ארץ הפלאות פרק 11

Macphista

New member
פרק 11, מי ראה? היה פשוט אומג!
והסוף!!!
אומגגגגגגגגגגגגגג

Macphista

New member
מדהים איך שהסדרה הזו השתפרה היה פרק מעולה ממש.
וכן, אומג אומג אומגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!

Aranel Nenharma

Well-known member
ארץ הפלאות פרק 11

ראיתי שנפתח שרשור לפרק בשורשור של פרק 10, לכן פתחתי שרשור חדש.

פרק 11 היה מדהים, הסדרה ממש השתפרה בחלק השני שלה
כשצפיתי בפרק הראשון בכלל לא התחברתי לסדרה ואפילו החלטתי לוותר עליה, אבל כהיא התחיל לשדר ביס אמרתי ניתן לה ניסיון שני וגם פחות אהבתי אותה אבל איך שהוא המשכתי לצפות בה.
ואז הגיע החלק השני שגרם לי לאוהב את הסדרה ממש ולהתמכר אליה.
אז נתחיל מהסוף, לפי הפרומו הבנתי שמישהו הולך למות ואנסטסיה היא באמת האפשרות הכי צפויה שתהירג ובכל זאות לא ציפיתי שזו תהיה היא, ואני עדיין חושבת שזה לא הסוף שלה כי רק עכשיו הדמות נהיתה ממש מעניינת ואני רוצה עוד ממנה ואני בטוח שעוד חושבים כמוני
ממש אהבתי את החלק שהחזירו לויל את הלב
וישר אנסטסיה קרא לוויל להסתכל אליה כי היא ידע שזו הולכת להיות הפעם האחרונה שהוא יראה אותה ואשכרה יחוש כלפיה אהבה

ההסיטוריה של הלב של וויל היתה טובה וממש אהבתי איך שהם הכניסו את קורה לכל העסק (
היא הזכירה את רג'ינה)
אליס וסיירוס לא כל כך מעניינים אותי, כסיירוס גילה שאמא שלו היא המקל של ג'אפר באמת שלא היה איכפת לי, רק רציתי לחזרו לסיפור של וויל ואנסטסיה
גם זה נראה לי קצת אנוכי שבגלל שוויל ניסה לעזור להם הוא נהיה בצרות והם במקום לדאוג לו 100% עדיין חושבים יותר על האמא (למרות שאני יכולה להבין קצת את זה אך אני ממש דואגת יותר לוויל)
וזהו, מחכה לפרק הבא, הוא הולך להיות מעניין

הא ואיך שכחתי, סטוריבוק
היה נחמד לראות את סטוריבוק למרות שהיה מגניב אם היו רואים ברקע את אחד הדמויות מהסדרה
ועוד שאלה שעלתה לי בזמן הפרק: קורה לקחה את הלב של וויל ורק אז הלכה ליער המכושף, פגשה את הוק והטילה את הכיפה הזו שהגנה עליהם מפני הקללה וחיכתה שם 28 שנה
וויל ואנסטסיה נראים באותו גיל כשקורה לקחה את הלב ו28 שנה אחר כך אחרי שהקללה הוסרה, אני מניחה שההסבר היחיד לזה הוא שהזמן עובר שונה בוונדרלנד מאשר בסטוריבוק

עכשיו נשאר רק לגלות איך וויל הגיע לסטוריבוק...

Shiri from the block

Active member
היה פרק מעולהההההה!!!
אין אין סדרה מעולה, אני ממש נהנית ממנה!!
כל פרק הם רק משתפרים יותר ויותר אבל גם מהפרקים הראשונים נהנתי אז אני בסדר עם כל מהלך הסדרה הזאת.

אנסטסיה.. איך ידעתי שזאת תיהיה היא.. ת'כלס זה לא היה יכול להיות אף אחד אחר:
אליס וסיירוס אין מצב. הם כאילו הכוכבים של הסדרה.
וויל הוא ג'יני וג'אפר צריך אותו.
ג'אפר לא יכול להיות כי עדיין יש עוד 2 פרקים וצריך רע מסויים והג'ברוואקי לא מספיק חזקה לבד.
ובגלל שהיה פרומו על הלב של וויל אי אפשר שיהיה הכל- גם וויל יקבל את הלב שלו וגם יתאחד עם אנסטסיה אז משהו היה צריך להשתבש שם..

אניווי אני גם מקווה שהיא לא באמת תשאר מתה כי חבל

אבל הנשיקה בינה לבין וויל הייתה ממש יפה ממש אהבתי איך שעשו את זה

קורה!!!!!!

היא הייתה קצת ביצ'ית כשהיא אמרה שיש לה בת שהיא מאוכזבת ממנה

ואני עדיין לא מבינה איך פשוט ככה מלמדים קסם.. זה לא אמור להיות מורכב יותר?

