הישרדות 24 פרק 7

Nameless One

New member

דווקא ג'ונאס? אם כבר דמות משעממת לקחת בתור פייבוריטית אז זו קים, דיי נדיר לראות בסידרה בחורה שנראית טוב שמצליחה לנווט בין בריתות, תוך כדי שהיא לא מצטיירת כביטצ'.

Nameless One

New member

אחת העונות טובות בשנים האחרונות- הרבה תתי בריתות, כמה מתמודדים בו זמנית שמקבלים עריכת מנצח, ומיזוג בלי שחקן דומיננטי מידי, ששולט במשחק בלי תחרות.
מקווה שהם ימשיכו את הפורמט של one world גם לעונה הבאה.

אורישקי

New member

איזה פרק מיזוג מעולה!!!!!!!!!!!
כל כך הרבה אפשרויות ובריתות עלו עכשיו, באמת שלא היה לי כל כך ברור מי יודח. וזה גם פרק המיזוג הראשון מאז סמואה את האמת שלא ברור מי יהיה המודח הבא ואיך תתקדם העונה.
טרזן הוא מטורף במובן החיובי של המילה, אם קולטון היה נוראי, טרזן הרגגג אותי מצחוק הפרק. הוא הורג אותי במערכת יחסים שלו עם הבנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. והקטע בסוף בכלל:
ג'ונאס: "no hard feelings for you"
טרזן: "hard feelings for you"
מפתיע שסאלאני כל כך מאוחדים, אבל אני מאמין שבפרקים הבאים זה יישתנה, גם לפי הפרומו נראה שקורה שם משהו. הבנות יכולות להתאחד עם אלישיה וכריסטינה מחדש, הבנים יכולים לעשות משהו....

אם הייתי צריך להמר על מנצחים אז הנה האופציות:
טרויזן - בד"כ אומרים שמי שנערך בצורה מאד טובה בפרק המיזוג הוא מנצח והפרק הוא גם מצא אליל, גם אמר שהוא שולט בסאלאני והוא באמת במצב טוב, גם לקח חסינות...
קים - אני עדיין מאמין שתנצח, מראים אותה מדברת אסטרטגיה ועושה דברים די חכמים ומחושבים כרגע, אבל הקטע שהיא נפלה במשימת פרס גורם לי לתהות לגבי זה, כי אם הראו קטע שלה נופלת והדגישו את זה בכזו צורה אני בספק פתאום אם היא תנצח.
צ'לסי - אחרי הרבה פרקים שהיא קיבלה וידוי או שניים, למרות שהם כן היו לעניין, היא הפעם די בלטה, נראה שהיא בין המוחות החושבים בסאלאני. והקטע עם הכביסה היה ממש משעשע

בסה"כ, נראה שכולם שם באו לשחק, לטוב ולרע, וכל אחד יעשה כמעט הכל כדי להתקדם במשחק. אני נהייתי ממש אופטימי

willo

New member

המטומטם העיקרי בפרק הוא לא אחר מאשר ג'י, המהלך בעקרון היה נכון (להצמד לברית החדשה) אבל לעזאזל תעיף בחורה, שלבנות לא יהיה יתרון (בייחוד כאשר ניתן היה לגייס רוב של בנים + כריסטינה נגד אליסיה).

אבל לא רק להעיף בן להעיף את היחיד שיודע לבשל לך? אני מבין למה אתה שומר את טרזן (כי אז יש תמיד מישהו יותר מעצבן ממך) אבל למה ליף עוד שם?

מהפרומו אני לומד שאין התארגנות בסוף של בנות נגד בנים.

העונה הזו בהחלט מספקת הנאה אחרי שנים של שובע, אני בעד המשך הרעיון של אי אחד בעונה הבאה רק שהפעם תשנו את השבטים לפני כל אתגר פרס כך שהבריתות יהיו יותר רחבות.

amitooshacham

New member

מה שאמרת בשורה האחרונה זה משהו שהצעתי כבר לפני כמה שנים ותמיד אני מחכה שזה יקרה כבר - עונה שבה לפני המיזוג כל פרק יש חילוף ושבטים חדשים. ככה המשחק יהיה מבוסס על בריתות משתנות ויכול להיות מאוד מעניין. הבעיה בטוויסט כזה היא שהוא מתבסס הרבה על מזל והרבה שורדים חזקים יכולים לעוף ברגע שהם מוגרלים להיות בשבט בו הם במיעוט.

Uri04

New member
לא לא לא.. זה רעיון בעייתי..

במצב כזה, כל אחד ירגיש שהוא לא בטוח בקרב אף ברית (כי מחר היא שוב תשתנה), וזה יגרום לכך שאף אחד לא ישחק באופן אסטרטגי, אלא פשוט יצביע באופן אקראי או רק נגד מי שמעצבן אותו באותם 3 ימים (ראה עונה 1).

