הבחירות לטופ 6

danlevin1

New member
הבחירות לטופ 6

Jena Irene
Carrie Underwood’s So Small
Heart Barracuda - פוטנציאל להיות הופעה מעולה

Alex Preston
: Willie Nelson’s Always on My Mind - הוא יעשה את זה בטח משעמם
Neon Trees Animal לא מכיר את השיר

Caleb Johnson
Country: Carrie Underwood’s “Undo It - שוב שיר של בחורה , אחרי אדל וליידי גאגא
שוב פעם בחירה לא צפויה
Rock: The Black Crowes Sting Me לא מכיר את השיר

C.J. Harris
Country: Zac Brown Band’s Whatever It Is
Rock: The Guess Who’s American Woman

Jessica Meuse
Country: Dolly Parton’s Jolene - ברוק וויט נתנה אחלה ביצוע לשיר הזה
אני בספק אם ג'סיקה תתעלה מעל זה
Rock: Jefferson Airplane’s “Somebody to Love

Country: Shania Twain’s You’re Still the One
Rock: Imagine Dragons’ “It’s Time” - יופי , הוא יחרב לי שיר נהדר

Guncrazy

New member

בחירות משעממות חסרות מחשבה.
מאט ג'יראד עשה את So Small של קרי בעונה 8 על פסנתר וזה היה סוג של מומנט והסטודיו שלו בעיני נפלא.
מניחה שג'ינה תעשה משהו דומה על פסנתר. לא רואה איך זה יהיה חדשני. אבל השיר מעולה אז זה כבר לטובתה.

וכיילב בוחר את Undo It זה משעמם. בחירות הפופ האחרות שלו כבר הסגירו איך זה ישמע וזה לא שיר שאני רוצה לשמוע ככה.

למה ג'סיקה בחרה את ג'ולין? היא לא יודעת שזה שיר שמבטיח בוטום?

אלכס עם השיר הכי צפוי בעולם.

סי ג'יי עם שיר לא טוב.

סאם עם שיר שגדול עליו במאה מידות

על הנייר חצי ערב הקאנטרי נשמע רע. מקווה שיפתיעו אותי לטובה.

ברוק אני מכירה רק את השירים של ג'סיקה וג'ינה שנראים לי כמו שירים שיכולים להתאים להן אבל לא ליצור איזה מומנט. נראה.

jess r

New member

WTF

ג'ינה - שיר משעמם של קרי, שיר צפוי של הארט.

אלכס - בחירה טובה לקאנטרי, בחירה נוראית לרוקנרול. ברצינות, שיר על הסקס אפיל הלא קיים שלו?

קיילב - לפחות זה מעניין, ואני אוהבת את השיר. את השני לא מכירה.

ג'סיקה - נו אמרתי לכם שזה יקרה. אני דווקא בעד.

סאם - אני לא שונאת את הבחירה בשאניה. יכול לצאת נחמד.

עדיין שק של מיחזורים.

qaz3212

New member
ג'סיקה

בחרה את אחד השירים הכי יפים שיש ולא יודעת איזה אופטימיות נפלה עלי, יש לי הרגשה שהיא תבצע אותו ממש טוב.
לגבי השיר השני שהיא בחרה נראה לי שזה יהיה רע. אין לה אנרגיות לבצע שירים בסגנון רוק פסיכודלי.

ג'ינה - שתי בחירות צפויות וסתמיות. וגם משעממות.
לפחות אפשר להתנחם שבגזרת הארט היא לא בחרה ב alone, ובגזרת קרי היא לא בחרה ב jesus take the wheel.

אלכס

סאם - אם כבר שאניה, יכל להיות נחמד אם היה לוקח את that don't impress me much ויוצא קצת מהיבשושיות שלו. אבל you still the one זה בדיוק אותו סוג שירים שהוא כל הזמן מבצע ואני גם לא רואה מה הוא יכול לעשות כדי לשנות או לגוון את הפרזנטציה של השיר. שעמום גדול.
את השיר השני אני גם ככה לא מסמפטת במיוחד אז בביצוע שלו אני מניחה שזה יהיה אותו דבר רק לאט יותר. שעמום גדול יותר.

סי ג'יי - הבחירה באמריקן וומן היא אסון.

SHTRUDIDI

New member

2 שירים של קרי?

סקרנית לשמוע את הבחירות של אלכס וג'סיקה.
מתקשה לדמיין את סם מבצע שיר מגניב כמו it's time בלי להאיט אותו עד שיהפוך לבלדה מרדימה.

