק, אצא מדעתי.
>
ואז הופיע הגאולה: אני לא זוכר איך , אבל גיליתי את הפורום הזה, ****והכי חשוב את שוש**** שעזרה לי בהרבה דברים לא מובנים לי כטירון בפייסבוק , ועוזרת לנו עד היום , והיה עוד מישהו שעזר לי כאו הרבה וזה מה שמנע ממני לשכנע את דאעש להפציץ את משרדי פייסבוק כדי שלא ישגעו אותי ונשארתי בפייסבוק. ( סתאאאאם
)
והיום ?????
אני בלחץ אם חס וחלילה, רחמנא ליצלן, אלוקים ישמור, חמסה חמסה חמסה, יש תקלה בפייסבוק או במחשב שלי הגורם לקשיים בגלישה בפייסבוק או בחוסר אפשרות להכנס אליו.