ביבי קנדה 115

• פותח הנושא biסk
  • פורסם בתאריך

biסk

New member
ביבי קנדה 115

וואו איזה פרק מטורף!
בדיוק שהעונה נכנסה לתרדמת אחרי ההדחה של טום ולייזה הגיע הפרק הזה והחזיר אותה לחיים.
אין לי בעיה עם הטוויסטים כי זה מתאזן אצלי, לפעמים הם דופקים את מי שאני אוהב ולפעמים את מי שאני שונא (במקרה הזה זה דפק את טופז שדווקא הייתה פייבוריטית שלי).
לראות אותה מדברת על כל הבית בחדר HOH היה כמו לראות תאונת רכבת
הבחורה לא יודעת לסתום את הפה שלה...
מקווה שגארי ינצח את העונה הזאת כל כך מגיע לו!

Nameless One

New member

בתחילת העונה השוותי את הסידרה לעונה 12 של ביג בראדר האמריקאי, ואכן נראה שהסידרה צועדת לכיוון של ניצחון של אמט (היידן) בו ג'יליאן הולכת להפסיד את המשחק לגברים.

למרות הכל אני חושב שהעונה הזאת הרבה יותר מבדרת מהעונות האחרונות של ביג בראדר, ואפילו אם הטוויסט בפרק היה לא הוגן, הוא לפחות נעשה בצורה מעניינת. הצחיק אותי בפרק שפיטר התלונן שטופז התנהגה בטיפשות שהיא חשפה את המחשבות שלה בזמן הטוויסט, הרי זה ברור לכולם שאם פיטר היה זוכה הוא היה עושה עושה כל כך הרבה רעש בחדר ה HOH, צועק את כל התוכניות שלו ומלכלך על כל שחקן אפשרי בבית...

biסk

New member

יותר מבדרת מהעונות האחרונות? אתה מכליל גם את עונה 14?
קצת מוקדם מדי לסכם כי עדיין יש לנו עוד חצי עונה לעבור אבל אני כן חושב שהעונה הזאת מצויינת, במיוחד לאור העובדה שהיא העונה הראשונה וכמעט כולם משחקים את המשחק. אבל היא עדיין רחוקה מהעונות המעולות של ביג בראדר מבחינתי (6,7,8,10,14).

Nameless One

New member
באופן כללי אני לא אוהב עונות אולסטארז חלקיות.

עונה 14 הייתה לא רעה, אבל היו יותר מידי שחקנים חלשים ולא ממש מעניינים, רוב השחקנים הרגישו כמו כלי שחמט ביד של המנטורים, שמראש ידעו שהם יכנסו למשחק בשלב כלשהו.

niro62

New member

היו לעונה 14 רגעים מעניינים, אבל אני לא יכול להחשיב אותה לעונה טובה כי זאת העונה עם הליהוק הכי גרוע שהיה אי פעם, וכל העניין שהיה בעונה הזאתי הגיע רק מהחוזרים, שלדעתי זה לא חוכמה גדולה.

NP16

New member

אותי ממש ביאס הפרק, גם אם אמט/ג'יליאן יועמדו אחרי ויטו, הבית ידיח את טופז/גארי. מקווה שגארי יישאר וייזכה בHOH.

הייתי בטוח שאריסה תגיד לה הבית שומע אותך עכשיו
ממש חבל לי שהיא נדפקה על דבר כזה, אני מקווה שזה לא ידפוק את המשחק של אלק אפילו שהוא בטוח שהוא יכול להסתדר בלעדיה, לדעתי זה יהיה קשה יותר.
ונדמה שטאלה לא חיה במשחק הזה בכלל, היא באיזה עולם משלה. איזה בריתות היא חושבת שיש לה? מעניין אותי פעם לשמוע אותה מדברת על המשחק , לא נדמה לי שזה קרה.

biסk

New member

טאלה עדיין מצחיקה אותי למרות שבלייב אוויקשנס רואים שהיא עושה את עצמה כדי לצאת מטומטמת וזה קצת מביך.
לדעתי היא דמות טובה לביג בראדר, אבל יותר מתאימה לסגנון של BBUK מאשר לפורמט אסטרטגי, כי כמו שאמרת זה לגמרי נראה שהיא לא קשורה למשחק.

לגבי

טאלה דווקא ב-AFTER DARK
ראיתי כמה פעמים שהיא מדברת עם אנשים על אסטרטגיה
אבל אני לא יודע עד כמה יש לה בריתות עם אנשים...

