לכל עונה חמש

Stark Bannermen

New member
לכל עונה חמש

מזהיר שוב מפני הספויילרים....מצאתי את הרשימה הזו באחת מהקבוצות של הספרים בפייסבוק:
https://www.facebook.com/groups/264022457135139/permalink/397668313770552/
הרבה WTF..

Stark Bannermen

New member
לעלילת עונה 5

זה נראה די לגיטימי, הרבה פרטים מסתדרים עם הטריילרים ועם העלילה של הספרים...אבל בכל זאת...:
&nbsp
-ליטלפינגר מת? בידי ואריז? נשמע קצת מפוקפק לדעתי..למה הוא בכלל נשאר שם? הדברים איתו נשמעים לא הגיוניים ואני בהלם שהם החליטו להרוג אותו, בהנחה וזה אמיתי...לא יודע מה זה אומר על המשך העלילה שלו בספרים, אבל נשמע רע. (בכל אופן, זה נראה שזו הדמות הבכירה שכולם דיברו עליה לפני העונה הזו)
&nbsp
-אין ליידי אבן וזה סופי, הם כצפוי החליטו לשמור את השטיק בשביל ג'ון והנה לנו ספויילר נוסף על מה שהולך לקרות עם ג'ון ושירין ברוחות החורף..מגה ספויילר אם תרצו. מעניין מה יהיה בעונה הבאה.
&nbsp
- מעניין מה שהם בחרו לעשות עם ווינטרפל, שום איזכור ללורדים מהצפון או מה שקורה לסטאניס אחרי שהוא יורד דרומה, בהנחה ואין להם את סאנסה תחתם, זה עושה את המלאכה לדי צפויה לא? גם לנוכח היעדרות בית פריי שיגבה את הבולטונים. גם זה גומר סופית על כל עניין סאנסה הופכת לשחקנית, היא בעצם ממשיכה להיות נגררת אחרי הנסיבות ולא יותר מזה.
&nbsp
- לא ברור מה הולך להיות במעלה מלך או עם ג'יימי אחרי כל עניין השטות בדורן שנראית כמו ביזבוז מוחלט של זמן לפי מה שכתוב פה. אז המשפט תקף רק לסרסיי ולא למארג'ורי שמנוקה מכל אשמה? לא מובן הקטע הזה.
&nbsp
-והכי תמוה...איך ממשיכים מפה? ללא ספק שנראה עוד ספויילרים לעלילה של הספרים בהמשך, קוראי הספרים די נדפקו פה..

Billy Shirs

New member
ממש לא הייתי צריכה לקרוא את זה :\

קראתי רק את השורה על ליטלפינגר. חשבתי שקראתי את הספרים אז אני חסינה לספוילרים. WTF באמת? המידע שם באמת אמין?

Stark Bannermen

New member
הקריאה על אחריות הקורא בלבד, גם לקוראי הספרים

אני לא יודע עד כמה זה לגיטימי..זה דיון למי שלא יכול להתאפק כמוני :/..זה נשמע מאוד לגיטימי כמו שאמרתי, זה תואם את הטריילרים ואת העלילה שידועה לנו עד עונה חמש...לדעתי הם החליטו להרוג אותו לאור הבריחה של סאנסה אבל שוב, זה נשמע כאילו חיפשו איזה דמות כדי להדהים את הצופים ולא יותר מזה..פשוט מבאס ומאכזב..

Billy Shirs

New member

קשה לי לראות מה יקרה בלעדיו, הוא היה שחקן מפתח. יכול להיות שזאת סתם שטות של פייסבוק או תיאוריה שמישהו ביסס על הטריילרים?

Stark Bannermen

New member

כמובן שזה יכול להיות זיוף אבל זה נראה די אמיתי לי בגלל ששאר הפרטים מסתדרים עם מה שאירע בספר. מקווה שלא..כי זה פשוט רצח של הדמות, עד עכשיו גם ככה לא אהבתי את הכיוון שהוא לוקח, אז עכשיו בכלל...
&nbsp
מה הדעה על השאר? מירין נשמע טוב, כל השאר קצת פחות. ...

Billy Shirs

New member
לא קראתי את השאר

מספיק התבאסתי מהשורה הראשונה :\ אני בכלל לא אוהבת ספוילרים, זאת הייתה טעות עצומה. אם כבר הם עושים מהלך מטומטם כזה עדיף כבר להיות מופתעת ממנו.

