ארץ הפלאות פרק 11
ראיתי שנפתח שרשור לפרק בשורשור של פרק 10, לכן פתחתי שרשור חדש.
פרק 11 היה מדהים, הסדרה ממש השתפרה בחלק השני שלה
כשצפיתי בפרק הראשון בכלל לא התחברתי לסדרה ואפילו החלטתי לוותר עליה, אבל כהיא התחיל לשדר ביס אמרתי ניתן לה ניסיון שני וגם פחות אהבתי אותה אבל איך שהוא המשכתי לצפות בה.
ואז הגיע החלק השני שגרם לי לאוהב את הסדרה ממש ולהתמכר אליה.
אז נתחיל מהסוף, לפי הפרומו הבנתי שמישהו הולך למות ואנסטסיה היא באמת האפשרות הכי צפויה שתהירג ובכל זאות לא ציפיתי שזו תהיה היא, ואני עדיין חושבת שזה לא הסוף שלה כי רק עכשיו הדמות נהיתה ממש מעניינת ואני רוצה עוד ממנה ואני בטוח שעוד חושבים כמוני
ממש אהבתי את החלק שהחזירו לויל את הלב
וישר אנסטסיה קרא לוויל להסתכל אליה כי היא ידע שזו הולכת להיות הפעם האחרונה שהוא יראה אותה ואשכרה יחוש כלפיה אהבה
ההסיטוריה של הלב של וויל היתה טובה וממש אהבתי איך שהם הכניסו את קורה לכל העסק (
היא הזכירה את רג'ינה)
אליס וסיירוס לא כל כך מעניינים אותי, כסיירוס גילה שאמא שלו היא המקל של ג'אפר באמת שלא היה איכפת לי, רק רציתי לחזרו לסיפור של וויל ואנסטסיה
גם זה נראה לי קצת אנוכי שבגלל שוויל ניסה לעזור להם הוא נהיה בצרות והם במקום לדאוג לו 100% עדיין חושבים יותר על האמא (למרות שאני יכולה להבין קצת את זה אך אני ממש דואגת יותר לוויל)
וזהו, מחכה לפרק הבא, הוא הולך להיות מעניין
הא ואיך שכחתי, סטוריבוק
היה נחמד לראות את סטוריבוק למרות שהיה מגניב אם היו רואים ברקע את אחד הדמויות מהסדרה
ועוד שאלה שעלתה לי בזמן הפרק: קורה לקחה את הלב של וויל ורק אז הלכה ליער המכושף, פגשה את הוק והטילה את הכיפה הזו שהגנה עליהם מפני הקללה וחיכתה שם 28 שנה
וויל ואנסטסיה נראים באותו גיל כשקורה לקחה את הלב ו28 שנה אחר כך אחרי שהקללה הוסרה, אני מניחה שההסבר היחיד לזה הוא שהזמן עובר שונה בוונדרלנד מאשר בסטוריבוק
עכשיו נשאר רק לגלות איך וויל הגיע לסטוריבוק...