איזה פרק מיזוג מעולה!!!!!!!!!!!
כל כך הרבה אפשרויות ובריתות עלו עכשיו, באמת שלא היה לי כל כך ברור מי יודח. וזה גם פרק המיזוג הראשון מאז סמואה את האמת שלא ברור מי יהיה המודח הבא ואיך תתקדם העונה.
טרזן הוא מטורף במובן החיובי של המילה, אם קולטון היה נוראי, טרזן הרגגג אותי מצחוק הפרק. הוא הורג אותי במערכת יחסים שלו עם הבנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. והקטע בסוף בכלל:
ג'ונאס: "no hard feelings for you"
טרזן: "hard feelings for you"
מפתיע שסאלאני כל כך מאוחדים, אבל אני מאמין שבפרקים הבאים זה יישתנה, גם לפי הפרומו נראה שקורה שם משהו. הבנות יכולות להתאחד עם אלישיה וכריסטינה מחדש, הבנים יכולים לעשות משהו....
אם הייתי צריך להמר על מנצחים אז הנה האופציות:
טרויזן - בד"כ אומרים שמי שנערך בצורה מאד טובה בפרק המיזוג הוא מנצח והפרק הוא גם מצא אליל, גם אמר שהוא שולט בסאלאני והוא באמת במצב טוב, גם לקח חסינות...
קים - אני עדיין מאמין שתנצח, מראים אותה מדברת אסטרטגיה ועושה דברים די חכמים ומחושבים כרגע, אבל הקטע שהיא נפלה במשימת פרס גורם לי לתהות לגבי זה, כי אם הראו קטע שלה נופלת והדגישו את זה בכזו צורה אני בספק פתאום אם היא תנצח.
צ'לסי - אחרי הרבה פרקים שהיא קיבלה וידוי או שניים, למרות שהם כן היו לעניין, היא הפעם די בלטה, נראה שהיא בין המוחות החושבים בסאלאני. והקטע עם הכביסה היה ממש משעשע
בסה"כ, נראה שכולם שם באו לשחק, לטוב ולרע, וכל אחד יעשה כמעט הכל כדי להתקדם במשחק. אני נהייתי ממש אופטימי