למשחקי היום פה

eran113

New member
ATL@CAR

נתון נחמד - הפנתרס לא אפשרו ט"ד ברבע הראשון השנה וגם היום הם לא אפשרו, פעם אחרונה שקבוצה עשתה זאת זה היה ב 1940...

eran113

New member
המשך ותיקון טעות

הנתון הנכון הוא שקרולניה לא אפשרו ט"ד מתחילת השנה במחצית הראשונה ולא ברבעון הראשון.
עכשיו אטלנטה עשו ט"ד אחרי מסירה של ראיין לגונזלס והאפשרות להשוות את השיא ההיסטורי הזה נעלמה.
כנראה שהרסתי להם...

vagz

New member
gamepass

מישהו הצליח למצוא פיתרון לעובדה שכבר אי אפשר לראות עם הvpn ההולנדי? או שאין יותר אפשרות לצפייה חינמית.

chapultepec

New member
תנסה את זה

אני גם לא הצלחתי דרך הולנד, אבל דרך VPN או PROXY ארגנטינאי זה עבד לי אתמול.

y63s

New member
MIN@DAL

דאלאס מובילה בשלוש, שבע דק' לסיום.

יש לי הרגשה שמינסוטה מנצחת.

y63s

New member
MIN@DAL

מה? INT של רומו בשלב מכריע במשחק?
זה מפתיע....

kibibo1

New member
MIN@Dal

איזה מזל דוויין האריס מציל את ליגת ההישרדות בשניות האחרונות

kibibo1

New member
מחזור משובח עד כה

חוץ מקרולניה ששחטו את אטלנטה וג'ף טואל שהחליט לצ'פר את הצ'יפס בשני פיק 6
כל המשחקים האחרים הוכרעו בדרייב האחרון
וגם הפתעה ענקית כשניו אורלינס מובכים ע"י הג'טס וכריס אייבורי שרצה להוכיח להם משהו...
אגב וושינגטו וסןדייגו הולכים להארכה

StD AT RG III

איזה נצחון מעצבן..
לא רק שהוא בה בהארכה שכולה תוצר של 4 דקות אומללות של ה REDSKINS - על TD הארכה הזה ירבוץ הכתם של ה PF שלא היה על גארסון (לגמרי איתך PACK PACK).
הנחמה היחידה היא כשלון המסירות של שחצי שבגללו המשחק המשיך ל OT למרות שהדולטס היו ב 1ST & GOAL NV -1

Shachar Manor

New member
ספוילר כל המשחקים

טמפה בUPSETשל השנה? ועוד בסיאטל??
ברנדון ווידן מסרב למות ושוב חזר לאחר פציעה של ק"ב בקליבלנד, איזה באסה עד עכשיו הם היו טובים יותר.
פילי התעוררו... הם בקצב ל60 נקודות...
דרו בריז במשחק מעט מאכזב מבחינתו, צפי ל50 נקודות פנטזי ממנו בשבוע הבא מול דאלאס.

DS9

New member
tb @ atl

אחרי שפישלתי בהרכב בפנטזי, מצאתי את עצמי תלוי ביכולתו של Golden Tate. כמובן שהבור הענק שסיאטל חפרו לא עזר לעצבים שלי.
אבל, אז סיאטל עשו מהפך במחצית השנייה שנגמרה בשיוויון.
בהארכה TB קיבלו את הכדור ראשונים ולא עשו כלום
אז סיאטל הגיעו למרחק של FG, עשו פאמבל, תפסו אותו, בעטו FG וניצחו!

חשוב לציין שגם לקחתי אותם בליגת ההישרדות.

אין ספק שפנטזי וליגת הישרדות מוסיפות לעניין שלי בליגה, אחרת בחיים לא הייתי רואה את המשחק הזה ורק שומע את המשחק של NE

Yo-man

New member
sea@tb, no@nyj & dal@min

נורא התלבטתי את מי לבחור בהישרדות השבוע
בהתחלה לקחתי את דאלאס, והחלטתי שלא בא לי עליהם. רומו יכול להפסיד כל משחק.
החלפתי לניו אורלינס, ואז אמרתי שזה משחק חוץ, מזג אוויר...
בסוף בחרתי בסיאטל.

כשראיתי את המשחק במיניסוטה שמחתי שלא לקחתי את דאלאס, למרות שבסוף הם ניצחו, למרבה הצער (גם היה עוזר לפילדלפיה אם הם היו מפסידים וגם חצי מהמתמודדים בהישרדות היו עוזבים).
ותוך כדי ראיתי שהסיינטס מפסידים ושמחתי שלא לקחתי אותם
ואז ראיתי את המשחק של סיאטל והתחלתי להיפרד מהליגה... איכשהו סיאטל ניצחו ושמרו אותי לשבוע נוסף לפחות. אבל זה היה מותח.

RoyBehar

New member
יוסטון - לא ספוילר - גארי קוביאק

קוביאק התמוטט במחצית ונלקח לבית חולים.
כשהקבוצות היו בדרך לרדת למחצית, קוביאק נפל על הברכיים, עם הבעת פנים של מישהו שעובר התקף לב. הוא שכב על הקרקע במשך כמה דקות אבל נשאר בהכרה. הוא פונה לביה״ח עם המשפחה שלו.
ככל הנראה לא מדובר בהתקף לב אבל לא ברור עדיין מה זה כן החה.
ווייד פיליפס מאמן ההגנה החליף אותו במחצית השניה.

וואו, לא שבוע מוצלח במיוחד למאמנים בליגה.

omrili77

New member
IND@HOU + PHI@OAK (פנטזי)

סוף סוף קצת תפוקה מאנדרה ג׳ונסון, אכלתי ממנו מרורים עד עכשיו אבל הפעם הוא הציל אותי עם יותר מ-40 נק׳, כמעט כמו כל שאר הקבוצה העלובה שלי ביחד...
למרות שאם יורם לא היה משאיר את ניק פולס ושישים ומשהו (!!!!!) הנקודות שלו על הספסל ומעלה במקומו את דלטון ו-800 איבודי הכדור שלו, לא היה לי שום סיכוי

למעלה