הפרק היומי-פרק 19+18 ששחכתי לפתוח....

uoston

New member
הפרק היומי-פרק 19+18 ששחכתי לפתוח....

ממש מצחיק פתאום כולם צריכות לניסוע לאיזה חופשה? חחח.......
איזה מוזר זה הקשר בין ברורית לאמנון....
ותסלחו לי אבל ממש מגעיל אותי לראות את חנה לסלאו עושה כאלה סיצנות.....................!
אי אפשר להראות את האהבה שלהם בלי כל הקטע של המין???????????! בעעעא!
איזה חמוד האני??? מסכן איך הרביצו לו!
זה כל כך אבל כל כך מפגר שרואים את הגר פרימור בתור רוח רפאים...אוף....מתחיל לזחול פתאום הסדרה..
איזה קורע גבי נראתה בסוף!!!! חחח....!
מה אומרים?

שירטע

New member
גאד XD

הקטעים של נעמי והאני באמת מגעילים, אבל זה עדיין נורא משעשע XD
התגעגעתי למרב העוקצנית, בפרקים האחרונים היא הייתה בכזה דיכאון, כיף לראות אותה ככה

ועידית כרגיל מרוכזת בעצמה... אבל בצורה חמודה P:
וברוריה ואמנון חמודים. משעשעים בצורה דבילית כזאת.
זאת רק אני או שלכל הבנות בסדרה יש איזו פרשיה רומנטית כלשהי, חוץ ממרב?
ומרב כזאת חמודה. איך שהיא מדברת על "החברות שלה". "זו נעמי, החברה שלי".
טוב נו, אני אמנם רק בתחילת חשופים [ואני כבר מתה עליה שם... מרשעת צינית ועוצקנית ולעגנית בדיוק במידה הנכונה] אבל היא נראת מאוד בודדה.

שירטע

New member
אוה שכחתי

בהקשר להגר? ברור שהם מביאים אותה כ"דמות רפאים" טיפוסית בתוך הראש של מתי כדי לעשות לו מצפון. זה טריק תסריטאי כל כך טלנובלי.
וההשערה שלי? מתי וגבי יהיו ביחד, ואז הוא יבוא להרוג אותה, ובסוף הוא לא יהיה מסוגל ובלה בלה בלה... ואז הוא ילך לכלא, בלהבלה.
מקווה שיפתיעו אותי, אם כבר אז כבר.

היי, וזו רק אני או שמשהו בפנים של צופית גרנט השתנה מאז העונה הראשונה של חשופים? לא יודעת... היא נראה שונה עכשיו. פחות טוב, לדעתי. יותר... עייפה, נפולה. פחות מרב הביצ'. גם ההבעות שלה השתנו.

uoston

New member
גמאני מקווה שיפתיעו....

נכון, גמאני הסכלתי על מרב עכשיו ומרב בחשופים והיא יוצר ביצ'ית בחשופים.....טוב אולי הגיל מרכך אותה........
ומה את רוצה אני לא אומרת שהיא זנה קשישה אבל עברו כמה שנים מאז חשופים (נראה לי) וזה על הגבול שהעור מזדקן......................
אבל צופית בכללי נראית טוב לפי דעתי, לגילה.

שירטע

New member
ברור

שהגיל עושה את שלו, אבל חשופים לא היה כל כך מזמן... העונה הראשונה הייתה לפני ארבע שנים. זו הסדרה הכי פחות ותיקה מכל הארבע.

כן, היא יותר מרוככת כזה ב"תנוחי"... יותר שקטה.
אבל אין, אני עדיין מתה עליה XD

למעלה