אוף לא מאמינה שזה תכף נגמר

עוד 2 פרקים וביי

אממממ לא יודעת

נורא התאכזבתי, הייתי בטוחה שהלדין צדק והג'אבווקי לא תוכל להפחיד יותר, זה היה מבאס.
הקטע שלה עם אנסטסיה היה קצת ארוך והדרך לא בדיוק הצדיקה את הבחירה של אנסטסיה פשוט לוותר על כל המשאלות.
אהבתי את הטוויסט שאמרה היא האמא, ומסקרן לדעת מה יקרה הלאה, כי אמרה סה"כ רצתה את הכדים כדי להציל את ילדיה, וג'עפר חושב שיש שם משהו גדול, מעניין מה יקרה.
מה שמוזר זה שנראה שבמערכת היחסים של אמרה וג'עפר היא הייתה לגמרי איתו, ההתמסרות שלה נראתה טוטאלית והוא זה שהיו לו מניעים נסתרים, אז למה היא לא סיפרה לו?

אני מקווה שאנסטסיה לא תמות, היא התחילה בתור הדמות הכי שטוחה ולא מעניינת והפכה לאחת הדמויות האהובות עלי, היא מדהימה!!

אני חייבת להגיד שהקטע של הנשיקה שלה ושל וויל היה מוזר ולא קשור, אולי אני צינית מדי בשביל זה, אבל זה לא עשה לי את זה בכלל.

הלדין

New member
בעקרון,

אפשר לשאול איפה האבות של שלושת בניה של אמארה. ג'עפר הוא רק האחרון בטור ארוך של גברים שחלקו את יצועה של המכשפה הזו (סיירוס מראה לאליס פרק לפני כן טריק שאמו המכשפה לימדה אותו). היא לא חלקה איתו את המידע הזה משום שמערכת היחסים הזו, בעיניה, לא בדיוק מערכת יחסים שיוויונית - היא עדיין המורה שלו והוא התלמיד שלה. חוץ מזה, ג'עפר בטח גילה שילדיה הפכו לשדים כשערך תחקיר עליה. זה רק נותן לה נקודה טובה אצלו למרות, שלצערו, יש מקום למכשף אחד בעולם זה. הוא אנוכי מכדי לחשוב שאמארה תחפש בדיוק את הבקבוקים שבתוכם נכלאו הילדים שלה.

shirush3

New member
יכול להיות שאת צינית

דווקא הנשיקה של וויל ואנסטסיה דיי הייתה "במקום".
הוא קיבל את הלב שלו בחזרה וזה אומר שכל הצד הרגשי שלו חזר אליו ועכשיו הוא מרגיש והוא תמיד אהב אותה אז...

מה שכן, העריכה אולי הייתה טיפה יותר מידיי

אני ממש מקווה שהיא תחזור איכשהו ושהיא לא באמת מתה
היא וויל הגמויות האהובות עלי

הנשיקה עצמה הייתה סבבה

אהבתי שהוא הבין שהוא אוהבת אותה, לא אהבתי את העריכה, את הסורגים שנעלמו את סחרור המצלמה
קצת טו מאץ'

shirush3

New member
שכחתי גם את

הג'ברוואקי שתפסה לו את הפרצוף והרחיקה אותו

אני לא מאמינה שהם היו

בסטוריברוק ולא הראו דמויות משם! איזה בזבוז! חיכיתי לזה מאז שהספין אוף הזה התחיל.
חוץ מזה אין לי מה להגיד על הפרק, ממש לא התלהבתי, לא קרה שום דבר מעניין, ממש כלום..
הדבר היחיד שהביא קצת אור זו קורה, זה הכל...

אליס מעצבנתתתתת!! וסיירוס לא פחות!
יאללה, תכף נגמר ויאללה ביי.

הלדין

New member
פרק טוב

- לא מחוייב המציאות. קורה יכלה להיפגש עם אנאסטסיה בכל פרק זמן בעשר השנים שחלפו מאז בתה גירשה אותה לארץ הפלאות. בשלב זה, היא כבר ידועה בארץ הפלאות לטוב ולרע.

הסיבה שלא הייתי מגדיר אותו כמצוין היא שהוא לא מתיישב לי עם הפרק שבו מוצג סיפור הפרידה בין אנסטאסיה לוויל. המלך הלבן משתמש בדיוק באותן מילים שקורה משתמשת בהם בפרק. אני גם חושב שזה מוגזם מעט לומר שהמלך התחתן עם אנסטאסיה כדי להסוות את הנטיות ההומוסקסואליות שלו (כן, שותפים שמוברחים במנהרות סודיות. הבנתי את הרמז...-)
הפתיחה עם סיירוס והזחל הייתה מצויינת. הקטע שאליס הטיפשה וסיירוס, הכרוך אחריה, עושים עבור ג'עפר את העבודה במציאת הלב היה מביך כמעט ברמת הצ'ארמינגים מוצאים עבור קורה את הפיגיון של רמפליצקין. מה שכן, נכון שאין מצוקת דיור בסטוריברוק אבל ציפיתי ממר גולד השמוק לזרוק את החפצים של וויל למזבלה העירונית אחרי כמה חודשים של היעדרות... (כמובן שאז הם היו צריכים לפגוש את עוץ לי גוץ לי ולהסביר לו למה הם צריכים את הלב הספציפי ההוא.)

הג'אברווקי, כאמור, דמות מעניינת מאד. אני חושב שהשחקנית עושה עבודה מצוינת בלתת חיים לדמות הזו.

למעלה