אני על המוקד

• פותח הנושא iba90
  • פורסם בתאריך

iba90

New member
אני על המוקד

לאחר שבשבוע שעבר גילינו את עולמה המופלא של אנונימוסטייל ובמסגרת ההיכרות עם חברי הפורום הנה 10 הדברים שאני אוהב בעצמי. לאחר מכן יינתן זמן חופשי לשאול שאלות ולענות תשובות...

אני אוהב את זה שיש לי אופי חזק ושאני לא נכנע ולא מוותר בקלות לגבי דברים מסויימים וגם לא נגרר אחרי מוסכמות או אנשים.

אני אוהב את השילוב בין ה"חנוניות" שבי לבין ה"קוליות" שבי

אני אוהב את זה שיש בי רגישות כלפי אנשים. אם יש אנשים מסביבי שמרגישים עצבות או מצוקה אני אעשה הכל בשביל לעזור להם.

אני אוהב את זה שיש בי רצון תמידי ללמוד דברים חדשים ולהיות תמיד מעודכן בחדשות ובמה שקורה.

אני אוהב את זה שיש לי יכולת לעשות שינויים בחיים ואפילו "להזיז הרים" אם צריך*** (*** = לא בכל התחומים זה מצליח.
)

אני אוהב את זה שאנשים רואים בי סוג של "כותל מערבי" ומרגישים נוח לשתף אותי בדברים גם אם אני לא ממש מכיר אותם. (זה קורה לי תמיד עם זקנות באוטובוס שמתיישבות לספר לי את כל ההסטוריה שלהן משנת תרפ"ה.
)

אני אוהב את זה שאני מצליח להצחיק אנשים גם בסיטואציות הכי מבאסות שיש.

אני אוהב את זה שני משקיע בעצמי ושומר על כושר.

כמו שכבר רשמתי כאן בפורום...אני אוהב את האף שלי.

אני אוהב את זה שאני יודע לדבר בשפה שמעט מאוד אנשים יודעים אותה בישראל (אני לא יכול להגיד מה השפה אז...
)

אז...אלה הדברים שאני אוהב בעצמי...אני בטוח שיש עוד כמה שאני לא חושב עליהם כי מאוחר...תרחמו עם השאלות

Lee Rock

New member
איזה שינויים עשית בחיים?

אם בא לך לשתף קצת, ומאיפה המוטיבציה?

iba90

New member
תשובה

מבן אדם שמנמן ומדוכא הפכתי לרזה ואופטימי
זה בערך השינוי הגדול שעברתי בחיים. המוטיבציה לשינויים באה אחרי שראיתי שאני לא יכול להמשיך לחיות כמו שחייתי. (השינוי אגב בן 5 שנים כבר)

Lee Rock

New member
פששש...תותח.

סתם בשביל לתת השראה לאחרים, מה הגיע קודם, הרזון או האופטימיות?

iba90

New member
הרזון הגיע קודם..

זה הראה לי שאני יכול באמת לעשות שינוי וגרם לי להמשיך עוד!! (תודה)

אריאל362

New member
אני אוהב...

לקרוא אותך, גם בצ'ט וגם פה

אחלה דברים כתבת על עצמך, כל הכבוד על היכולת לשנות דברים בעצמך
מקווה שתמשיך לשנות את הדברים שאתה מעוניין

A 26 cm Schlong

New member
שלוש שאלות, ברשותך

1. אני מחשיב את עצמי לנון-קונפורמיסט בנשמה, והייתי שמח לקרוא מה הופך אותך לאדם ש"לא נגרר אחרי מוסכמות או אנשים".

2. הייתי רוצה לדעת אילו דברים אתה לא אוהב בעצמך, ומדוע אינך פועל לשנות אותם, שהרי אתה כותב שיש לך "יכולת לעשות שינוי בחיים ואפילו להזיז הרים אם צריך". ואם אתה כן פועל לשנות את הדברים שאתה פחות אוהב, מדוע אתה חושב שדווקא בתחומים האלה אתה לא מצליח לחולל שינוי, או שהשינוי לא מוצלח.

3. מה אתה חושב שהופך אותך ל"חנון" ומה הופך אותך ל"קול"?

*ממש בא לי שתעלו אותי על המוקד גם

iba90

New member
עונה...

רצה הגורל ולא היו לי חיים קלים מבחינה חברתית בעיקר בתיכון (אחרי הצבא שעבר דווקא בסדר נשארתי די לבד...) מכיוון שהרגשתי שכולם "נגדי" היה לי קל יותר לא "ללכת עם הזרם" ותמיד עשיתי (הרבה פעמים במודע) את ההפך ממה שכולם עושים (בדיעבד זה רק הרחיק אותי עוד יותר). אני לא יכול לתת דוגמאות ספציפיות כרגע לגבי מה שהיה אז שהפך אותי לכזה כי די השארתי את זה מאחורי אבל מאז שאני זוכר את עצמי במצב הזה אני כזה
.

הדברים שאני לא אוהב אצלי הם בעיקר דברים פיזיים שגם אותם אני מנסה לשנות כל הזמן. עברתי שנוי פיזי גדול מאוד שחשבתי שבחיים לא יוכל לקרות, אחרי שעברתי איתו נוכחתי לדעת שאין דבר שהוא "גדול" עליי ואם יש משהו שמפריע לי אני רק צריך לשנות אותו. אם אנחנו מדברים על התחום של הזוגיות\מין אז במקרה הזה עדיין יש בי חוסר ביטחון שנשאר לי עוד מהימים של פעם לכן זה תחום לדוגמא שאני לא "מצליח" בו למרות כל השינויים שעברתי.

לגבי מה שהופך אותי מ"חנון" ל "קול"..אני לא יודע לבטא את זה בכתב זאת ההרגשה שלי....אני מתעניין בדברים שהם לא שגרתיים ולכן זה נראה לי מצד אחד חנוני לגמרי אבל מצד שני "מגניב" לגמרי.

HH husa

New member
אם שמן מדוכא שהופך לרזה נפטר מהדכאון , רזה

מדוכא שישמין גם יפטר מהדכאון ?

iba90

New member
הציפ-אור צריך לשמור עליה :)

אבל גם ככה עוד מעט נגמר היום...תודה לשואלים ולמגיבים

למעלה