חווייות צפייה בדוקטור הו - הסרט (מ199

חווייות צפייה בדוקטור הו - הסרט (מ199

קודם כל: וואו. הוא זקן. כאילו ממש זקן.
יותר מאטקינסון, אפילו. הוא אמור להיות חתיך!
והטארדיס-מה? היא נראית כמו איזה סלון כפרי. מה קרה לחללית האהובה עלי??
והסוניק-מה? ככה זה נראה במקור? כמו סוכריה-על-מקל חייזרית
?
מה לכל הרוחות זה החשופית הזאתי??
בקטע עם העין - לרגע חשבתי שזה המאסטר אחרי ריג'נרייטינג לא מוצלח, ואני כזה-"איו!!"
הדוקטור: נו באמת, הוא הופיע איזה 10 דקות אחרי שהוא חטף איזה חצי מיליון ראד, אבל ירייה לכתף מפילה אותו? נו באמת!
אבל חייבים להגיד שנחמד לראות אותו בבי"ח או משהו סוף סוף.
ואיך לכל הרוחות הרופאה הצליחה להרוג אותו "בטעות"?
באמת? ככה עשו את זה פעם? "ברקים ורעמים" ופתאום יש דוקטור חדש? מה קרה לאורות הזהובים ? (עוד לא הומצאו. אז מה?)
הסרט באמת היה חתיכת "פחד בגרוש". פרנקנשטין? סיריוסלי?? אתם באמת משווים ריג'נריישן ל-מפלצת?
כל השעונים האלו ממש הזכירו לי את "טיק טוק" של ריבר...
נו באמת, כל הסצינה הדרמטית: "מי אני? מי אני?"
איכס!! הא מוציא חוט מהלב שלו!! והמאסטר מקלף לעצמו ציפורן!! איכס!!
וזו הייתה רק החצי שעה הראשונה....

למען האמת, הדוקטור השמיני ממש בסדר.
וואו. הוא באמת לא יודע מי הוא?? אוי, זה כ"כ מוזר! דוקטור שלא יודע שהוא דוקטור. וואו.
אני לא מאמינה!! באמת? למה! למה! למה!
"אני יודע מי אני!"

"אני הדוקטור!"->כאילו, באמת?
"איזה יופי! עכשיו תעשה את זה שוב!"
->איכס. לא נמאס לכם?

הדוקטור חצי אנושי?

קטע אדיר: האופנוע שנכנס ויוצא מהטארדיס

זה מ-גניב!

איכס. איכס. המאסטר הוא פשוט חתיכת איכס!

תהיות כלליות:
- אני לא מבינה, הוא לא אמור לזהות את המאסטר ברגע שהוא רואה אותו?
- למה היא יורה באופנוע החילוץ שלהם? ואיך זה לא הרס אותו?
- למה תמיד כשמבקשים ממישהו לעשות משהו מרושע והוא עונה 'לא' זה יוצא 'לא!!' בצעקה ש"פורצת ממעמקי ישותו"?
- איך יכול להיות ש20 שניות נמשכות 5 דקות??

ציטוטים:
- "מעולה, סוף סוף פגשתי את הבחור המושלם - והוא מכוכב אחר!"
- "דוקטור, נסה בבקשה לזכור שלי יש רק נשמה אחת" "אני אנסה!"
- "אני חצי אנושי. מהצד של אמא שלי"
- "אתה החיים שלי"-> זה לא נשמע לכם קצת פרחי?
- "תודה לך, דוקטור" "לא, תודה לך, דוקטור"
ולסיום:
אם המאסטר "גמר" את כל החיים וכל הנשמות שלו, הוא לא אמור להיות מת?
אז איך לכל הרוחות הוא חזר לסדרה??
ועוד אחרי שהוא נפל לתוך עין ההרמוניה?

וכמובן, חייב להיות קטע דרמטי בו הדורטור עומד מעל 2 גופות ויש מוזיקה דרמטית.
ואז כמובן שהם חוזרים לחיים, כי איך יכול להיות שקומפניינס ימותו?

והטארדיס נתקעת, ואז לא נתקעת, ומסיבה, וזהו!

ו-נו באמת! נשיקה לאור הזיקוקים??
קאם-און!!
לא נורא, לא היה ממש נורא.
אבל אני בהחלט לא מתכוונת לצפות בזה שוב!

את מסכימה לי לא להסכים איתך על שום דבר?

