מצטער על האיחור
קודם כל אני אתחיל בלהוציא קצת עצבים על המתמודדים החוזרים, זה ייתן לי אדרנלין להמשך התגובה
ראסל - כנראה שהשם ראסל בהשרדות או בכלל בריאליטי (היה גם את ההוא באח הגדול לא?), תמיד גורר אחריו שחקן אגוצנטרי, ילדותי
ובכיין כשדברים לא מסתדרים איך שהוא רוצה
ראיתי את זה עוד בסמואה כשהוא היה מתבכיין כל פעם שלא העיפו את מי שהוא רצה
ולא הבנתי איך השבט הזה לא מעיף אותו כי אני לא הייתי מסתדר איתו יום אחד
שמח שפה השבט מסכים איתי ונקווה שלא נראה ממנו עוד הרבה
ג'ונתן - לידר ג'ף?, באמת? לידר?
לא נראה לי, זה שאתה הולך עם חזה נפוח ומתלונן על שורדים אחרים לא אומר שאתה לידר
למעשה תחת ההגדרה של המילה נגרר מופיעה תמונה שלו כשהוא קופץ יחד עם קנדיס והורס לעצמו את המשחק
בלי שום סיבה "רק כי היא קפצה", אבל כנראה ג'ף שכח את זה
ג'ף כנראה שכח גם את העובדה שבאיחוד ג'ונתן המשיך בקו הנגררות רק ששם נגרר אחריי יול שמשך אותו בביצים וזרק אותו כשלא היה צריך אותו
וכשהשבט שלו לחץ עליו להעיף אותו כי הוא שיחק את אחד המשחקים החברתיים הגרועים שיש שכשהוא לא היה דקה באי אנשים הרגישו הקלה.
ג'ונתן אוליי מבדר חלק מהצופים, אבל הוא לא שחקן טוב ובטח לא לידר.
מייקל - סך הכל בן אדם נחמד אבל גם אוברייטד
הסיבה היחידה שכולם זוכרים אותו היא כי הוא פונה בעונה 2 וזה היה הפינוי הראשון עם המון דרמה
אם זה היה קורה בעונה 10 לא נראה לי שהיה אכפת להרבה אנשים ממנו והוא היה נשכח
בנוסף הוא גם לא נראה לי כלכך התעדכן מאז עונה 2
הוא עדיין חושב שהשרדות זה משחק שכמה חברים טובים כורתים ברית,מעיפים את כולם ומחליטים ביניהם מי יהיה מקום 1, מי 2, מי 3 ומי 4.
אני כבר מדמיין אותו באיחוד אומר: "X, מה דעתך להיות מקום 8 בברית שלנו? אנחנו הברית של האנשים הטובים שעובדים קשה, תצטרפי לצד הטוב"
וכמובן להיות מושבע ממורמר שיגיד משהו כמו: "איך תוכל להסתכל לאשתך ולילדים שלך בעיניים אחריי מה שעשית?"
מעדיף בשבילי ובשבילו שיעוף כמה שיותר מהר, הוא לא בנוי למשחק הזה
ועכשיו לאחרים ממי שבלט בפרק הזה
אנג'י הייתה נחמדה בפרק הזה, במיוחד שהיא הייתה נגד ראסל, העלה לה כמה נקודות אצלי
אבל היא נראית לי מאוד אמוציונאלית, קצת כמו קורטני ונראה לי שבהמשך נראה שהיא שחקנית שמעדיפה
להעיף אנשים על בסיס אישי מאשר אסטרטגי
במלקולם ודניס יש פוטנציאל לדמויות טובות גם
אני לא מבין מה כולם מתלהבים מRC
כל מה שהיא עשתה בפרק היה לגשת לשני אנשים שהיא התחברה איתם
ולהגיד להם "בואו נעשה ברית", וואו, אנשים הריי התחילו לעשות את זה רק מעונה....1
זה שמייקל נאיבי וחושב שהיא שולטת במשחק בגלל זה עדיין לא אומר שהיא שולטת
ובלי קשר היא ושני החברים שלה נראים לי מעיקים ויחד עם מייקל זו יכולה להיות...עדיף שאני לא אגיד
ג'ף קאנט וליסה - חלאס........נמאס כבר מאנשים בעליי חשיבות עצמית כלכך גבוהה שחושבים שהם כלכך חשובים
שהם צריכים להסתיר את הזהות שלהם כדי ש"ייראו אותם בזכות עצמם". לאף אחד לא אכפת!!!
זיין - העפה נכונה, שחקן לא צפוי שהיה פוגע בכל ברית שהוא היה איתה ועושה מהומה על כל דבר כי המטרה העיקרית שלו במשחק היא תשומת לב
ברוך שפטרנו, למרות שהייתי מעדיף שזה יהיה ראסל