Hadar07

New member

טוב לפחות לא כל הבחירות חרושות כמו שחשבתי.
ג'ינה בחרה שני שירים לא פשוטים לביצוע מבחינה קולית, אני מקווה שיצליח לה.
אלכס בחר את השיר הכי חרוש של וילי נלסון מעניין מה הוא יעשה איתו, השני של ניאון טריז יכול להתאים לו
אבל הוא בטח ישנה אותו.
קיילב ממש מעניין מה הוא יעשה עם השיר של קארי, השיר רוק חיפשתי אותו והוא ממש בסגנון של קיילב
שיר ישן כזה אז בטח ילך לו טוב.
סיג'יי השיר קאנטרי אני לא מכירה, השיר השני אני מכירה בגרסה של לני קרביץ, אולי יעבוד לו לא יודעת להגיד האמת.
ג'סיקה בחירה צפויה בקאנטרי, אני מניחה שילך לה טוב עם השיר הזה, השיר רוק יציאה טובה, אני רואה אותה מצליחה איתו.
סאם בחירה בהחלט מפתיעה בקאנטרי, מעניין מה הוא יעשה עם זה, השיר השני לא נשמע לי מתאים לו.
תודה על המידע.

Bleed for Me

New member
בדיוק כשהתפללתי

שלא יהיו שירים של קארי, יש שניים
אוי אלוהים....למרות שאני מניחה שזה היה צפוי...קיצר מקווה שזה יהיה טוב...
ודווקא מאוד מתאים לג'סיקה לעשות את ג'ולין, מקווה שהיא לא תירדם באמצע ואולי תביא קצת אנרגיות...

Oukami Kun

New member
טוב אז הקשבתי לכל המקורות

לאלה שלא הכרתי, כי את אלה שהכרתי אין סיבה לשמוע שוב

מחשבותיי:

ג'ינה -
לא יודע מה לחשוב על הבחירות האלה. השיר של קרי יכול להיות מזעזע ויכול להיות בסדר, אבל לא נראה לי שיהיה פה איזה מומנט. יכלה לקחת משהו יותר קאנטרי-רוק, אבל אני מבין את הרצון בלקחת בלדה מדי פעם. לגבי הארט אני בטוח שזה יהיה מלא אנרגיה ומלא צעקות, שזה אחלה בעיני. זה בטח יהיה יותר טוב מגלי
.

אלכס -
השיר רוק שלו מעפאן, אבל יכול להיות שהעיבוד שלו יהיה מעניין. למרות שאני בספק. והקאנטרי שלו דווקא מתאים לו, יכול לעבור אלכסיזציה טוב.

קיילב -
הקאנטרי שלו יהיה מעניין, לא ראיתי את זה קורה. או שזה יהיה אסון או שזה יהיה מגניב רצח כי זה שיר טוב וקיילב יכול להצליח עם זה. הרוק שלו נשמע בדיוק כמו כל דבר שהוא עשה עד כה, אז זה קצת מאכזב שהוא לא מאתגר את עצמו עם איזה משהו אלטרנטיבי. אבל אוקי.

סיג'יי -
הקאנטרי שלו ישעמם אותי למוות, אני בטוח. גם המקור, כשהוא שר טוב, שיעמם אותי. הרוק שלו זה בדיוק מה שאמרתי שהוא יעשה, אז כל הכבוד לי. אני מאמין גם שהוא יקח את העיבוד של לני קרביץ, כי הוא יותר טוב.

ג'ס -
בהתחלה שקראתי את זה שנאתי את הבחירות האלה אבל עכשיו אני מאמין שזה יהיה טוב, לפחות ג'ולין. זה לא שיר שצריך בו מליון אנרגיות שאין לה, אז זה טוב לה.

סם -
שנאיה טווין? סירייסלי? זה כנראה יקבל עיבוד איטי ומשמים. לגבי השיר השני אני לא יודע, לפחות זה לא רדיואקטיב
.

danlevin1

New member

הבחירה של סיג'יי לאמריקן וומן מעולה , אני כבר מדמיין בראש שלי
אותו שר את זה וזה תפור עליו
גם אם הוא יודח , הוא יודח אחרי היי לייט

לג'ינה כבר היו כמה מומנטים בתוכנית אז לא נורא אם השבוע לא יהיה לה

DoubleT

New member
עוד לא ראיתי את הפרק
(גם להדחה.!)

אבל אני כבר פה, אז אני אגיב לבחירות.
גילוי נאות - כבר שמעתי חלק מהביצועים ביוטיוב, אז אני מוטה
.

ג'ס בחרה שני שירים טובים, אבל השופטים צודקים בשלל ביקורות ה"את מאותגרת קצבית" שלהם, אז אני לא חושב שהיא תצליח לתרגם את Somebody To Love לביצוע מוצלח. ווקאלית זה בטח יהיה מעולה, אבל לא מבחינת הופעה. הייתה צריכה לבחור את White Rabbit. בטח זה לא PG13 או משהו
.
ג'ינה על הארט יהיה טוב.
סיג'יי בחר אחלה שיר, כי הסבירות שהוא יהיה מזעזע בו גבוהה
.
וזה אכן עבד
בשעה טובה..
סם בטח ירדים אותי ממש. מקווה שאני אשרוד את הביצועים שלו עד הסוף
קיילב ואלכס יהיו בסדר אני מניח

אוח, שהעונה הזו תיגמר כבר
.

למעלה