הישרדות 24 פרק 10

אורישקי

New member

טובב אז.
הברית של הבנות מעולה. קים-סברינה-צ'לסי-קאט תותחיות כל אחת ובמיוחד קים שאם לא תקרה הפתעה בלתי צפויה, הולכת להיכנס לרשימת השחקניות הטובות ביותר אי פעם.
טרויזן בלתי נסבל, כאילו, אני מעריך אותו מצד אחד כי הוא די אמר את הדברים הנכונים במועצה (חוץ מהריבים המיותרים עם הבנות אבל מה אכפת לי זה משעשע) ואלו די אלישיה ובמיוחד כריסטינה המפגרת שהרסו לעצמן ולו את המשחק. אבל עדיין הוא משחק חרא משחק חברתי, ואני לא חושב שהוא גם הולך לטחון חסינויות עד הגמר.
קים + מקלחת + שוקולד וחמאת בוטנים

ולסיכום:

טרויזן: "If Sabrina dosen't get immunity we evict her"
צ'לסי: "If You don't get immunity we evict you"

amitooshacham

New member

פרק נחמד. טרויזן עצבן מאוד אבל אפשר להבין מאיפה הוא בא, זה מצב רגיש להיות אחד נגד כולם.
הטענות שהוא העלה בטרייבל היו לגמרי נכונות, כריסטינה ואליסיה סתומות ולא מבינות שהן בתחתית הברית של הנשים. אבל זו חלק מהחוכמה של קים סברינה ושות', הן גורמות לשאר הבנות לחשוב שהן יגיעו לסוף כדי שהן לא ימרדו.
מצחיק שליף עף כשהוא בקושי קיבל וידוי בפרק. אחד הליהוקים המיותרים העונה.

Libidibom

New member

לפני שידור הפרק פורסמה באתר של CBS התמונה המצורפת, בה ניתן לראות בבירור את המתמודדים בדרכם למוצעת השבט, כשטרויזן מאחור עונד לצווארו את שרשרת החסינות. חובבנות לשמה.

אבל החובבנות לא נגמרה שם. גם המשתתפים בתוכנית הוכיחו שאין להם באמת מושג איך המשחק מתנהל. ראוי לציון טרויזן האומלל, שהתבלבל וחשב שבכלל נתנו לו אי במתנה, ואז התפלא שכולן מנסות להדיח אותו, ולא נוהגות בו כמלך האי. באמת בושה שמישהו מעז לשחק את המשחק.

ואם טרוי הציק לנו עם ההצהרות הביזאריות שלו על החוכמה המופלגת שלו ועל יכולותיו העילאיות, הרי יש לנו את טרזן שיספק קונטרה הגיונית, בוגרת ושקולה. אה, רגע... למרות שלא נתנו לו במה בפרק הזה, הוא עדיין הבן אדם המעצבן ביותר על האי. אם טרויזן הוא המלך, טרזן ללא ספק האחראי על המוסר וההגינות של הנתינים. מליף הוא שלל תואר אביר על איזו שטות בתחילת העונה, עכשיו הוא נזף במלכו הנערץ על ההתלהמות שלו במהלך המכירה הפומבית, ובסוף עוד העז להוסיף שהוא משחק משחק כלשהו בהוגנות. איזה משחק, איזה, זקן סנילי שכמוך?! אילו מהלכים עשית, מלבד הסברים מפרכים על התחתונים המלוכלכים שלך ואבחנות פסיכולוגיות על הגדלות חזה? חבל שלא פרש בשיא עם השמלה האדומה בשבוע שעבר.

אל טרזן ההזוי מצטרפות כמובן הבנות שבתחתית ברית הבנות, אבל אין באמת טעם להתייחס אליהן. הן טיפשות ופחדניות מדי כדי לעשות מהלך מסוכן, ואת העונש שלהן הן יקבלו בדמות כיסא בחבר המושבעים. היחידה שממשיכה להרשים היא קים, שמפקדת על הברית בחוכמה רבה ובלי אמוציות מיותרות, מפצלת קולות כשצריך ובסך הכל מתנהלת מצויין. החובבנות במקרה שלה היא של העורכים, שלא משאירים ספק בנוגע להתקדמות העתידית שלה במשחק.