אם כבר, שדרוג של הרעיון הזה (למרות שהוא קצת מסורבל) יהיה אם כל ה-16 מתמודדים יתחרו בשבט אחד גדול מההתחלה, כאשר החסינות תהיה אישית כבר מהפרק הראשון. במצב כזה יוכלו להיווצר בריתות-ענק, אבל גם המון אופציות שונות ומגוונות ומקרים רבים בהם למתמודדים מסויימים תהיינה יותר מברית אחת. מצד שני, אני לא ממש רואה איך דוחסים 16 אנשים לטרייבל אחד.

amitooshacham

New member

לא באמת ספוילר אבל ליתר בטחון:
אם אני לא טועה הייתה עונה של הישרדות (לא אמריקאית, לא זוכר איזו) שהיה בה שבט אחד גדול של 16, ובתחרות חסינות 8 מהם זכו בחסינות והשאר הלכו לטרייבל. כך שהיה שבט אחד שלא כולם הצביעו במועצה.

או

פשוט לעשות תקופה של כמה ימים, שבה כולם יכירו את כולם, ורק אז יחלקו את השבטים. זה הדבר שהציל את פיג'י מבחינתי והפך אותה ממזעזעת לבינונית (כאשר המיזוג היה טוב בסך הכול, וכלל את אחת ההדחות הכי טובות בכל הזמנים).

Uri04

New member

ביי ג'ונאס. פחות שחקן מפוהק אחד לאוסף.
הגברים במאנונו כל כך הזויים וטיפשים, יש לי ממש וייבים לפיג'י מההתנהלות שלהם. ממש פילים בחנות חרסינה.

חוצמזה...

העונה ממשכיה מאוד לשעמם אותי. אני פתאום נזכר שהם כבר התאחדו, אבל עדיין מרגיש לי כאילו העונה עוד לא ממש התחילה, ושהם עדיין מדשדשים איפשהו בין פרק 3 ל-4. התחרות בין הבנים לבנות לא ממש מרשימה אותי, אף שחקן שם לא ממש גורם לי לרצות לעודד אותו, עדיין לא ממש התעצבו להן דמויות עם נפח או משקל ומציאת איידולים נראית פשוטה מאי-פעם (פשוט צריך להחליט שרוצים לחפש והולכים לבדוק את העצים הגדלים בקרבת המחנה).

אני אומר שדוגמן ההליום מנצח. הנה, קבעתי כבר עכשיו. כל השאר יכולים לאט לאט להתנדף.

Oukami Kun

New member

אני מאד נהנה מהעונה הזאת. היא כאוטית, אין בה מנהיגים ברורים, יש בה דמויות הזויות שאפשר לחבב והכי חשוב- זאת עונה של נשים. לא זכורה לי עונה שהנשים בה היו דומיננטיות והיא לא הייתה טובה (מרקייזס, אמזון, ונואטו, גואטמאלה, סין, פנז VS פייבוריטס).
העונה מזכירה לי מאד את עונה 9 שבדיעבד היא מהעונות המעניינות ביותר שידעה הסדרה. עכשיו ממש בא לי לראות אותה שוב

הנשים של אמאזון, ונואטו ועונה 16 היו מכסחות את הנשים הפאתטיות של העונה הזו, שהן יותר דומיננטיות מהגברים, רק כי הבנים די מסכנים העונה.

Oukami Kun

New member
אמת, ובכל זאת

you take what you can get
ומעבר לכך, קים+סברינה, עם קאט כאתנחתא קומית זה לא שילוב רע בכלל.

Nameless One

New member

לונואטו ומיקרונזיה היה את הקאסט הנשי המוצלח ביותר בסידרה,זה נכון.
בקשר לאמזון, בוא נגיד שג'ין,ג'נט וג'ואנה לא היו מעניינות יותר ממוניקה,קורטני ונינה, לגבי היידי וג'נה לא הייתי מגדיר אותן בדיוק "דומיננטיות" (לפחות לא מבחינת המשחק שלהן).
מה שפעל לזכות אמזון הייתה העובדה שהעונה לא הרגישה כל כך גנרית- המיקום היה מעניין, האתגרים עבדו על קיום אינטרקציה בין השבטים והעונה סה"כ הרגישה כאילו שהסידרה פנתה לכיוון חדש ומעניין.

Boran

New member

עונה מצויינת. מאז שקולטון הלך זה כבר לא מופע של אדם אחד וחבורת מעריצים, אלא עונה עם 12 אנשים שכל אחד אישיות מעניינת, מזכיר לי קצת את עונה 12. האנשים מאוד צבעוניים ומעניינים לדעתי, כל אחד ואחד הוא אינדיבידואל, ולא היה לנו כזה דבר כבר הרבה עונות.
חבל לי שג'ונאס עף ולא נגיד מייק או טרזן.
יש הרבה אנשים שאני מחבב, מעל כולם טרויזאן, שאני אשמח לראות אותו פורח אסטרטגית ומנצח.

למעלה