ג'נל גרסיה - ההופעה הייתה טובה. הביצוע עצמו לא ממש. היא לא ממש הצליחה לשמור על הסולם וגם סבלה מלא מעט זיופים במהלך הביצוע שלה. גם משהו בקול שלה נשמע OFF. ציון: 5.
טייט סטיבנס - הפעם, לשם שינוי, השיר הלם אותו ואת הסגנון שלו. מלבד כמה זיופים פה ושם וכישלונות חוזרים להגיע לתווים הגבוהים זאת הייתה הופעה טובה שלו. ציון: 8.
דיאמונד ווייט - החדשות הטובות: התלבושת שלה הייתה הרבה יותר מוצלחת מזאת של שבוע שעבר, וגם בחירת השיר. אלו סוג השירים שאני רוצה לראות אותה מבצעת. החדשות הרעות: הביצוע לקה בחסר. בהתחלה שמעו בקול שלה שהיא ממש מתוחה. בהמשך זה השתפר. מעבר לזה, לטעמי, החלק הראשון של השיר היה די חלש, בעיקר בגלל שהיא התקשתה קצת בשירה שלה, כך זה נשמע לי. אבל בחלק השני היא הצליחה קצת לגאול את עצמה. והסוף היה מאוד מוצלח. אפילו הצליח לגרום לי לצמרמורת קלה. ציון: 6.
ביאטריס מילר - למה היא החליטה לפנות לרחמים של הצופים עם הסיפור שלה? בחירת השיר, לטעמי, לא הייתה נכונה בשבילה, אבל הביצוע שלה... היה מעולה. היא הצליחה לגרום לו להיות מרגש והקול שלה מאוד החמיא למלודיה והעיבוד של השיר. הוא הצליח לההקרין המון רגשות, לטעמי. בהתחלה היא קצת זייפה ולרגע איבדה את...המיקרופון, אבל היה ביצוע מאוד טוב שלה. אבל הסוף קצת הרס לי. ציון: 8.
ליריק145 - בריטני צודקת – הם קבוצת היפ הופ, למה סיימון מנסה לשנות את זה בכוח? יש מספיק דיוות גם בז'אנר ההיפ הופ שאפשר היה לבחור מהשירים שלהם. זה היה אחד המאש-אפים הכי הזויים שיצא לי לראות. כל כך לא מתאימים ביחד! זה שהם פרפורמרים מעולים לא פיצה על הביצוע הדי עלוב שלהם. כבר הייתי מעדיף שהם יידבקו ב- ET, ויוותרו על קווין. ציון: 4.
ארין ריי - חחח... כבר בבוטקאמפ היה ברור שמשהו ניצת בין נורמני מפיפת' הרמוני וארין, כשהם שרו ביחד בשלב השני של הבוטקמפ. הביצוע עצמו היה יותר מדי רגוע. האמת הוא היה די... משעמם! הוא לא עשה כלום בשביל ארין. אה והסוף... היה כל כך ברור שיתמקדו בנורמאני אחרי שהוא יסיים את הביצוע שלו.
ציון: 3.
פייג' תומאס - דמי חייבת להפסיק לשים כאלה הפקות גדולות מאחורי פייג'. שתיתן לה, פעם אחת, לשיר בלי כל הסחות הדעת האלה מסביב לה. בכל מקרה הביצוע שלה היה די נשכח, לטעמי. ציון: 4.
פיפת' הרמוני - בחירת שיר קלישאתית. הביצוע עצמו היה... הרבה יותר טוב ממה שחשבתי! חוץ מקמילה, שלטעמי, השיר פשוט לא מתאים לגון הקול שלה, כולן היו מעולות. הייתי רוצה עדיין לשמוע יותר הרמוניות מהן ויותר ליווי לחברות שלהן, בסולואים. אני גם שמח שהפעם נתנו לכולן סולואים. אומנם הביצוע היה קצת משעמם, אבל בסה"כ – הופתעתי מאוד לטובה. אה ו...אהבתי את הבגדים הלבנים שהן הופיעו איתם. ציון: 8.
קרלי רוז סננקלר - ברצינות? אחרי שהשבוע ביצעו את זה ב- TV:US החליטו לבצע את השיר גם פה? למה??? הביצוע היה קריוקי מדי. היה מעולה, אבל קריוקי מדי וקרלי עדיין נראית לי יותר מדי מכאנית בהופעות שלה. ציון: 9.
וינו אלאן – אין לי הרבה מה להגיד על ההופעה שלו, אז אני אעשה את זה בקצרה – ההופעה, לדעתי, הייתה די משעממת. ואז מה אם אני נשמע כמו דמי??? זה נכון! ציון: 5.
אמבלם 3 - אם זה היה אמור להיות רגאיי, אז אני רק רוצה להגיד שאני לא חושב שזה ממש הסגנון שלהם, וגם אולי היה עדיף להם להתרחק מזה, כי גם ככה הם נראים די סטלנים, אז אולי עדיף לא להבליט את זה. ההופעה עצמה הייתה בסדר. לא משהו בלתי נשכח, אבל בהחלט אחת היותר מוצלחות של הערב. ציון: 7.
סיסי פריי - אחרי ההופעה הזו, אני חושב שזהו זה. סיסי אבודה. דמי הצליחה להרוס אותה לגמרי. ממש חבל לי עליה. הביצוע היה מאוד בעייתי, והניסיון שלה לעורר סימפטיה אצל הצופים עם כל הסיפור שלה שהיא לבד לגמרי בתחרות, כי ההורים שלה לא יכולים להיות שם בגלל שזה יקר, לא יכול לעזור לה כבר, לצערי. ציון: 4.
מההופעות הערב לטעמי סיסי, ארין ופייג' צריכים להיות בבוטום. אני מהמר שסיסי אכן תהיה שם. גם ארין, אבל אני גם חושש שאת המקום של פייג' ייקחו ליריק 145. מאחר שהולכת להיות הדחה כפולה השבוע, ההימור שלי הוא שהשבוע סיסי תמצא את עצמה מחוץ לתחרות.
התכנית עצמה הייתה שיפור עצום מבחינת הופעות, אבל בסה"כ, אם לא היה לי את כפתור ההרצה קדימה, אני חושש שהייתי נרדם. גם בזכות חלק מההופעות בערב הזה.