הישרדות 25 פרק 13

אורישקי

New member

טעות לכל אחד מהאנשים שם.

טעות של ליסה וסקופין שלא העיפו את דניס ואז הבטיחו להם מקום בפיינל 2 (או פיינל 3... תלוי מה יהיה).
טעות של דניס ומלקולם שלא העיפו את הזוג השני הכי חזק והרסו לעצמם מצב של רוב.

אבי הייתה קורעת עם איך שיצאה על מייקל
היא אהבלה אבל היא קצת חמודה, אחלה תוספת לעונה.

מחכה לראות מה יהיה בגמר, ואני ממש מקווה לפיינל 2 הפעם.

Nameless One

New member

עם רק עוד פרק אחד לסוף אפשר להרגיש שהעונה מאבדת את המומנטום המצויין שהיה לה, אני עדיין חושב שהיא עונה טובה מאוד אבל כבר לא חומר של טופ 10.
אז מה בעצם נסגר עם ההחלטה ההזויה של הקאסט להדיח את אבי, העז האולטימטבית? נראה לי שכל אחד עושה את זה ממניעים שונים-

מלקולם- מבחינתו הוא יודע שהוא לא צריך עזים איתו, הוא יכול לנצח כל מתמודד בגמר, היחידה שעשויה לעשות לו בעיות היא דניס לגביה כבר יש לו תוכנית להפטר ממנה בפיינאל 4.
דניס-אני לא כל כך קונה את כל הדיבורים שלה על גמר של "ראויים", אני חושב שבעיני עצמה דניס רואה את עצמה כמתמודדת חזקה, אם אבי תמשיך לפיינאל 4 יש סיכוי טוב ששאר הברית יתפתו לקחת את אבי לגמר על חשבונה(מה שבאמת המצב לפי התכנונים של ליסה).
ליסה-למרות הברית עם מלקולם היא יודעת שעדיף שהוא לא יהיה בגמר, כמו שהיא ציינה בפרק, היא צריכה את דניס כדי לנסות למנוע ממלקולם לזכות בחסינות.
סקופין- אהההה.... כי ליסה אמרה לו?

ליסה קיבלה עריכה חזקה מאוד בפרק ובכלל לאורך העונה, היא אומרת בוידוויים את כל הדברים הנכונים, ואפילו עשתה הצגה קטנה לפני מושבעי טנדנג, אבל כבר היו עונות בהן המושבעים לגמרי לא ראו את הפיינאליסט כמו שהוא הוצג לנו, אני מקווה שזה יהיה אחד מאותם מקרים,אני לגמרי אעדיף ניצחון של מלקולם או דניס.

למעלה