לעלילת ארבעת הפרקים הראשונים של העונה החמישית

Stark Bannermen

New member
לעלילת ארבעת הפרקים הראשונים של העונה החמישית

אני אישית לא יכלתי להתאפק וקראתי..ו..יש הרבה חרא שקורה ואני לא מבין מה הם חושבים לעצמם...

-כמו שחשדתי בפעם הראשונה שראיתי את התמונות מהפיט במירין, באריסטן סלמי מסיים את חייו בסדרה כבר בשלב מוקדם מאוד. (מדובר לדעתי באחת משלוש- חמישה דמויות שהסדרה טבחה בהם ופשוט השתמשה בהם בצורה לא הגיונית ומטופשת להחריד, ברמה אחת עם בלאקפיש, גרייטג'ון, קייטלין ואחרים)

-ליטלפינגר מוותר למעשה על סאנסה(?@$) ומחתן אותה עם ראמזי ובעצם מודיע לרוז, שמדובר בסאנסה סטארק...מה לעזאזל ? איך זה הגיוני שדמות כמו ליטלפינגר תוותר על "נכס" שכזה? מה לעאזאזל הם עושים פה...זה יכול להיות גאוני להחריד או כמו הפגישה שלא הייתה בין ג'ון לבראן, אשה בדרדפורט, רק ברמה אחרת לגמרי.בנוסף לכך, הוא מזומן חזרה לבירה ע"י סרסיי...

-אלריה תופסת את התפקיד של אריאן למעשה, אין הרבה מדורן בפרקים הראשונים.

- בריאן פוגשת את סאנסה וליטלפינגר שמנפנפים אותה, היא מחליטה להמשיך בכל זאת ולרגל אחרי סאנסה כי פודריק מספר לה על טבעו של ליטלפינגר וכרצון לנקום בסטאניס. (ביי ביי סופית לליידי אבן :(..)

-העלילה של אריה לא נשמעת מבטיחה (בדומה לספרים..)

דעות?

Uri04

New member
תודה

אני גם לא ממש אוהב את זה.. נראה שהסדרה לוקחת כיוונים שונים לחלוטין מהספרים בשלב הזה, אבל קשה להגיד אם אלו כיוונים נכונים, או שזו הולכת להיות עונה מזעזעת שתצנן מעט את ההתלהבות מהסדרה ותוביל לסיום פושר ומעפן סטייל "טרו בלאד". אני לא ממש עוצר את נשימתי לקראת העונה הזאת.. אישית אני חושב שהסדרה מיצתה את עצמה אחרי החתונה האדומה. עכשיו זה סתם מריחת זמן עד הסיום..

אני לא אוהב את זה שלא מתעכבים על הפראנויה של סרסיי, אלא ממשיכים להציג אותה כמכשפה סטיריאוטיפית. אני לא אוהב את כל קו העלילה הביזארי של סנסה - לא חושב שזה רעיון טוב של ליטל פינגר לחשוף את הזהות שלה מול הבולטונים... למעשה, זו טיפשות מוחלטת. לא אוהב לאן שהעלילה של פוד ובריאן הולכת, לא אוהב את זה שחתכו החוצה לחלוטין את ליידי סטונהארט. לא אוהב את המוות המיותר של בריסטן סלמי... העלילה בדורן פחות מפריעה לי כרגע, כי היא סיפור צדדי שלא ממש מלהיב אותי גם ככה, לא ממש אכפת לי מג'ון והחומה כרגע, אבל אני מניח שהסדרה תמשיך להציג אותו כהתגלות של ישו עלי אדמות.
זהו בינתיים.

Stark Bannermen

New member
בהחלט

מילא שעושים שינויים בעלילה, זה לפעמים משהו שאפשר להבין. אבל שלוקחים דמות ומשנים אותה לגמרי..זה לגמרי מתסכל, גם במקרה של סרסיי וגם במקרה של ליטלפינגר כאן..למה שהוא יגלה את הזהות שלה כל כך מהר? איך הוא לא יודע שום דבר על הטבע של ראמזי? למה שהוא יעזוב אותה בווינטרפל לבדה? סתם ככה יסמוך על סטאניס שינצח? זה כל כך לקחת את הבסיס של הדמות ולקתוש אותה לגמרי, וזה עוד אחרי שביססת אותה ואת ואריז בצורה מסוימת במשך ארבע עונות ואז לקחת הכל ופשוט לטבוח בדמות. מבאס בגדול..במיוחד שהספר השישי נראה כ"כ רחוק...
&nbsp
הם יותר מידי משקיעים בלאזן את סרסיי, גם מיותר אבל פחות מעצבן אותי מה שקראתי עד עכשיו לעומת מה שהם עשו לעלילה בצפון ולליטלפינגר.

Stark Bannermen

New member
רשום גם בתוך הלינק

היא וטיריון מעולם לא שכבו= הנישואים לא מומשו ולכן היא רשאית להינשא..

תירוץ קצת עלוב, אם אתה שואל אותי...

לא נראה לי שקיימת דת בעולם שלנו שחוק כזה תקף בה.
זו סתם עוד דרך של הסדרה למלא חור עלילתי שהיא בעצמה יצרה.

למעלה