אני לא יודע אם זה נכון, אבל זה תואם כמה תיאוריות ידועות

ראשית, המקור ככל הידוע לי לא בפייסבוק אלא בפורצ'אן. מצרף קישור שלא מצריך התחברות לפייסבוק כדי לקרוא:
http://boards.4chan.org/tv/thread/55833253/what-are-your-thoughts-on-the-new-season-of-game#p55833253

זה נשמע מאוד אמין, אני מוכרח לציין. ול-HBO יש אבטחת מידע יותר גרועה מאשר לסוני פיקצ'רס, כמו שזה נראה...

לעצם העניין, אני מניח שלהרוג את אצבעון אמור ליצור את האפקט של הריגת קבאן לאניסטר: הוא אמנם קיים בסדרה אבל הוא לא מספיק מוכר לצופים כדי שהמוות שלו ייצור בום גדול כמו שהמוות של קבאן עשה לקוראי הספרים.

מבחינת תיאוריות, הייתה תיאוריה שמליסנדרה תשרוף את שירין כדי להחיות את ג'ון. היא התבססה על זה שהאלים לא סולחים על רצח שארים, אמירה שמרטין דוחף שוב ושוב במהלך הספרים. וסטאניס צריך להיענש בחומרה על רצח אחיו רנלי. איך להיענש? סטאניס ידוע כפריזר אנושי. אז שריפת שירין היא העונש.

הלאה, התיאוריה שג'ון יהפוך למהלך לבן (ובכלל על קשר הדם סטארקים-אחרים) גם הסתובבה ברשתות. וזה קשור לתיאוריה שהאחרים לא בהכרח רעים מוחלטים, ושהשיר של האש והקרח הוא השיר של ג'ון ודאני, אבל הם לא ייתחתנו אלא יילחמו. בכל מקרה הם היו חייבים להחזיר את ג'ון לחיים כבר העונה ולא בעונה הבאה כדי שהם לא ייתפסו ככאלה שחוזרים בהם ממוות.

כמו כן, יש תיאוריה שמנגידה את ששאו"ק לטולקין ומזה גוזרת את הסוף: אם שר הטבעות הוא סיפור שמספר איך הקסם הולך ונעלם מהעולם, אז ששאו"ק מספר את הסיפור ההפוך, איך הקסם הולך וחוזר לעולם. בסופו של דבר הקסם יישאר נוכח כעובדת חיים בתור הסיום - אבל זה לא יהיה קסם של פיות נחמדות אלא דרום עם אש ודם ואליריה סטייל (ואליריה לא הייתה גן עדן והעבדות בואליריה לא הייתה אמצעי להשיג נוחות חיים - הקסמים של ואליריה דרשו קרבנות אדם באופן קבוע ולכן העבדות), ובצפון יישלטו האחרים וקסמי הקרח שלהם. יופי של עולם קסום לחיות בו.

אתה שם לב למשהו?

אם מחליפים את המוות של קוואן במוות של אצבעון,זה די אומר שאצבעון בצד של קוואן ולא בצד של וואריז, למרות כל מה שנדמה לנו
( הולכת לקרוא את הקישור).

מחליפים.

כי יש לנו הרבה מקרים של מוות בסדרה, ומה שיותר חשוב לי מוות של קוואן זה לא העובדה שהוא מת ( הוא היה דמות די שולית ) אלא הנאום של וואריז.

Stark Bannermen

New member
לגבי זה

זה להרוג בשביל השוק ולא יותר מזה וזאת טלוויזיה מחורבנת תסלח לי, בדיוק כמו שגשמי קאסטמיר לא יירשם אצלי כפרק הכי טוב של הסדרה, וגם לא הפרק הכי טוב של אותה עונה. אני כן יכול להבין למה הם הורגים אותו, מאחר והוא מסר את סאנסה לגורלה, אין לו שימוש יותר אבל זו בחירה קלה מידי וביזבוז של דמות גדולה ושחקן נהדר. (ועוד מסמר לסדרה בעייני לפחות...)
&nbsp
אז מה יהיה העונש של טיריון הקדוש בסדרה על הריגת אבא שלו?:)
&nbsp
לא יודע אם ג'ון יהפך למהלך לבן, למה שכן? בגלל העיניים? אבל כביכול ממה שהבנתי עד עכשיו, הם הופכים למהלכים לבנים בגלל מגע עם מהלך אחר (מה שהיה בסדרה זכור לי ) , למה שזה לא יהיה דומה לבריק או קייטלין (השם ינקום בD&D)? אני מאוד מקווה שזה לא יהיה סוף מוגזם של הרס מוחלט של ווסטרוז בסוף הסיפור.

itaipee

New member
ניראה כמו ניחוש מושכל - בכל מקרה שבוע הבא האמת תתגלה

למעלה