גמר האולטימייט פייטר 15

מרקו בי

New member
גמר האולטימייט פייטר 15

היום בלילה גמר האולטימייט פייטר, לא ראיתי את העונה אבל מעניינים אותי 2 קרבות, אלנברגר-קאמפמן שהמנצח יקבל טייטל שוט ככל הנראה. ובורקינס-צארלס אלובירה נראה שיהיה קרב מצויין.

בכל אופן בהזדמנות זו, פתחתי בלוג mma, יש קישור לצפיה ישירה, מחר האעלה לינקים להורדת הארוע (שששש שלא ישמעו).
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2328715

הקארד המלא + לינק בתחתית לצפיה ישירה של הארוע + פרלימס.

elvis18

New member
2 קרבות - 2 סיומות !

עד עכשיו אני מבסוט מהקרבות ...

הקרב הבא של כריסטיאנו מרסלו , אני מקווה שהוא הגיע מוכן לעמידה ובכושר ..אחרת הוא יהיה במצב לא טוב מבחינת העמידה מול מכונת ההרס סאם סיסיליה שיש לו פצצות בידיים ..

מרקו בי

New member
תודה לשניכם

אני עושה זאת לפחות עד שיתחילו לשדר ufc בישראל, מקוה שלא לנצח.
כמו שעמית כתב רמת הכתיבה פה ירדה ואני מניח שגם רמת העניין, האשם העיקרי זה אגו טוטאל לוס ז"ל.
כרגע הדרך לראות ארוע זה סטרים או הורדה, ואני כאן כדי לעזור ולהקל.
לונג ליב דה ufc/mma.

elvis18

New member
איזה אירוע !! איזה קרבות !!

יאללה כמה כיף לנו ..אירוע מלא סיומות ואקשן משובח ..ועכשיו נגיע למנה המרכזית אלנברגר נג קאמפמן - וואו!

מרקו בי

New member
היה ארוע מצויין

רוב הקרבות לא הגיעו להחלטה, אחלה ko/tko והכנעות מומלץ.

udi102

New member
פשש קאמפמן לוחם אמיתי

איזה נצחון ענק ,איזה קלינץ אימתני ,הימנית שזעזעה את אלנברגר היתה יפייפה וגם ההתחמקויות של קאמפמן אחר כן , סטרייקר טכני מאוד ,נצחון ענק חייב לקבל שוט לתואר !!!!!! חייב ! אם לא דיינה אפס

yair_bar

New member
מנהל
האמת שרוב הקרב הוא היה בעמדת חולשה

והיה נדמה שהקרב גמור לסיום.
לא בטוח מה בתצוגה גורם לו להיות מועמד לקרב על התואר מבחינתך - אבל סבבה. אני זורם. דיינה - רשאי

udi102

New member
קאמבק ענק

מול אלבס אותו הסיפור \הוא במומנטום ומגיע לו

elad547

New member
מוזר שאף אחד כאן לא מדבר על העצירה המוקדמת

בקרב המרכזי.
אני לא חושב שאלנברגר היה אאוט, מזאגטי סתם קפץ ישר לפני שהוא ראה מה מצבו של אלנברגר, במיוחד שקאפמן היה במצב דומה בסיבוב הראשון.

BeniTaz

New member
לא מסכים..

הברך לחצה על הכפתור בלסת וראו שאלנברגר אאוט בדרך למטה. היה אפשר לתת לו לחטוף עוד קצת מכות אבל זה היה מיותר. לא הייתי קורא לזה עצירה מוקדמת.

מסכים, דוקא בקרב של ג'ון אלברט-אריק פרז

השופטת עצרה את הקרב מבלי שאלברט דפק או נכנע מילולית.
השמועות אומרות שדיינה אמר בתגובה: "היא טעתה בדרך, ובמקום להגיע למטבח הגיעה להיות שופטת"

BeniTaz

New member
הרבה זמן לא אמרתי את זה: יופי של עונה!!

העונה הראשונה מאז TUF 5 שאני נהנה. קודם כל ה-UFC באמת עשו סקאוטינג בעונה הזאת.. משהו השתנה, הם הביאו באמת כשרונות מעולים והרמה לאורך כל העונה היתה גבוהה. ובאופן כללי שינוי הפורמט לא ממש הזיק.. אפילו עשה רק טוב.

העונה הזאת, יחד עם TUF ברזיל, שגם היא עונה מעולה מחזירים סופסוף את הכבוד לסדרה.

מייק קייסאה לוחם מרגש והייתי בעדו לאורך העונה ואני כל כך שמח שהוא זכה. גם בנאדם נשמה וגם לוחם מעולה.. מאוד צעיר, נקווה שיגיע רחוק.

22wings

New member
מייק קייסאה

אהבתי אותו גם, רק אני לא בטוח לגביו. הוא הפסיד יותר מדי סיבובים בתחרות, העמידה שלו בעייתית מאוד. אבל כמו שאתה אומר הוא צעיר אז יש למה לצפות.

הדבר הכי גדול מהקארד הזה הוא מיילס ג'רי

לוחם בן 23 עם מאזן 10-0, מאוד שלם, מאוד מקצועי בגישה.
הוא מזכיר את רורי מקדונלד בסגנון הקרב ובגישה. שווה מעקב..

למעלה