טלטייל: משחקי הכס פרק 3: החרב בחושך

טלטייל: משחקי הכס פרק 3: החרב בחושך

אז סוף סוף היה לי זמן לשחק במשחק הזה. פרק מוצלח לטעמי. עם אקשן זורם יותר (גארד סוף סוף בקרב חרבות נורמלי, בלי מגן), תככים מחודדים יותר, ותחושה שהעלילה מתקדמת.

כמובן, עדיין חלק מהבחירות נראות לא משמעותיות: בתחילת הפרק הדוד מלקולם טוען שהלגיון האבוד רודף אחריהם כי אשר הרג את טזאל במקום לחוס על חייו. יש לי תחושה שאם השחקן היה בוחר לרסק לטזאל את הברך במקום להרוג אותו, הלגיון עדיין היה רודף אחריהם ומלקולם היה אומר לאשר שהוא צריך להרוג אותו.
אותו דבר לגבי הצלת האירוסין של רודריק ואלנה - בפרק הקודם הצלתי את האירוסין, ובמועצה הם מצייניםשהצבא שהיא תביא איתה יגיע בעוד זמן רב, כלומר אין משמעות להישג של הצלת האירוסין.

ועדיין יש מידע חדש, ובעלי ברית או אוייבים חדשים. יש בוגד במועצה הקטנה של הפורסטרים - מצויין! נשאר רק לחשוף אותו: אני מהמר על המלומד, אח"כ על סר רוילנד, אבל ברור לי שאלה יכולים להיות גם דנקן ואפילו ליידי אליסה (שמדליפה לוייטהיל מידע כדי שיחוס על חיי ריון).

העלילה עם הדרקונים של דאני קצת מופרכת: לא דווח שהם אבדו לה, אז זו חלק מהמחלה של כותרים שמבוססים-על: לדחוף כמה שיותר דברים מהכותר המצליח המקורי, כדי שהמעריצים ייתמוגגו. אני לא מתמוגג מזה, אבל בסה"כ העלילה בהחלט הייתה מוצלחת, אז אני לא מתלונן.

למעלה