הישרדות 24 פרק 11

wissenly

New member

הגיע הזמן!
ברית הבנות מראה כמה היא חזקה, וחוץ מכריסטינה אף אחת לא זזה לשום מקום.
ועכשיו כשטרוי עף, ממש לא אכפת לי מי תזכה
may the best woman win!

Uri04

New member

היא עוד שם... אני חושש שתנצח אה-לה כריס מעונה 9.

אפילו זוכה שלא מגיע לו, מקבל עריכה אפשרית. את פאביו תמיד הצליחו לתקוע באיזשהו וידוי, והוא אפילו דיבר על האסטרטגיה שלו (להיות מצחיק וטיפש כדי שלא ישימו לב אליו). זה ממש קשה לשים לב כשמדובר במתמודד "ראוי", אבל זה קיים - היחיד שיוצא דופן הוא בוב, אבל זה בגלל שהעונה מראש תוכננה כאנטיתזה לכל מה שהישרדות מייצגת.

n l m

New member

פרק קצת מבוזבז
ולמה?
בגלל שהיה שם את כל האלמנטים לבלינדסייד ענק ואיכשהוא זה לא קרה
קים והברית שלה עשו את כל הטעויות האפשריות הפרק
התחיל באתגר הפרס עם ההבטחה לקאט שהופרה וגם אם את לא לוקחת את קאט קים אל תקחי את צ'לסי שכולם שם מלחששים שהיא החברה הכי טובה שלך
שתקחי לפיינל 2. בנוסף לאתגר הפרס כשמביאים לכם את השאלון של "מי לא מגיע לו להיות פה?" למה לכתוב כריסטינה? למה לא לכתוב טרויזן שגם ככה לא בברית שלכם?
עובר אתגר הפרס וקים במקום להסביר לקאט ולתת לה איזה תירוץ אסטרטגי להרגיש שהיא חשובה וחלק ממשהו מגמגמת לה ואומרת "אני מצטערת לא חשבתי, מקווה שאת לא כועסת", זה זלזול לגמרי באדם שעומד מולך.
ממשיכים אחריי אתגר החסינות מחליטים לפצל קולות עם כריסטינה (עדיין לא הבנתי, למה לא טרזן?) ומודיעים לה על זה בתקווה שהיא לא תחשוב שאם יש לו אליל אז היא תלך, אם היא תחשוב? לא יודעים, פשוט חטא הגאווה במייטבו

ואז אנחנו מגיעים לים כשכריסטינה מציעה לטרוי את הרעיון להעיף את צ'לסי
אם העונה הזאת הייתה ואנואטו שנייהם היו מבינים
טרזן שונא את צ'לסי עוד מימיי תחילת המיזוג והיה שמח להפטר ממנה, במיוחד כשהוא לא בברית איתה
וקאט שרוצה להוכיח ש"יש לה דעה משלה ושהיא לא הכלבה של קים וצ'לסי" חמש דקות הם היו משכנעים אותה
וארבעתם היו עושים בליינדסייד מטורף על צ'לסי ושולטים במשחק כשבפעם הבאה הם רוב של ארבעה מול שלושה

אבל לא, כריסטינה לא סקאוט/טווילה וטרוי לא כריס וכמובן אף אחד מהם לא יחשוב לפנות לאלייזה(קאט) בשביל להפיל את איימי (קים) וליאן(צ'לסי)
המטומטם במקום לשקול את מתנת הזהב שנתנו לו פה
מעדיף להצביע לכריסטינה
אמבציל, גם אם תמשיך אחריי כריסטינה אתה דחית עכשיו משהו שיכול היה לתת לך מליון דולר
בסוף טרוי עף, מגיע לך טרוי, לפחות כריסטינה הציעה רעיון מעניין מה שאתה לא עשית
פרק הבא אני מקווה שכריסטינה מבינה שהיא בתחתית ותנסה ליצור משהו עם קאט, טרזן ואלישיה/סברינה ולא תמשיך עם הבנות

Outplay

New member
אי אפשר לנסח את זה יותר טוב

אבל אני עדיין מת על העונה הזאת

Boran

New member

מצד שני, טרזן אידיוט וי אפשר לשכנע אותו. אם בפרק הקודם אי אפשר היה לשכנע אותו, גם בזה אי אפשר יהיה. ואם טרזן מצביע כריסטינה, ועוד מישהי מברית הנשים מצביעה לכריסטינה, אז אולי באמת היה יותר חכם להצביע לכריסטינה.

n l m

New member

את טרזן אי אפשר לשכנע?
טרזן מחפש תמיד את האיש הכי כריזמטי שיגיד לו מה לעשות
והוא גם מאוד נח לשכנוע
ראה בתקופת קולטון
קולטון אמר שהוא רוצה לוותר על חסינות, טרזן התחיל לתת נאום ולשכנע את כולם
קולטון אמר לו להצביע למוניקה, כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לזכור את השם "מוניקה"
קולטון התנהג רע לכריסטינה כך גם טרזן עשה
אנשים סמנו את ג'ונאס,פתאום טרזן התחיל לריב איתו
הוא הכי קל לשכנוע שיש, יש קצת בעייה לשמור עליו שיהיה בשקט אבל כמו שראינו בהדחה של מוניקה, זה גם אפשרי

