האח הגדול: הבחירה הגורלית - שבוע 8

amitooshacham

New member
האח הגדול: הבחירה הגורלית - שבוע 8

שבוע משעמם עבר על כוחותינו לאחר שבריטני הודחה. מכיוון שכל עשרת המשתתפים בחרו בה בשלב כלשהו במשחק, כולם מאבדים שחקן ואין שינוי במקומות. סוליד סנייק עדיין מוביל והבחירה היחידה שנותרה לו לשבוע הקרוב היא פרנק. כבוד ! עוד לא חישבתי יותר מדי את עניין הנקודות, אבל נראה לי שהוא בעצם הבטיח את הזכיה שלו בעונה.

הגיע הזמן לבחור. החוקים:
1. יש לבחור עם סימן ספוילר בכותרת ושם השחקן הנבחר בתוכן ההודעה.
2. אין לבחור בשחקן שכבר בחרתם בו בעבר.
3. יש לבצע את הבחירה עד יום שלישי בשעה 23:59. גולש שלא יבצע את הבחירה יצא מהמשחק. אם אתם לא זמינים עד יום שלישי אתם מוזמנים לשלוח את הבחירות שלכם אלי בפרטי לפני, או לשרשר אותם לאחד השרשורים של הפרקים.
4. אין לשנות את הבחירה שלכם !

בהצלחה ! חשבו טוב טוב במי אתם בוחרים..

amitooshacham

New member

נשארו לי פרנק ושיין. למרות שפרנק בעמדה טובה יותר כרגע, הוא לא יכול להשתתף ב- HoH הזה והבא. לכן אני בוחר בשיין.

NP16

New member

דניאל VS ג'ן

זה קל, דניאל. חבל שלא בחרתי בה קודם.

ויונתן בטוח זוכה?? אין איזה ייתרון לבחור שחקן קודם או אחרי?
הרי נגיד אני על פרנק מקבל משהו כמו 6 שבועות נקודות, ויונתן יקבל עליו מ0 אם יודח השבוע עד מקסימום 5 נקודות (אולי אני טועה כבר לילה) אם הוא בגמר. ואם זה כך גם אני אקבל את ה5 האלה ויהיה לי 11 על פרנק.
יש לו פור עליי עם ג'ן, כי בחר בה לפני כמה שבועות ואני עדיין לא, אבל נניח היא מודחת השבוע, זה יוכל להתקזז עם היתרון שיש לי על פרנק לעומתו וזה יהיה אפילו יותר, גם אם היא מודחת שבוע הבא, כי הוא בחר בה לפני הרבה פחות מ6 שבועות..
ובחרתי בבריטני לפניו,אז הספקתי להרוויח עליה יותר.
. קיצר סתם נכנסתי לזה עכשיו .גם אם לא אני יש אולי למישהו סיכוי לנצח.

amitooshacham

New member

אל תסתכל על שחקן אחד ספציפי, תסתכל על הניקוד עד עכשיו - יונתן מוביל ואנחנו יודעים בדיוק מה יהיה הניקוד שלו לשבועות הקרובים - לאחר שיבחר בפרנק השבוע יהיו לו 7 שחקנים פעילים ואחד מהם יעוף, לכן הוא יקבל 6 נקודות על השבוע. שבוע הבא עוד שחקן יעוף והוא יקבל 5 נקודות. אף משתתף אחר במשחק לא יכול לקבל יותר מ-6 נקודות על השבוע הזה ו-5 נקודות על השבוע הבא, ולכן יונתן זוכה.
יכול להיות שאני טועה כי בכל זאת מאוחר בלילה, אבל נראה לי שהסיפור גמור.

NP16

New member

אם ג'ן מודחת, אני מקבל 6 נקודות השבוע.בחרתי בכולם מלבדה.
יאאלה מהפך

NP16

New member
אה נכון..

גם 6 זה עדיין לא יהיה יותר מ-6. טוב ברכותיי יונתן מגיע לך

GOING FOR RUNNER UP

willo

New member

היכולת שלי לבחור כל שבוע את המועמד המודח מדהימה...

פרנק/ג'ן או ג'ו?

נראה לי ג'ו הכי בטוח בינתיים.

B R A Y E R

New member
מנהל

אין, אני כזה גרוע

נשארו לי עכשיו 4 אופציות...
איאן, דניאל, פרנק וג'ן...

אני בוחר בפרנק, מתוך תקווה שאיאן\דניאל שכולם בחרו יודחו, ואולי אצמצם פערים ולא אהיה במקום האחרון?
בהצלחה לעצמי עם זה!

סורי עמית

הגעתי רק עכשיו הביתה
לא ראיתי שום ספויילרים
מקווה שזה בסדר
אם לא, אז לא נורא.
אני מהמר על דן.

למעלה