קודם כל- פול מקגאן היה בן 37 כשהוא שיחק את הדוקטור, כריסטופר אקלסטון היה בן 41. כלומר הדוקטור ה8 צעיר מהדוקטור ה9. ושניהם לא נחשבים זקנים (במיוחד לא כריס
). את יודעת שהדוקטור הראשון היה בן 55 כן? הדוקטור לא אמור להיות חתיך!! זה שדיוויד טננט הוא פריטי בוי ושמאט סמית' הוא ילדון חמוד לא אומר שכולם ככה.
אמור לזהות את המאסטר כשהוא רואה אותו? אני מניחה שלא ראית את "יוטופיה"...
את לא יכולה להתייחס למבנה הפיזי של הדוקטור בכזאת קלות ראש. הוא חייזר, למען השם! לא נראה לי שזאת בעיה להרוג מישהו כשהוא פתוח לך על השולחן ואין לך מושג מה המבנה האנטומי שלו...
ו...אוף. אני לא מסכימה איתך. סרט מעולה. כל כך עצוב שפול מקגאן לא המשיך איתנו לעוד כמה עונות

GeJuFan

New member
לגבי המאסטר לא ראית את

The end of time? שמה הדוקטור הצליח לזהות את המאסטר י חוש ריח?
אני חושבת שהסיבה שהדוקטור לא הצליח לזהות את המאסטר ביוטופיה היה כי כוחות הטיים לורד של המאסטר היו כבולים ברמה מסוימת, כמו שהדוקטור עשה בפרק מוקדם יותר באותה עונה אם אינני טועה.

בטח! זה כל הכיף :)

לא דיברתי על פול, דיברתי על ה7 (סדר הכתיבה הולך בערך לפי סדר הצפייה). כן, אני יודעת. לא חתיך-חתיך, אבל כזה... לא יודעת איך לתאר את זה! ה נראה כמו איזה בטטת כורסא לא כמו חייזר שהציל את העולם כמה פעמים

ראיתי. אבל לפי מה שאני הבנתי, הוא לא זיהה אותו רק בגלל שהמאסטר היה בצורה "אנושית", הרי אח"כ הוא אמר לג'ק ומרתה שכשהוא יראה אותו הוא יזהה אותו, לא?
מה שלא הגיוני לי זו העובדה שהוא הצליח לצלוע דרך לפחות 4 תקופות-זמן שונות אחרי שהוא חטף איזה חצי מיליון ראד (אני לא בטוחה שאפילו החייזרים שלי יכולים לשרוד את זה), אבל ירייה לכתף מפילה אותו לרצפה. וכנ"ל לגבי הרופאה....
פול מקגאן באמת שיחק טוב! הבעיה הייתה שאר הקטעים המגוחכים בסרט.
אני מניחה שאני פשוט רגילה לפרקים של מופאט ודייויס...

Sexy Darren

New member
אז תגובה מהירה

קודם כל, אני מסכימה לגבי חלק מהדברים, רק לא לגבי הדוקטור. כי הוא הדבר הכי טוב בסרט הזה.

ודבר שני שנמאס לי לתקן אנשים לגביו, הדוקטור לא אנושי מצד אמא שלו! הוא אמר את זה כדי להסיח את הדעת של השוטר ולגנוב לו את התג, זה הכי ברור בעולם XD הוא דיי אומר אחר כך לגרייס שהוא שיקר.
אז תפסיקו לקחת את זה כסטיית תסריט של הבימאים של הסרט ><

אוי לא הבינו אותי. התכוונתי ל7, לא 8

פול באמת שיחק טוב.
טוב, סליחה! באמת? איפה? אבל מה עם מה שהמאסטר אמר - על זה שהילד יכול לפתוח את העין כי הוא אנושי, והדוקטור לא כי הוא רק חצי אנושי?

Ayelet 363

New member
אני בכללי אהבתי

אני חושבת שחבל שלא ראינו את פולמגאן יותר בתור הדוקטור. אני מתכוונת מתישהו בעתיד לחפש את האודיוס\ספרים שלו, כי הבנתי שלפחות חלקם מאוד מומלצים.

תהיות:
1. האם גרייס לא הצטרפה כי רצו שאם אין המשך לסרט אז יהיה לה סוף שלם? אני מניחה שלא, אבל המחשבה הזו עלתה לי לראש.
2. אולי אחת הסיבות שלא רצו להמשיך הייתה, בפחות באופן תת מודע\באופן מזערי העובדה שר דמות ראשית אחת מהסרט נותרה?
גם דיי קלוש, אבל זה גם משהו שחשבתי עליו...

בהתחלה גרייס עיצבנה אותי, אבל אחר כך אהבתי אותה (גם דיי נפוץ שאנני מתעצבנת על קומפניונס, במיוחד בהתחלה, אבל זה לא מפריע לי לאהוב את הדמויות. על קלרה לא כל כך התעצבנתי, אבל בכללי זה קורה לי הרבה).

timetraveler900

New member
ת'כלס, הסרט מאוד רחוק מהאופי של הסדרה

אבל לא גרם לי לא לאהוב אותו.

חייבים לזכור מתי צילמו את הסרט הזה. 1996 - שנות התשעים, לא חושבת שהיה בדיוק קונספט של "מתוק מידי".
אבל גם קיבלתי את הרושם (צפיתי בזה לפני הרבה זמן אבל בכל זאת) שזה מכוון כדי לצחוק על הסיטואציה...

אבל ברור שלפול מקגאן היה פוטנציאל אדיר להיות הדוקטור וחבל שראו את זה רק בסרט ובצורה הזאת...

למעלה