הישרדות 26 חשיפת הקאסט

Nameless One

New member
הישרדות 26 חשיפת הקאסט

סרטון הmeet the cast המסורתי עלה, כמו שכבר ידוע,בערך כבר שנה, מדובר ב"מעריצים" (מלוהקים) נגד "פייבוריטים" (זונות מצלמה).
בקרב המעריצים אין מציאות גדולות, אבל לפייבוריטים יש פוטנציאל לא רע להיות סוג של קאסיה 2.0.

אורישקי

New member

בדיחה של קאסט. בכל אופן אני מהפייבוריטים בעד מלקולם,ברנדה ודון בעיקר. מחבב גם את פרנצ'סקה (
) ואריק.
השאר נורא והיום.

amitooshacham

New member

ענק ! אני מאוד אוהב את הבחירות בפייבוריטס. מן הסתם אין שם פייבוריטים גדולים שלי אבל אני חושב שהם בחרו אנשים שיעשו עונה מעניינת: פיליפ, קורין, קוקרן, מלקולם, פרנצ'סקה !

מה שבאמת מעצבן אותי זה הליהוק של שלישיית מה קשור: ברנדון, פיליפ וקוקרן. חוץ מהם, הליהוק יחסית סבבה. מלקולם וברנדה הם די חובה, אריק אולי למד מהעבר (ובעצם, אולי גם קוקרן), דון ופרנצ'סקה לא חוששות מאסטרטגיה, אנדראה וקורין די פרווה אבל אחת מוסיפה נוף והשנייה מוסיפה צהוב.

לא ליהוק ממש נוראי (דוגמאות לליהוק נוראי: איי קוק, פיג'י, אי המתים) אבל אני בספק אם העונה הזו תהיה טובה כמו עולם אחד והפיליפינים.

Nameless One

New member

לא יודע בקשר לזה, אחרי שעברתי על הראיונות של "המעריצים" , כמעט כולם שם משעממים להחריד, ניכר שרובם מלוהקים ע"י ההפקה (3 מניויורק עוד אחד מניוג'רזי), ריינולד ואדי נראים כמו איזה ניסיון של ג'ף למצוא את הקולבי הבא שלו.
היחידה שהשאירה איזשהו רושם חיובי הייתה לורה (שגם עברה התמחות באוניברסיטת חיפה, ד"א) ,אבל באופן כללי כל המעריצים על הפנים, בדיוק כמו בעונה 16 שם חוץ מטרייסי שהודחה מוקדם מידי כל הקאסט של המעריצים היה מזעזע (זוכרים את צ'ט?).

ג'ף מצידו טוען שהעונה הזאת הולכת להיות אחת הטובות, אבל נו, לכו תסמכו על פרובסט...

Nameless One

New member

נטלי סיפקה כמה רגעים משעשעים, ב3-4 פרקים שהיא הופיעה בהם. אבל אם נטלי צריכה להיות עלה התאנה של קאסט המעריצים ,בעונה 16, אפשר להבין שהוא היה רחוק מלהיות משביע רצון...

retard boi

New member

מסכים בנוגע ללורה אבל כל שאר המעריצים עושים עלי רושם מאוד רע. יותר מידי בחורות צעירות, ווירדואוז ובלונד. אני מקבל את הרושם שההפקה השתדלה אקסטרה קשה בשביל להרכיב שבט חלש ומשעמם מספיק בשביל שלא יאפיל על השבט הצבעוני אך נטול העוצמה של שחקים חוזרים שהם הביאו. לדעתי ה"מעריצים" הולכים להפסיד כמעט כל חסינות עד האיחוד.

תמיד חשבתי על הרעיון שיעשו עונת "הזדמנות שניה" ויחזירו אנשים שלא הספיקו לממש פוטנציאל, והעונה הזאת נראת בדיוק ככה

זה ממש לא פייבוריטים... 90% משם אני לא זוכר, ואלו שכן לא זכורים לטובה... מה נסגר?
אם חושבים עליהם כאל סתם אנשים שהחזירו אז מילא אבל גם אז זה בזבוז.

למעלה