That is so messed up.....
ואו. זה היה פשוט... מוגזם.
ההפקה בעצמה רצחה משחק של מתמודד. זה כמו לשדר וידוי של אחד המתמודדים לכל הבית.
זה פשוט מוגזם, זה הורס את המשחק, זה לא פייר, זה הורס את האסטרטגיות.
אני לא מבין את זה. זה פשוט WRONG, זה פשוט לא הגיוני מבחינתי.
והתגובה של פיטר לאחר מכן פשוט מטומטמת. מאיפה היא אמורה לדעת ששומעים אותה?
כמו שבחדר וידוי אתה לא חושש לומר דברים, גם שם זה אמור להיות ככה. כן, המנחה לא אמרה את הדבר הרגיל של "הם לא שומעים אותך" - אז מה.
וה-"אינסטנט" הזה.. איזה מן שטות זאת? בלי ויטו אפילו?

זוכרים את שימה מ-BBUS? שהשתגעה בגלל הטוויסט קו-דה-טה של ג'ף (ובסוף סולקה)?
ובכן, אם שם יכולתי להבין אותה קצת, פה באמת שאני מבין את טופז... הייתי פשוט משתגע.
ורק להבהיר, אני מחבב את טופז, אבל זה לא שהיא הייתה פייבוריטית שלי לניצחון או משהו כזה.
אני רוצה להאמין שהייתי מזועזע גם אם זה היה לטובת מי שאני אוהב.
יכול להיות שפיספסתי והיה פעם דבר כזה (אינסטנט והשידור) ב-BBUS?

אם להתעלם מזה לרגע, אני עדיין לא מבין מה הלך כ"כ בפרק, מי נגד מי, למה אלק ופיטר (ואמט וג'יליאן) מעדיפים את אנדרו, אני מרגיש שחסרים לי חלקים של הפאזל, דברים קרו מהר מדיי..

גרי רץ לבכות בגלל שהוא HAVE NOT? אה???

בנקודה הזאת אני אפילו לא יודע את מי אני מעודד, פתאום לא בא לי על אף אחד (האמת, אמט & ג'יליאן חמודים)
פיטר חייב להפסיק לצעוק בוידויים. מזכיר קצת את דן אבל בצורה פחות מקסימה.

פרק מעצבן.

עוד משהו
רציתי להגיד כבר הרבה זמן, שזה יפה לראות שהעריכה לא מפחדת לעשות את המועמדים להדחה או את מי שעף למשהו ברור.
הרבה פעמים ברור לנו לפני ההדחה/טקס מועמדות מה הולך לקרות, שלא כמו ב-BBUS שם חייבים לבלבל אותנו לפני ולהעלות מס' אופציות.
זה אומנם מוריד מהמתח, אבל מאפשר לנו לראות יותר מהמחשבה המקורית, ואם אין התלבטות, אז אין סיבה למרוח..

ונזכרתי שהיום ה-1 באפריל, קיוויתי שאולי זה קשור לפרק הזה אבל לא נראה לי

יכל להיות ממש מגניב אם הם היו אומרים לטופז "זה מתיחה ל-1 באפריל, תשתפי פעולה והבית יזכה בפרס", ואז היא הייתה מעלה להדחה את אלק וגרי חח
יכל להיות מצחיק.

Oukami Kun

New member

תכנית יכולה לקפוץ מעל הכריש באמצע העונה הראשונה? כי זה מה שהטוויסט הזה מרגיש לי כמו.
אני אפילו לא בעד טופז, אבל זה פשוט לא טוויסט סבבה. ואני בטוח שההפקה אוכלים על זה הרבה חרא. ובצדק.
מעבר לזה, משום מה אני ממש בעד טאלה. אני רוצה שבצורה כזאת או אחרת היא תתעורר ותבין שהיא בפאקינג פיינל 8 (וכפי הנראה פיינל 7) ותעשה משהו עם עצמה.
אלק עיצבן אותי. לא עם ההחלטה להדיח את AJ, תודה לאל הוא עף, אלא אם איך שהוא מתייחס לטופז. מה כואב לו לשמור עליה כבת ברית?
אני מקווה שגארי יוריד את עצמו מהבלוק ושאלק ופיטר ישפיעו על אנדרו להעמיד את אמט להדחה ושיעיפו אותו, זאת הזדמנות מצוינת. והוא נהיה משעמם טילים.

בסך הכל מבחינת טלוויזיה זה היה פרק מוצלח אבל מבחינת משחק זה פשוט חצה קווים אדומים, לפחות מבחינתי.

NP16

New member

אני חושב שהוא כן ירצה לשמור עליה כבת ברית, העניין עם העונה הזו שאנשים תמיד רוצים ללכת עם הרוב כדי לא להיכנס לאיזה מיעוט . גארי היחיד שמסכים ללכת נגד הבית מבין כל המתמודדים העונה .
ברגע שמישהו עושה טעות ודופק את המשחק שלו, גם אם זה בעקבות טוויסט ולא אשמתו, אף אחד לא רוצה להיחשב עם האדם הזה בברית כדי לא להסתמן כמטרה. ככה כל ההדחות היו העונה וככה זה כנראה יהיה עם טופז לצערי. קשה לי לראות את פיטר ואלק פונים נגד אמט בנקודה זו, אבל זה יהיה אדיר אם זה ייקרה. או נגד ג'יליאן, לא יודע על מה אייג'יי מעריך אותה כל-כך, עבורי היא לא עושה דבר מלבד להתמזמז עם אמט .בגלל שאנדרו כברHOH פעם שנייה,אז אפילו הוא די עשה יותר ממנה על השטח.

