"אדרלה" סופית משוטטת חופשי חופשי בבית. אמנדה, האסטרטגית המצוינת שהייתה אחראית להדחות של האוורד והלן, והייתה חלק חשוב מהבליינדסיידים על דיוויד, ניק וג'רמי, לא קיימת יותר. חבל, היא באמת הייתה המתמודדת הכי טובה בבית. אני מצטער, אני מסרב להאמין שזה אותו בן אדם, כי ההבדלים הם ברמה של ד"ר ג'קיל ומר הייד. אני מת ש"אדרלה" תסולק, אבל לאור מצב האסטרטגיה בבית, זה משאיר אותי במצב די מדכא. בהנחה שארין אכן מודחת, שני היחידים שאני אפילו קרוב לחבב הם מקריי וג'אד. יאפ. זוכרים שפעם לא האמנתי שאישה לא תזכה במשחק? אחת מהן הודחה, אחת תודח עכשיו והשלישית הוחלפה במפלצת שהיא לא רק הייצוג הכי *גרוע* לעם היהודי, היא אחד המתמודדים שאני הכי שונא אי פעם. כבר לא איכפת לי אישה או גבר, העונה הולכת להיגמר רע. וכשיש ברית פיינל 4 של אנשים שמתגאים בעובדה שהם מעולם לא השתמשו במוחם, העונה הולכת לעבור אפוקליפסה משחקית ברמה שלא ראיתי מאז גאבון. הסיכוי היחיד הוא שאיכשהו "אדרלה" תיעלם ואמנדה תחזור לשלוט בנשמתה, בתקווה שעוד יש לה נשמה.
כבר עבר הרבה זמן מאז שהיו "חפירות ביג בראדר בע"מ" ברמה הזו, שלוש העונות האחרונות מאוד התמקדו באסטרטגיה (סינדרום ששולט עכשיו בכל שלושת הפורמטים של CBS, ואני חושב שהאשם העיקרי הוא ראסל) מעניין שהעסק מגיע דווקא בעונה של אמנדה, כי כל תחרויות המוחות, ובכלל כל ז'אנר הריאליטי, עובר "אדרלה" ומאבד את נשמתו. כשהדבר הכי משמח השבוע, חוץ מהעובדה שאמנדה מסוגלת לזכות במשהו (אה סליחה, רגע, "אדרלה" שולטת בגוף הזה עכשיו, אז לא
) הוא ההופעה של דניאל דונאטו על המסך, אתה יודע שהעונה הולכת לצלול כמו נשר שירה בו צייד. וההדחה של ארין, לצד ההיעלמות של אמנדה, פגעה בעונה כמו כדור של רובה צלפים. הסוף הכי טוב שיכול לקרות עכשיו, בהנחה שאמנדה לא תחזור, הוא שמקרנדה יגיעו לגמר ומקריי, היחיד שעוד איכשהו מגיע לו, יזכה, או אולי ג'אד. אם לא, אנחנו הולכים לקבל את אחד הזוכים הכי גרועים אי פעם. אנדי יהיה שני רק לאדם מעונה 9, וג'ינה מארי וספנסר יגמרו שניהם לפאקינג בוב ופאביו מהישרדות להיראות כמו גדולי השחקנים.