וסך הכל כמו שג'ים רייס אמר באיחוד של העונה הקודמת, הבעיה של הרבה אנשים במשחק הזה זה שהם לא משחקים בשביל לנצח אלא בשביל להתקדם יותר ולא מבינים
שאין ממש הבדל בין מקום 8 למקום 6.
בשביל להגיע ממיעוט ולנצח צריך איכשהוא לפגוע במישהו מראשיי הברית וליצור משהו חדש
כך היה עם כריס, כך היה עם דאני וכך היה עם ראסל והשבט שלו
ברגע שאתה נפטר ממישהו מתחתית הברית לא עשית כלום חוץ מלהרוויח עוד יום ולנסות להיאבק על חסינות כי אחרת תודח
כריסטינה הגישה לטרויזן את צ'לסי על מגש של כסף והוא פשוט בחר להתעלם מזה מה שאומר שהוא לא שיחק בשביל לנצח

Nameless One

New member

אפשר להגיד הרבה דברים על טרוי, אבל אי אפשר להגיד שהוא לא בא בשביל לנצח, הסיבה שהוא הפסיד זה שהוא בחר להשקיע את הזמן שלו על המתמודד הלא הנכון, רוב המאמצים שלו היו לנסות לשכנע את קאט לחבור אליו ולנסות להשיג איתה ברית לטווח ארוך.

אורישקי

New member
אתם לא מעריכים

את טרזן מספיק. אתם צריכים להבין שכריסטינה האשמה לגבי מה שקרה בפיינל 9. טרזן ידע שכריסטינה לא תצביע נגד הבנות, והבין שאין שום טעם ללכת עם הראש בקיר. במצב הזה היה כדאי לו להצביע נגד ליף כי זה אחד משניהם. אני חושב שזה היה ממש חכם מצדו.

biסk

New member
2411+שמועות על עונה 25

לגבי העונה הזאת - אני פשוט מת עליה! חזר לי הכיף לראות פרקים של הישרדות אחרי שבעונות האחרונות פשוט הייתי רואה כדי לסמן וי...
קצת מוזר לי כל מה שהעורכים עושים עם קים כי אם היא מנצחת זאת תהיה העריכה הכי בולטת שעשו למנצח (אולי חוץ מארל בעונה 14) וגם אם היא לא תנצח זה יהיה מוזר... נחכה ונראה.

לגבי עונה 25 -
יש שמועה שיהיו 3 שבטים ו3 שחקנים חוזרים - ג'ונתן פנר (עונות 13,16), ראסל סוואן (מעונה 19, הייתי חייב לגגל את השם כדי להיזכר מי זה,אולי כי ניסיתי לשכוח מהעונה האיומה הזאת) ומייקל סקופין (עונה 2). מכנה משותף? פונו מהמשחק בגלל פציעות.
אני כבר לא מחבב את העונה הזאת... ואם כבר אז היה כדאי להחזיר את קולטון מהעונה הזאת במקום את ראסל.

אורישקי

New member
שמעתי על זה

זה ממש דבילי בעיני. מה ראסל ההוא יכול לתרום? סתם דביל. גם מייקל בלתי נסבל ובטח סתם זקן, מילא פנר המלך

שהיו עושים עונת הזדמנות שניה במקום.

Uri04

New member

לא קונה את השמועה הזאת. אין מצב שהם מחזירים אנשים נשכחים מעונה 2 כמו סקאפין (מייקל לא כ-זה זקן היום. הוא כולה בן 50, קצת פרופורציות) - מרבית הצופים החדשים של הישרדות לא יודעים מי זה.. כמו כן, אני לא רואה סיבה משמעותית לפיה עליהם להחזיר את פנר על בסיס הפציעה שלו מעונה 16, כי הוא כבר קיבל צ'אנס בעונה 13. ראסל סוואן? ברצינות? למה שייקחו את הסיכון הזה, אם יש לו בעיות לב? חוצמזה, צבע מתייבש על קיר מייצר יותר עניין ממנו.
בכלל - לגבי העונה הבאה יש מלא שמועות הכוללות מתמודדים חוזרים. זה תמיד מייצר באז כשמדברים על מתמודדים חוזרים. לא ברור לי למה כבר, העונות האחרונות הרגו לחלוטין את הבאז הזה וכרגע אני אישית מייחל לכך שמתמודדי עבר לא ישובו לעולם.

adi007

New member
ל25

מייקל סקופין?!?
וואו זה כל כך ישן. אני לא אוהבת שמחזירים שחקני עבר, אבל יהיה נחמד לראות שהוא חי.
איך בא לי לראות עונה 2 שוב, כשהכל היה פשוט ונחמד יותר.

Uri04

New member

שיעמומון העונה הזאת, אני עדיין מחכה שמשהו יקרה שם כבר. הפרק הבא נראה לי קריטי, משום שזהו הפרק שקובע אם דברים הולכים להשתנות שם באופן מהותי, או שנקבל פאגונגינג מלא ועוד 2 הדחות צפויות של גרג וכריסטינה בשני הפרקים הבאים. פאק, למה אין פרקי הדחה כפולה העונה הזאת?? זה כל כך מתבקש, היא איטית להחריד!

למעלה