הישרדות 25 - הגמר!

אורישקי

New member
הישרדות 25 - הגמר!

הלילה ישודר בארה"ב פרק הגמר של אחת העונות הטובות שהיו לנו לאחרונה לתוכנית

תהנו!

ובהצלחה למלקולם ובעיקר לדניס

biסk

New member
2514+ריוניון

העונה הזאת היא הפתעה נעימה (כי באמת שלא היו לי ציפיות ממנה...) וגם המנצחת היא הפתעה נעימה (כי כבר איזה 8 פרקים שזה המופע של ליסה, ושמתי לב שגם בריוניון הקדישו לה יותר זמן מלדניס ומלקלום ביחד).
מכל השורדים העונה דניס ,בלי מתחרים, הכי ראויה בעיני.
העונה הזאת אולי לא בין 10 הטובות ביותר אבל היא עונה מצויינת וכיפית לצפיה (והייתי אומר שיש בה משהו נוסטלגי שהזכיר לי את העונות הישנות).
זה רק מוכיח שהפורמט הזה יכול להחזיק מעמד עוד 100 שנה.

לעונות הבאות: אבי, דניס, מלקלום, ליסה.
לגבי העונה הבאה: ממש בא לי שהיא תתחיל כבר. בד"כ העונות האלה מתחילות בפברואר אז לא נשאר לנו עוד הרבה לחכות.

ואי אפשר כמובן לשכוח את הנשיקה של דון וג'ף בריוניון. פרייסלס מומנט לגמרי!

אורישקי

New member

יששש איזה מלכה!! מדהים ההישג הזה. ועוד לחשוב שמההתחלה היא סומנה כאן! זה נדיר ששני הפייבוריטים של העונה מהרושם הראשוני בסוף מוכיחים את עצמם.
למרות שמלקולם כנראה היה מנצח מולה, זוהי הפואנטה במשחק וזה מה שיפה. למרות שאני מת על מלקולם דניס היא השחקנית של העונה כי היא שיחקה חזק בדיוק מתי שנכון לה. נתנה לאחרים לעבוד שיעשו בשבילה את העבודה. שרדה כל מועצת שבט, שיחקה באמת עם כל המתמודדים של המשחק זאת אומרת שניצחה את כולם, בלי תחרות. ועוד בהפרש של 7-1-1 בגמר!!!
הנאום של פנר ממש הצחיק אותי
במיוחד האיזכור של פיליפ ועל מספר הקולות בקטע עם סקופין. יצא תותח.
עונה מעולה, בעיני יש מצב שנכנסת לטופ 10, החזירה לי את האהבה להישרדות ועוד לא ציפיתי ממנה. אני חושב שדניס נכנסת כבר עכשיו לטופ 10 מבחינת משחק ויש מצב שבעונה הבאה שתשתתף אני מקווה היא תעלה בדירוג.
העריכה לגמרי הייתה מתעתעת, בשלב מסוים היה נראה כאילו הכל סביב ליסה ושדניס לא מקבלת מספיק עריכה במיזוג אבל בימים האחרונים הגעתי למסקנה שהיא תנצח בסוף. לכל אחד היה נראה סיכוי שווה חוץ מאולי סקופין שלא קיבל וידוי הרבה זמן.
את הריונון אראה אח"כ, ממילא נתקע כל הזמן.

העונה הייתה ממש כיפית,
ליסה אחת המתמודדות האהובות עליי מכל העונות. ממש אהבתי אותה,
הייתי ממש מאושר שהיא קיבלה את פרס הפייבוריט ובמיוחד לדעת שזה רק בפורומים פה שפיתחו שנאה לא מוסברת אליה!

ליסה הרגה אותי עם הכנות שלה. שג'ף שאל על מלקולם היא פשוט אמרה "אין לי סיבה להשאיר אותו" במקום למרוח את זה. גדולה.
זה מצחיק, ככה היא הייתה במשך כל העונה, והיא שרדה

היא גם הייתה ממש טובה בנאום והתשובות שלה מול המושבעים.

פחות התחברתי לפייבוריטים המובהקים דניס/מלקולם, אבל שניהם היו שחקנים טובים ולשניהם הגיע לזכות, ככה שאני שמח שדניס זכתה.
היא גם ממש נחמדה והיא לא נראתה כמו שמישהי שתתמרמר גם אם תדיח אותה.
הרג אותי שמלקולם אמר לה Don't nod!
האמת שזה לגמרי נכון, יש לה את הרוגע הזה וזה עבד בשבילה.

- דון קרועה

- פיינל 3 מבוגר. זה ממש מגניב! בד"כ הצעירים משתלטים על המשחק, לא הפעם!
- מלקולם ממש הזכיר לי את אוזי בריונין (כמו שג'ף גם ציין).

בקיצור, מאוד נהנתי מהעונה, והכי כיף זה זוכה ראוי.
העונה הבאה ממש מסקרנת.

קאסט לעונה 26 כפי שהבנתי מאי-סימון ספוילר בפורום הישרדות, מלקולם חוזר בעונה 26.
אז לא הבנתי, מתי צולם הריונין הזה?
כי הוא הרי שאל אותו אם הוא ירצה לחזור...

Nameless One

New member

לא הומור, אלא בילד אפ לקראת העונה הבאה, בדומה לקטע המבויים שהיה בין רוב לראסל בריוניין של עונה 20, שהוביל לטוויסט של עונה 22.

