הישרדות 25EP07

אורישקי

New member
הישרדות 25EP07

כמה שאתה מטומטם ג'ף! והתחלתי לתפוס ממך. שום היגיון לא היה בזה ולא ברור מה יש לו נגד פנר.
מקווה שפנר יישאר עוד אני אוהב אותו משעשע איך תמיד הוא האנדרדוג.
מסכנה אר סי אני פשוט מחבב אותה, באמת מזכירה לי קצת את קלי גולדסמית' בעונה 3, הואשמה בדבר שלא עשתה, עברה צד ומטומטם מהצד השני הדיח אותה.
אבי-מריה וארטיס מפגרים ופיט קצת מעצבן למרות שאני אוהב את המבט התחמני שלו חחחחחחחחחחח. בכלל לפיט היה מזל שג'ף כל כך מפגר כי אחרת הנידוי הכל כך בולט שלו את סקופין ואר סי היה נושך אותו בתחת!
והעיקר שמלקולם ודניס עוד שם ונראה שהם במצב הכי טוב שיש. ובכלל נראה שליסה מקבלת מלא זמן מסך, אולי היא בגמר?

amitooshacham

New member

פרק מעולה. רק הקטע שלפני הטרייבל היה קצת מבולגן ולא ממש הצלחתי להבין מי נגד מי ולמה. אבל זה גם סימן טוב כי כנראה שגם בשבט היה בלאגן ובדרך כלל בלאגן מוביל לבליינדסיידים.
זה מצחיק וגם קצת עצוב שאף אחד לא הציע להעיף את מלקולם ואז את דניס. הם "נשכחו" למרות ששניהם הוכיחו את עצמם בתור מתחרים פיזים מטורפים.

willo

New member

מתחילת העונה מלקולם ודניס מזכירים לי את טינה וקולבי (ולא רק בגלל שמייקל סקופין שם...).

הבלאגן מבטיח שלא יהיה מצב של שבט אחד שמעיף את כולם.

ליסה כזאת חמודה, אני מת עליה

כשהיא מצאה את האליל של מלקולם ואמרה לו ישר I didn't mean to!

RC מודחת, עצוב
היא ממש מפוספסת בעונה הזאת.
והכל בגלל אבי

פנר ניצל מהדחה! איזה אושר היה על פניו חח
לא ברור מה נסגר עם ג'ף שכ"כ לחוץ להעיף אותו ועוד על חשבון מספרים.
וגם RC זה לא טוב לו, היא בכיף הייתה מצטרפת אליו.

הפריוויו לפרק הבא לא נראה מעודד לפנר.. שלא יתחיל להשתגע, ככה בטוח יעיפו אותו.

amitas5

New member
07

כבר הרבה זמן, לא נוצר מצב שבשלב הזה של המשחק לא ברור מי ינצח.
יש כרגע 3 קבוצות מובילות שכלום התאגדו כדי להדיח את השחקנים החוזרים - ג'ונתן וסקופין.
הקבוצה של פיט - (פיט, אבי, ארטיס) כרגע המצב הקיים שכולם התאגדו נגד השחקנים החוזרים משרת אותם, בסוף ציד המכשפות הם יצאו הרוב השולט כשעדיין יש להם את האליל ביד.
מלקום ודניס
ג'ף וקרטר
ליסה היא כרגע קלף משמעותי

יש כרגע 4\5 שחקנים
שיכולים לנצח בעונה הזו ועושים הכל כדי לנצח
ויש עוד שני אלילים במשחק

למעלה