(
מחזור 16) תוצאות תחרות AAA שבוע 16!

RZnum5

New member
(
מחזור 16) תוצאות תחרות AAA שבוע 16!

קודם כל, נשבע לכם שהתלבטתי בין לאק לווילסון ובסוף בחרתי בלאק כי הוא היה נגד ההגנה של דאלאס לעומת ווילסון וההגנה של אריזונה.
זהו.. עכשיו כשהורדתי את זה מהלב, אפשר להמשיך.

התחרות אוטוטו מגיעה לשלב ב' (עקב דרישת הקהל) - הפלייאוף! נשאר רק שבוע אחד של אפשרויות רבות לבחירה, אבל על מי אנחנו עובדים? גם ככה כמעט כל מי שאנחנו בוחרים בו נמצא בקבוצת פלייאוף גם ככה.
העניינים יתחילו להיות צפופים יותר בהמשך, כשקבוצות יתחילו ליפול.

אז יש לנו מנצח בשבוע דל ניקוד זה.. והוא לא אחר מאשר...
philadelphia76!

כן, קצת נחת לא תזיק לעיר האחווה והיא תיקח מה שהיא יכולה לקבל.
פילי76 ניצח את התחרות עם 54.9 נקודות (התוצאה המנצחת השניה הכי נמוכה אחרי ה-53.9 של עמרי במחזור הפתיחה שלנו). פילי הלך עם אהרון רוג'רס בעמדת הק"ב שתרם לו רק 14.7 נק' (לא ששאר הק"ב הנבחרים היו טובים יותר, למעט אחד). אודל בקהאם שיפר את המצב במו ידו ותפס 26.8 נקודות בעוד בל הלא פיטסבורגי (המכונה גם ג'קויז או ז'קו בל) רץ לעוד 13.4.

ברכות למנצח בפעם השלישית! הפרס השבועי לילד מצורף להודעה.

למקום השני הגיע שחר מנור עם 51.8 נק'! שחר בחר בק"ב הטוב ביותר מבין אלו שנבחרו השבוע - וזו לא גאווה גדולה עבור שאר המשתתפים כי מאט ראיין שם רק 16.9 נק'. ג'ורדי נלסון הוסיף עוד 17.3 נק' מהניצחון הקל על טמפה ולשון מקוי תרם 17.6 משלו.

למקום השלישי הגיע עמרי עם 50.5 נק'. לעמרי לא שיחק המזל כשאנדרו לאק (get it?) הפציץ עם 0.4 נק' (ושלום לך הגנת דאלאס) - למעשה האסלבק שהחליף אותו שם על הלוח יותר נקודות ממנו (7 נק'). עמרי התברג לשלישייה עם צמד הביצועים הטובים של השבוע - אודל בקהאם (26.8) ומרשון לינץ' שהרעיד את האדמה שוב עם 23.3 נק'.

ואני? אני תקוע איי שם במקום הלפני אחרון עם הבחירה שלי בלאק. ואם הייתי הולך על תחושת הבטן ו-ווילסון (36.4 נק'), הייתי מסיים ראשון עם 69.7 נק'! במקום זה אני אשב בחושך ואחשוב על זה..

בקיצור, מצורפת טבלת הניקוד המלאה.
תודה על ההשתפות ובהצלחה לכולם בשבוע 17 ובפלייאוף!

Yo-man

New member
באמת שבוע נוראי. הגעתי למקום הרביעי

למרות שלא נשארו לי אפשרויות, כי נזכרתי להכניס את הבחירות שלי בלילה בין ראשון לשני.
עדין, אני מרוצה שאני לא אחרון.

ESPN

New member
תכל'ס אני מופתעת שלא סיימתי עם נקודות שליליות

ההימורים שלי נראו עד כדי כך רע.
הימורים לשבוע הקרוב - בהמשך.

למעלה