אה, וליף. הוא שרד באופן מפתיע הרבה פרקים מאז שקולטון הצהיר שהוא הולך "להעיף את האומפה לומפה בחזרה לקרקס", אבל נראה שדבר לא עזר, מידותיו הקטנות תפורות יופי לאופי שלו. לא מעניין, לא קומוניקטבי, ואפילו בתור בדיחה לא ממש עובד מאז שקולטון הלך וכולם נעשו פוליטיקלי קורקט. יש לי תחושה שהוא בכלל לא דיבר מאז תחילת העונה, אבל יכול להיות שהוא פשוט מתקשה לשוחח בגובה העיניים. דרך צלחה, לא נרגיש בחסרונך.

Uri04

New member
אתה כותב יפה

לעומתך, אני חושב שטרזן דוקא משחק את המשחק הרבה מעבר למה שמראים לנו, מאחר והעריכה גם ככה מתמקדת בסיפור האנדרדוג של טרויזן (מה הקטע של גברים בני 50+ להזדהות עם דמות פיקטיבית של בחור חשוף שרירים שגדל בג'ונגל עם קוף בשם צ'יטה?) ולא מראה לנו חצי ממה שקורה שם. מבחינה אסטרטגית, כלומר.
טרזן הצביע השבוע עם הבנות נגד ליף.בשבוע שעבר הוצביע נגד ג'יי (אני חושב). איך? מה? למה? כנראה שיש שם משהו שמתרחש מתחת לפני השטח שלא מראים לנו. אז האם טרזן באמת משחק משחק כל כך חלש? לא בטוח. הוא כנראה מבין שאין לו הרבה ברירה, אבל בינתיים הוא משתדל לא לדרוך לקים יותר מדי על השרוכים.

אורישקי

New member

אני חושב שהוא לא פראייר בכלל, אני בטוח שהעריכה לא הראתה את זה שהיה ברור לו על האי שלא אלישיה ואפילו לא כריסטינה יעברו צד, וזה בינו לבין ליף, אז הוא עשה מהלך סטייל אלכס מעונה 14.

Uri04

New member

עוד פרק צפוי.. ברית הבנות ממשיכה לגבות קורבנות פאליים (למרות שלא ממש אכפת לי), טרוי מעצבן כהרגלו, אליסיה וכריסטינה ממשיכות להוכיח כמה הן ליהוק מיותר יחד עם רוב הגברים העונה., בלעע.
אני מת כבר שהגברים יעופו כבר. בעיקר טרוי, אין לי כוח אליו ולעריכה הצפויה שהוא מקבל - "אני האנדרדוג האולטימטיבי! ג'ף, תוריד ת'מכנסיים ותתכופף, אני מגיע!!!" באותו זמן אלפי מעריצים בינוניים מהמידווסט מצייצים לג'ף: "OMG, טרויזן הוא השחקן הכי מגניב ever! כל כך שמחים שהוא הצליח לזכות בחסינות ולדחוף את זה לפרצוף של הבנות הביצ'יות..." ג'ף בתגובה: "אם טרוי זוכה, זאת העונה הכי טובה אבר! זה נותן לי השראה להפיק את העונה הבאה: טרויזן נגד טרזן. עם הופעת אורח של ראסל, כמובן". מעריצים בטוויטר בתגובה: "אומייגוד, אורגזמה".

לא, תכל'ס. אפשר להיות יותר צפויים?

אם זה לא מתרחש, וטרוי מודח בפרק הבא, אני מכחיש כל קשר לפוסט הזה.

Nameless One

New member

היתרון בהישרדות של טרויזן היא שזה מכריח את הבנות להפטר ממתמודדים כמו ליף, שאם הם מגיעים יותר מידי רחוק זה על חשבון שחקנים מעניינים יותר.
מקווה שטרוייזן ישרוד לעוד איזה פרק כדי שיפטרו גם מכריסטינה על הדרך, שחקנים כמוהה הם דוגמא לכשל ליהוקי חמור. ברצינות אם כבר רוצים ללהק אסיאתית לפחות שיוודאו שהם מלהקים איזו ברנדה או שיאן ולא כריסטנה עדנה או בקי, שתמיד מגיעות רחוק בגלל שהן לא מוכנות לעשות שום מהלך, ופשוט מחכות לתור שלהן לעוף.

למעלה