לצפות בישראל בדוקטור החדש

Talpa europaea

New member
לצפות בישראל בדוקטור החדש

יש לכם הוט? מילא, לפחות תוכלו להנות בVOD מהסדרה שמינפה את פיטר קלפאלדי למעמדו הנוכחי -"בסוד העניינים".
בלי התפקיד האפי שלו בתור מלקולם טאקר הוא לא היה מתגלגל מאלמוניות יחסית לכזו מוכרות, הערכה ואהדה- ואלו בטוח עזרו באודישן הטרי.

זו סדרת סאטירה שנונה, רלוונטית וחצופה, שמצליחה לשלב מעולה בין ביקורת מכסחת להצגת תמונה מורכבת ומעוררת אמפתיה (שלא לומר רחמים)...אז בקיצור בלי קשר מומלץ מאוד מאוד. פולישוק שלנו מבוססת עליה אגב, וגם VEEP האמריקאית המוצלחת פחות (לפחות נקודות החוזקה שלה היו שונות).

זהו, חשבתי שכמה פה ישמחו לדעת, במיוחד כי בשבועות האחרונים יש בפאנדום הצפה של איחויים בין מלקולם טאקר ל12.

בVOD של הוט יש כרגע עוד שתי סדרות פנטזיה בריטיות טובות- 'בין הצללים' ו'להיות אנושים', רק אומרת.

מוגלי7

New member
איך שהתחלתי את הפרק הראשון

איך שהתחלתי את הפרק הראשון זיהיתי את הדמות של קאפאלדי כדמות של גיא לואל ב'פולישוק'.

ומחדד את עמדתך בנוגע ל'בין הצללים' - סדרה מעולה ולילי לאבלס שם.

Talpa europaea

New member
אני יודעת שאתה צודק, (ונו, כמובן
)

ושקוזו ללא ספק מבוסס על טאקר, אבל אני חושבת שהפער וההבדלים בסגנון כל כך שונים שזה כבר מהותי מאוד- קוזו היה יותר ישיר, מזיע, לחוץ וזועם, ומלקולם יותר פאסיבי-אגרסיבי, מבוסס ומנימליסטי. קוזו אנושי יותר, מלקולם קוסם שלפתע יופיע בחדר, כאילו הוא מרחף באוויר או נמצא בכל מקום כל הזמן.

נכון שגם מלקולם מוציא את הגרון בהרבה הזדמנויות, אבל הוא עושה את זה אחרת, ומה גם שלרוב מספיק מבט שלו בשביל לשבור את המסכן מולו. ההילה והמוניטין סביבו עושים את העבודה עבורו, ומשהו סדיסטי בו ממש נהנה מהפחד האוטומטי שהוא משרה על אנשים, הוא מאמץ את זה. זו דמות פאקינג גיאונית.

מעניין אם משהו מ"הקסם" הזה יהדהד בדוקטור, אם כן אז הבכורה לדמות המפחידה ביקום ההוביאני תילקח מהמלאכים הבוכים

יאי עוד חובב דה-פיידס! לומר שלילי לאבלס שם זה כל כך 2009 חחח הגירסה העכשוית היא לומר שנטלי דורמר שם לא?

ותודה על התגובות המרוצות לידיעה הזו, לא הייתי לגמרי בטוחה כמה היא תעניין את הפורום, וזה לגמרי מקזז את הפדיחה באיות (דברים כאלה מקבלים חשיבות יתרה ב3 לפנות בוקר חחח)

מוגלי7

New member
נהה אני לילי לאבלס all the way

היא מתוקה ומקסימה וממש אהבתי אותה ב'סקינס' (וב'הרפתקאות שרה ג'יין' היה לה גם כן תפקיד נהדר, דרך אגב). אני לא חובב 'משחקי הכס' אז לא כל כך אכפת לי מדורמר חח, מה גם שהתפקיד שלה היה קצת מוזר בסדרה... כאילו האופן שהיא השתלבה בעלילה היה אקראי כזה.

אגב, האמא של לאבלס והגיבור הראשי בסדרה זאת איידה סקוט מהפרק עם השטן בעונה 2, החבר של נטלי דורמר בסדרה זה הבחור שמרתה הייתה מאורסת לו ואחר כך זרקה אותו בשביל מיקי, והסינית שהוא התחבר איתה זאת הכתבת מהפרק עם הסונטארים בעונה 4 שמתה במכונית. זה כזה כיף חח.

Talpa europaea

New member
הו לעומת התפקיד של לילי שהיה מורכב ומחדש הא?

בכלל לא החוליה החלשה בסדרה בתור קלישאת מלכת הכיתה הבולנדינית והאטומה
(לא להתעצבן עלי יותר מידי בבקשה חח)

אגב בטח ממש שנאת את תחילת העונה האחרונה של סקינס הא?:(

לא ידעתי על כל הקשרים הללו:) מדליק

מוגלי7

New member
חח אל תדאגי אין למה להתעצבן

אני דווקא חושב שהיא הייתה אחלה של דמות בפיידס... לא יודע אם זה רק בגלל שזו לילי חח אבל בכל מקרה התחברתי אליה במידה מסוימת.
והאמת שממש אהבתי את סקינס החדש! התפקיד של נעמי שם תכלס היה בשביל הסגירת מעגל של אפי, ואני מניח שזה היה מהלך תסריטאי נכון כדי לגרום לאפי לקחת סוף סוף אחריות על החיים שלה. אפי..

Talpa europaea

New member
מה ברור

וגם אמנון דנקנר בתור חומי יו"ר מל"ל היה פשוט אדיר.
שלא יובן לא נכון, ההתאמה של פולישוק לישראל הייתה נפלאה. היה אז ונותר היום הכי רלוונטי בעולם.

Cotton Crown1

New member
אני חושבת שזו הפעם הראשונה

בה אני מצטערת שאין לי הוט..!
מה לגבי yes, מישהו יודע? האם אפשר למצוא את הסדרה (כולל תרגום) גם במקומות נוספים? ממש בא לי לצפות.

Talpa europaea

New member
בינתיים אני יכולה להציע לך

לארגן את הסרט in the loop שמבוסס על הסדרה אבל גם לגמרי עומד בפני עצמו. קל למצוא לו כתוביות תרגום...

Talpa europaea

New member
בכיף:) וזה לא אלטרואיזם נאור שמניע אותי פה

אלא אובססיה פאתולוגית

פאנגרליזם ממאיר זה טפיל מענג שגורם לקורבן להדביק עוד אנשים תמימים חסרי/ברי מזל.

למעלה