יומו של הדוקוטור- זמן השאלות

ketrina

New member
יומו של הדוקוטור- זמן השאלות

אהלן, איפה החורף תפס אתכם?

מצפיות חזורות עלו כמה שאלות שממש תהיתי לגביהן- אולי לכם תהיה תשובה.
הדברים העגולים, אני מתה על הדברים העגולים, הם גם מופיעים בסוף הפרק במוזיאון הזה- מה הם? למה הם על הקיר במוזיאון?

איך שלושת הדוקטורים לא זוכרים את המפגש ביניהם? הבנתי שהם יחיו עדיין בתחושבת אשמה בגלל מה שעשו לגלאפריי-זה כולל גם את הדוקטור ה11? כי הוא יודע שעליו לצעוד הביתה לגלאפריי-אז הוא מן הסתם זוכר, לא?

הדוקטור העשירי שואל את ה11 לגבי המקום שהם הולכים אליו, ומפחיד מכל, אבל הדוקטור ה11 היה שם-ויצא שלם,אז למה הוא מתייחס לזה כמקום מפחיד?וכמקום שהוא *עתיד* לצעוד לשם.
הרגע בחר להתגשם בדמות רוז/ באד וולף- חשבתי שלריבר תהיה יותר משמעות בחייו של הדוקטור, לא?

תודה רבה מראש!!

ailag

New member
-=-=-

דברים עגולים לא זוכרת ואין עליי את הפרק כרגע.

האם יזכור - הזיכרון של כולם, מלבד "11" בשלב הכי מתקדם בחייו עד כה, התאפס. הם זוכרים מה שזכרו כשראינו את הפרקים שלהם לראשונה. הדוקטור הנוכחי גילה עכשיו שהזיכרון שלו היה שגוי.

תארי לעצמך שאנחנו נפגשות ומדברות, ואת אומרת לי משהו ובטוחה שהעלבת אותי. ונורא לא נעים לך מזה. כמה שנים את חיה עם זה על המצפון ואז אנחנו נפגשות שוב, את מעלה את זה.. ואני לא זוכרת אפילו שהעלבת אותי, מבחינתי הכל בסדר, ואת נרגעת כי עכשיו את מבינה שמלכתחילה הכל היה בסדר.
אז בשבילך היה משהו רע, ועכשיו גילית שהוא לא היה רע.

אותו הדבר פה. הדוקטור שנים היה בטוח שהוא השמיד-נעל את גליפריי, ועכשיו כשהוא מקבל חלון הצצה לעבר של עצמו הוא מבין שזה לא היה, ומעכשיו יודע שמלכתחילה הכל היה בסדר.

אם כי אני מעדיפה את הגרסה שהוא אכן השמיד את גליפריי, ורק כשצפינו בפרק הוא הלך ושינה את העבר שלו. הרי צריכה להיות איזו פעם שהוא באמת השמיד את גליפריי והגיע למצב שיש לו מוטיבציה לשכתב את העבר.

טרנזלור - אני משערת שנראה אותו שם שוב. במיוחד שהטארדיס בטרנזלור היתה זהה לנוכחית עד כדי שבר. (היי, רגע, לא היה בה שבר בספיישל לא?)

הרגע - לא נראה לי שזו תחרות פופולריות
וגם המילה "באד וולף" פיזרה את עצמה לאורך כל ההסטוריה בעוד שריבר לא.

Lhuna1

New member
ותוספת קטנה

לגבי טרנזלור, זה המקום שבו הדוקטור (לפי מה שנתנו לנו להבין עד עכשיו) ימות בסוף.
זה בעתיד שלו, וה"ביקור" של דוקטור 11 שם, שנכפה עליו בפרק "השם של הדוקטור", היה ביקור בקברו העתידי. הוא שרד את הביקור הזה, אך הוא עדיין עתיד למות ולהקבר שם.
ככה לפחות אני מבינה את העניין.

jacobyd

New member
הדברים העגולים

מדובר בעיצוב של הטארדיס הראשונה.
לביביסי לא היה תקציב והסט היה מאוד זול עם מעין קרטון עם חורים עגולים ברקע.

למעלה