Nameless One

New member
+ קצת על הקאסט החוזר בעונה 26

זה לא דבר מובן מאליו שסדרת ריאלטי מצליחה לספק עונה מצויינת גם אחרי 25 עונות, זה רק בא להראות שליהוק מוצלח הוא כל הסיפור ושבסופו של דבר אנשים רגילים כמו דניס ומלקולם, שפשוט אוהבים את הסידרה והמשחק, הם גם אלו שיוצרים את העונות הטובות ביותר.

בהרבה מובנים הניצחון של דניס הזכיר לי את הניצחון של סופי על קוואצ', הנה שוב מקרה בו אספקטים של שחקן מסויים (קוואצ' וליסה) נתפסים שונה אצל הצופה ששותף ללבטים של השחקן ולתובנות שלו לגבי המשחק, מאשר אצל המושבעים שרואים את אותו שחקן באור שונה לגמרי (מעניין גם שבשני המקרים דת הייתה מעורבת), מה גם שגם לדניס וגם לסופי יש תכונות ביטצ'יות ומתנשאות שיותר מוסתרות מהצופה.
בכל מקרה צריך לשבח את העורכים שהצליחו ליצור אלמנט כלשהו של מתח בגמר, בעונה שבה לאורכה כל השחקנים חזרו ואמרו שאם דניס או מלקולם בגמר הם מנצחים בהליכה.

הפרק עצמו היה דיי נטול התרחשויות, דניס קצת אכזבה אותי שהדבר שגרם לה לפנות נגד מלקולם היה החוסר התחייבות שלו לגבי הפיינאל 3, ולא זה שהוא פשוט היה דורס אותה בגמר. המועצה האחרונה הייתה נקודת האור בפרק, פנר היה מבריק לגמרי ופחות או יותר סיכם את העונה כולה עם הנאום שלו- סקופין וליסה היו מובלים ולרגע לא הבינו שהם בדרך לכיוון יחיד אל הפסד בטוח, בדיעבד גם ניתן היה לראות בצורה גורפת, שאכן ההדחה של אבי היה טעות של מיליון דולר עבורם.

הריוניין היה אחד הטובים שהיו בעונות האחרונות, הרגיש קצת כמו תאונה עם שלל הcringe moments שהיו בו-ליסה מבלבלת את המוח 5 דקות על היחסים בין אלוהים,המשחק וכל מה שבינהם, בזמן שהיא מטרחנת שלאלוהים לא אכפת מהמשחק, היא באותה נשימה ציינה שהניצחון של דניס הוא גם חלק מהתוכנית האלוהית (דניס בתגובה החזירה לה פרצוף נוטף מהתנשאות).
העובדה שג'ף שואל את מלקולם אם הוא היה חוזר לעונה נוספת בזמן שהוא כבר יודע שהוא יודע שהוא חזר מהצילומים של עונה 26 לפני כמה שבועות, ההתפרצות של דוסון (לגביה אני מקווה שג'ף כבר הספיק להוציא צו הרחקה), הניסיון שלו לדובב את קרטר, כל הריב והמרירות הפתטית בין פיט לRC, עם כל הבלגן הזה עד סוף הריוניין אבי מרייה נשמעה כמו המתמודדת הבוגרת והמאוזנת ביותר בקאסט.

לגמרי מצפה לעונה הבאה, שעל סמך הקאסט (הדיי מוזר) שכבר ידוע, צפוייה להיות משעשעת ביותר.

Uri04

New member
הריוניון

אני לא חושב שדניס התנשאה בתגובה לראיון עם ליסה, אלא היא פשוט הביעה את חוסר האמונה והפיקפוק הכללי שלה בקשקוש של ליסה: "לאלוהים לא אכפת באמת מי יזכה בהישרדות, אבל הוא כנראה כן תכנן שדניס תזכה ושאני לא" (או: "שאני אזכה בפרס ספרינט"). אני הייתי מגיב ככה בדיוק, וזה לא מהתנשאות, אלא כי ככה אני בד"כ מגיב כשאנשים מדברים בחדווה על אלוהים.

כן, הקטע עם מלקלום ועונה 26 היה צ'יזי לגמרי. למה לא פשוט לחשוף שמלקולם חוזר בעונה הבאה? אמנם הצילומים של עונה 26 הסתיימו כבר מזמן (במאי אם אני לא טועה), אבל בכל רחבי הווב כבר יודעים במשך חודשים מי הפייבוריטים שחזרו, פחות או יותר לאיזה מיקום הם הגיעו ומי הפיינל 3, אז למה להסתבך עם זה.. זאת כבר העונה המספויילרת ביותר אי פעם.

אני לא מבין איך הסקתם כ"כ הרבה מההבעה המוזרה שהייתה לדניס על הפנים, אבל אוקיי

גם אף פעם לא שמתי לב שהיא מתנשאת, אבל אולי זה באמת העריכה, קצת עצוב אם זה באמת ככה.
נמאס לי להגן על ליסה אבל אני חושב שהיא דיברה ממש יפה. אני אמשיך להתנחם בזה שהאמריקאים איתי

גם אני לא הבנתי למה לא לחשוף את זה כבר, אם כולם יודעים. בגלל זה תהיתי מה הקטע, זה נראה שאלה תמימה (גם הקהל/מתמודדים לא הגיב) כשבתכלס כולם יודעים שהוא חוזר.
באמת יודעים כ"כ הרבה?
צריך להיזהר אקסטרה.

niro62

New member

ההפקה תמיד משחקת אותה שומרת על סודיות, אפילו שהם מפרסמים את הקאסט, הם קודם מפרסמים את הניוביז ורק אחרי כמה ימים את הרטרנס, למרות שחודשים קודם כבר כולם יודעים מי החוזרים

למעלה