אורישקי

New member

גארי הרג אותי עם הבכי
איזה מפגר.
ולא הבנתי מה הוא בדיוק מצפה שאנדרו יעשה? ביג מובז ביג מובז. שתוק תינוק.

הטוויסט היה כבר ממש מרושע, הרגשתי ממש רע על טופז. אני מקווה שהיא תצליח להישאר.
אני אוהב את אלק אבל זה היה די מגעיל מה שהוא עשה לה.

טאלה הזאת פוסטמה רצינית וממש מתחיל להימאס לי ממנה, היא גם לא מצחיקה כבר.

אני מסכים שפיטר קצת מתחיל לעצבן, והצעקות שלו ממש מזכירות את דן אבל בגרסא יותר מציקה.

דירוג:
1. טופז
2. אלק
3. אנדרו - הוא מתגלה כאחלה שחקן להפתעתי
4. גארי
5. פיטר
6. ג'יליאן - היא עושה אחלה רושם אבל היא פחות מורגשת כרגע
7. אמט
8. טאלה

survivortvk3

New member

פרק מצוין, רק הטוויסט היה קצת מעצבן ולא הוגן
אני שמח שAJ הודח כי הוא היה קצת מיותר והקטע של הPAWN עיצבן
אני אוהב את אנדרו ומקווה שיעשה באמת איזה מהלך גדול, כי אחרת המשחק יתחיל להיות משעמם

דירוג ע"פ הפרק הזה:
1.אנדרו
2.גארי
3.טופז
4.אלק
5.פיטר
6.ג'יליאן
7.אמט
8.טלה(מיותרת)

amitooshacham

New member

טוויסט מעצבן שפשוט קובר שחקן, אבל מצד שני.. אין מה לעשות, זה המשחק. אני בטוח שההפקה לא כיוונה את זה נגד טופאז, אלא פשוט החליטו שבפרק הזה יקרה הטוויסט.
עד לא מזמן היו לי הרבה פייבוריטים אבל הגעתי למצב הפוך בו אני מחפש את מי לעודד. גארי מבדר אבל לא מגיע לו להגיע רחוק כי המשחק החברתי שלו לא משהו. פיטר ואלק חכמים אבל לא כריזמטים במיוחד אז קשה לאהוב אותם. טופאז מדברת הרבה אבל זה נגמר בזה. טאלה מצחיקה אבל לא משחקת את המשחק. אמט וג'יליאן לא עושים כלום. אנדרו מתחיל להראות פוטנציאל אבל לא נראה לי שהוא יהיה דמות מרכזית בהמשך.

מאיפה להתחיל?

אני ממש מצטער אבל זה פשוט לא הוגן!
יש טוויסטים ויש טוויסטים.
ככה לשדר את מה שטופז חושבת בלי להגיד לה שכולם שומעים?
זה פשוט לשרוף שחקן!!!
ושפיטר יסתום ומהר כי גם הוא היה מדבר אז שלא ישחק אותה.
בסוף אייג'יי עף ככה שלפחות משהו אחד טוב יצא מכול הסיפור,
למרות שרציתי שהוא ישאר רק כדי שלטופז יהיה סיכוי לצאת מהבוץ...
ולדעתי זה גם ממש לא פייר שלא נתנו להם הזדמנות לשחק בווטו!
גם אני בתחרות ה-HOH החדשה כבר לא ידעתי את מי אני מעודד...
אולי רציתי את גארי כדי שהוא וטופז יהיו בטוחים לפחות, אבל לצערי אנדרו זכה, וכמובן העמיד את גארי וטופז להדחה

לא יודע עכשיו מה יקרה, ומה אני מעדיף שיקרה, אני רק יודע שאולי זה עורר את העונה,
אבל מבחינתי זה ממש ביאס...

דירוג:
1. גארי- כמה צחקתי כשהוא בכה

2. טופז- כ"כ מקווה שיש סיכוי שהיא וגארי ישרדו את השבוע הזה...
3. אלק- מבחינתו הוא שיחק נכון לדעתי, רק חבל לי שטופז נדפקה מכל הסיפור
4. טאלה
5. ג'יליאן- היא ואמט משחקים בסה"כ נכון כשהם מורידים פרופיל, כי גם ככה הם איום גדול
6. אמט
7. פיטר- ידעתי שזה יקרה, והוא יתחיל ממש לעצבן אותי
8. אנדרו- נו באמת, שלא ישחק לי אותה פתאום מוביל מהלכים

למעלה