דעות על הפרק
זה היה פרק מעולה, אין מה להוסיף חוץ מזה.
אני אחלק את הדעות שלי למה שקרה בכלא ומה שקרה בווד-ברי.
נתחיל בכלא.
אהבתי איך שהציגו את טייריס, הוא די מזכיר את הדמות שאני מכיר מהקומיקס. מה שכן, רציתי שיהיו עוד כמה אנשים מעניינים בקבוצה של טייריס, כי אני חושב שצריך להוסיף כמה אנשים מגניבים יותר לצוות הדמויות שלנו.
קארל הפך להיות באד-אס, וזה מצוין, כי בשתי העונות הקודמות לא סבלתי אותו, וכעת אני מחבב אותו. הוא לוקח את העיניינים לידיים ועושה מה שצריך לעשות, כמו מיני-ריק.
אהבתי שטייריס התייחס לקארל בכבוד וכמו אל גבר ולא כמו אל ילד מעצבן, ואני מאוד מסוקרן לדעת לאן זה יתפתח. בקומיקס טייריס הוצג בשלב מאוד מוקדם, אפילו לפני כל הסיפור בחווה, ובסדרה הוא מוצג בשלב קריטי, ויהיה מעניין איך הוא ישתלב.
הקטע עם אקסל וקארול הרג אותי, אקסל בטוח שקארול לסבית בגלל השיער, וכשהוא קולט שהיא לא, הוא מתחיל איתה. אני מאוד מקווה שבסוף לא יתגלה שאקסל הוא היה אנס או משהו, שינסה לאנוס את בת'. אבל הוא נראה כמו מישהו לא כזה מזיק.
וכעת נעבור לווד-ברי.
אהבתי כל רגע שם. זה היה פשוט חזק, איך שריק והאחרים פרצו פנימה והתחילו לרסס.
הקטע שגלן הופך עצם של זומבי לנשק היה חזק.
מה שכן, גלן יצא קצת טמבל בזה שהוא סיפר לדריל על מרל, אבל הצחיק אותי שדריל חשב שמרל הוא המושל. קריצה למעריצים רבים שהיו בטוחים לאורך זמן לפני שהעונה ה-3 התחילה, שמרל בסוף יהיה המושל.
הקטעים עם מישון היו סבבה. תכלס לא הייתה לה כזאת סיבה להתנקם במושל. בקומיקס המושל עושה לה משהו שמצדיק את הנקמה, אבל בסדרה זה היה נראה כאילו היא סתם רוצה להרוג אותו. הקטע עם הילדה הזומבית היה חזק, ומצחיק שכל עונה ילדה זומבית אחרת מתה. בעונה הראשונה, בפרק הראשון ריק הורג ילדה זומבית. בעונה שעברה ריק יורה בסופיה הזומבית, וכעת מישון הורגת את הבת של המושל. הקרב של מישון והמושל היה קטלני, ומגניב איך זה סתיים. זכוכית בעין זה ממש לא נעים. אהבתי את הסטנד-אוף בין אנדריאה ומישון, זו אולי הפעם הראשונה שאהבתי את אנדריאה בעונה הזו.
תכלס אני קצת מבין את אנדריאה, למרות שהיא טיפשה. היא רוצה להאמין שווד-ברי היא מה שהיא באמת, היא רוצה בטיחון והמושל מעניק לה את זה, ולכן היא עיוורת לכל השאר. בקיצור היא בחורה בת 40 פלוס שמתנהגת כמו ילדה טיפשה שחולמת בהקיץ.
ביי ביי אוסקר, לפחות שרדת כמה פרקים. אני לא יודע אם הסדרה גזענית או לא, אבל שימו לב שאין מצב שיהיו לנו יותר מאפרו-אמריקאי אחד ברגע נתון. טי-דוג מת, יש את אוסקר. אוסקר מת, יש את טייריס. אבל סצינת המוות של אוסקר לפי דעתי היה הרגע החלש של הפרק, הוא מת בצורה מעפנה. הייתי מעדיף שהוא היה מת בצורה אחרת, כמו לדוגמא אם המושל היה מוציא אותו להורג או משהו.
הופעת האורח המפתיעה של שיין היה מגניבה. היה מצחיק שריק מדמיין את שיין ככה פתאום, ורק מראה שריק עדיין קצת משוגע אחרי שלורי מתה. חבל שלא הביאו גם את לורי לאיזה שנייה וחצי.
הפריעה לי קצת שקרב היריות הסתיים ככה, לא הראו איך הוא הסתיים, אלא רק אמרו לנו שזה נגמר. אני מבין שזה נועד כדי להפתיע אותו בסוף עם הלכידה של דריל, אבל עדיין רציתי לראות עוד כמה יריות טובות.
המהפך של המושל היה מעולה, וכעת זה המושל המרושע שאני מכיר מהקומיקס.
מצחיק שהמושל מתהפך על מרל, אבל תכלס מרל אשם בכל זה. לא רק שמרל גרם לכך שריק ואנשיו באו לווד-ברי, מרל גם שיקר למושל לגבי מישון. מרל אמר שמישון מתה, וכעת זה חוזר אליו בבומרנג.
האיחוד בין דריל ומרל היה סבבה, ולרגע אחד באמת חששתי שהמושל הולך להרוג את דריל. אין מצב שדריל מת, הוא הדמות הכי אהודה בסדרה, להרוג אותו יגרום לכך שהסדרה תהרס לחלוטין, כי אין עוד דמות בסדרה כמו דריל, דמות שיכולה להחזיק את הסדרה גם אם ריק ימות.
בקיצור, פרק אמצע עונה מעולה, ואני מת כבר שפברואר יגיע!!!