הדואטים לגמר...

Moses The Fish

New member
הדואטים לגמר...

אתמול היתה מסיבת עיתונאים לכבוד הגמר עם הפיינליסטים והמנטורים, קצת אינפורמציה יצאה משם, לא משהו מעניין במיוחד.

1. טייט ישיר עם ליטל ביג טאון. מרגש גם אתכם?
קרלי תשיר עם ליאן ריימס - שזה מצד אחד הגיוני, כי גם ליאן ריימס התחילה בגיל 13-14, מצד שני - מה לקרלי ולקאנטרי?
פיפת' הרמוני ישירו עם... המממ, הציטוט המדוייק של סיימון בתרגום חופשי, כמובן - "זה מאוד מעצבן להגיד את זה, אבל החלטנו לשתף פעולה עם דמי לובאטו. הרגשתי רע בשבילה שאין לה אף מתמודד בגמר, רצינו לתת לה משהו לעשות"

2. סיימון אמר שלדעתו יש לבנות מומנטום וזה הולך להיות "הגמר הכי צמוד שיש" (בתגובה למשפט הזה קרלי עשתה פרצוף כזה:
. ברצינות)
3. בריטני אשכרה **נגעה** בקרלי ונכנסה איתה למסיבת עיתונאים יד ביד.

4. דמי נשאלה אם תסכים לשתף פעולה עם פיפת' הרמוני באלבום שלהן, סיימון התערב ואמר - "כן, היא תקליט איתם דואט וגם תכתוב להם שלושה שירים לאלבום"

5. לורן בחרה את השיר של אלי גולדינג
שרק תמשיך לבחור! הלוואי שהן ינצחו.

dilan angel

New member
יש יש יש!!

דמי דמי דמי דמי דמי דמי דמי דמי

עם פיפת' הרמוני?!?!?!
וואו!!
יכול להיות גמר מושלם מזה?!

לא!
(בעצם כן, בריטיני ודמי ביחד עם סיסי וג'אנל, אבל שיהיה...)

איזה כיף! אין ספק שאני אשאר ערה לראות בלייב

בריטני נגעה בקרלי?
וואו...הישג אדיר
יופי היא משתחררת קצת, עונה הבאה היא כבר תגיע עם המתמודדים ל'סקנד בייס' ותניח עליהם יד כשהם מתייפחים למוות בהדחות (האאמ ביאטריס)

ומסכימה איתך לגמרי שפיפת' הרמוני חייבות לנצח!
אני גם אשמח אם קרלי תזכה כי מאוד מגיע לה והיא פשוט מוכשרת ברמות מטורפות אבל אין ספק שפיפת' הפייבוריטיות שלי כרגע!!

Moses The Fish

New member
חבל מאוד שבריטני לא מופיעה בגמר

אני חושבת ששילוב הגיוני יותר היה יכול להיות של בריטני עם פיפת' הרמוני דווקא (כמובן רק עם שיר פופ ראוי כמו בהופעה שלהם בחצי הגמר), ודווקא דמי עם קרלי (בגלל שדמי גם התפרסמה בגיל 14).

carly fan

New member
היי
לשמחתי גם אני אראה בלייב

יום שישי חופש

תענוג לראות את הקשר שנרקם בין בריטני לילדה .
לא יודע למה יש לי הרגשה שהרבה אנשים מנסים לקדם ולדחוף את פ.הרמוני על חשבון קרלי וטייט .אין מצב בעולם ש-פיפט לוקחים באופן חוקי את הגמר הזה .ש-סימון יזהר מימני

הציוות הזה בין דמי לפיפט מריח לא טוב .אם קרלי לא לוקחת אני עם סימון סיימתי לתמיד
קרלי סיקרנה אותי .אמרה שהיא מרגישה שהן בחרו שירים חזקים .
יש לי הרגשה שהיא הולכת להפגיז בגמר
בעניין הקעקוע קבלי לייק .ממש אהבתי .אבל ממש

אני מבקש מימך לתמוך בקרלי בגמר .למען שלום בית

I Remain

New member
מעצבן אותי שדמי תופיע עם 5TH

גם כי הן לא קשורות והן גם ככה כבר ביצעו 2 שירים שלה
וגם כי זה עוד צעד של התוכנית להוציא את בריטני בצורה רעה.

נוש14

New member
הממ

מי אלה ליטל ביג טאון? אני מניחה שהם הרכב קאנטרי כלשהו ולכן זה לא ממש משהו שמעניין אותי.
ליאן ריימס וקרלי? נו פסדר, נראה איך זה ישמע.
מה הקשר בין דמי לפיפת'? אם הן ישירו שיר של דמי זה הולך להיות ממש בעוכריהן של פיפת' כי השירים שלה טיפונת משעממים ולא יאפשרו לבנות להראות למה הן מסוגלות והן מסוגלות להרבה (כמו שהראו לנו בANYTHING COULD HAPPEN, שד"א היה בחירת שיר מבריקה). היה יותר מגניב אם הן היו עושות דואט עם אלי גולדינג למשל, שזה הסגנון שהן צריכות ללכת אליו בקריירה שלהן לדעתי. אולי אני אתבדה למרות שלא נראה לי.

נוש14

New member
בעצם אני מכירה אותם

עכשיו נזכרתי ונדמה לי גם שראיתי את הסרטון הזה פעם. קאבר בהחלט מעניין

Moses The Fish

New member
מסכימה. כמו שאמרתי-

היה יותר הגיוני שילוב שלהן עם בריטני ספירס (אם כבר).

דווקא בחו"ל מפרשנים שדואט עם דמי נותן לבנות "יתרון לא הוגן", כי יש לה מעריצים פסיכים, וכי היא סופר, סופר פופולרית בקרב ה-TWEENS, שזה פחות או יותר ממילא מי שלהקת בנות כמו פיפת' הרמוני מכוונת אליו. אלי גולדינג זה קצת מתוחכם מדי לקהל הזה...

האמת? זה נראה שפשוט אף אחד לא הסכים להופיע עם האקטים האלה

נוש14

New member
אממ

אלי גולדינג זה אולי מתוחכם לקהל הזה אבל הן כבר שרו שיר שלה עם טיפה שינויים שיתאים להן ואנשים ממש התלהבו מזה לפי מה שהבנתי. אני דווקא נורא רוצה שהן ילכו לכיוון הזה של פופ יותר איכותי ויותר מתוחכם כי הן מסוגלות וכי זמרים בסגנון של דמי יש כבר יותר מדי וצריך שיהיה משהו טיפה שונה ומרענן. אני יודעת שאם הן ילכו לפופ בסגנון שדמי עושה או וואן דיירקשן עושים ימאס לי מהן מהר מאד ואני לא רוצה שזה יקרה כי אני ממש אהבתי אותן.
לגבי המעריצים, לא חושבת שזה לא הוגן כי אפשר להגיד על כל זמר שהיה בא להופיע בתוכנית שיש לו מלא מעריצים אז זה סתם שטויות. מה שיקבע בסוף זה הביצוע ולא דמי.

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאדדדד!!!@##@$

טייט עם ליטל ביג טאון?! אני מתה

וליאן

אני חושבת שזה די מאלץ אותי לשבת ולצפות בכל המיליון פרקים שהפסדתי עד עכשיו...

למעלה