הישרדות 2611

biסk

New member
הישרדות 2611

פרק כיפי לצפיה עם סוף מבאס. כבר שלושה פרקים שהישרדות 26 באמת כיפית לצפיה! מי היה מאמין...
כרגע לא נראה לי שיהיה מעניין בהמשך כי הדמויות לא מעניינות. אני רק מקווה שאנדריאה תנצח אבל זה די ברור שקוקרן הולך לזכות הפעם (אני מקווה שאני טועה כי עד שבוע שעבר הייתי בטוח שפיליפ הוא המנצח
).
את מלקום בטוח נראה בעוד עונה בעתיד. לזכותו יאמר שהוא היה באמת אחלה דמות העונה! (וגם בעונה שעברה אהבתי אותו).

ועוד כמה דברים:
*מכירה פומבית תמיד כיף!
*מה זאת העריכה הזאת של ברנדה? WTF???? כל העונה מתעלמים ממנה כאילו הייתה פרפל קלי ועכשיו בוחרים להראות לנו אותה עושה פרצופים מוזרים כאלה? מה נסגר? אני מעדיף שימשיכו להתעלם ממנה... איפה ברנדה האלופה של עונה 21?
*אריק כל כך מיותר. טעות ענקית של המלהקים להחזיר אותו. אם כבר אתם מתעקשים על מעריץ מעונה 16 קחו את נטלי בולטון.

אורישקי

New member

באסה שזה היה הוא - הוא פשוט הדמות הכי מגניבה שנשארה, למרות שהוא רחוק מלהיות שחקן טוב - פשוט כיפי לגמרי.
עם זאת שרי עשתה את ההחלטה החכמה בשבילה.
קוקראן מגעיל ומחליא לחשוב שהוא עלול לנצח בטעות.
לא ברור מה עובר על ברנדה עם הבכי הזה.
ומקווה שהסוף של ברית הפייבוריטים קרב

Oukami Kun

New member

הפרק היה טוב, אבל מעצבן!!!
הייתי בטוח שאיכשהו ברנדה תצא עם כמות הוידויים הפתאומית שהיא קיבלה, אבל יכול להיות שזה פריקוול לפרק הבא.
אגב, האמירה של קוקרן ב"נקסט טיים און..." היא לגמרי בלוף של העורכים. ראינו את זה כבר עשרות פעמים וזה תמיד התברר כלא נכון, מה שאומר שלצערי אנחנו כנראה נפרדים מריינולד בפרק הבא, מה שישאיר אותי במצב העגום של לעודד את אנדריאה לניצחון.

למעלה