ספויילרים חמים

ספויילרים חמים

1.לפי דברייה של ג'ולי, קלאוס הוא לא המקורי היחיד שנשאר בסביבה, לא ראינו עדיין את הסוף של רבקה והאחים שלה ואחיות שלה.
אנחנו בהחלט נקבל הצצה או שתיים לגבי המקוריים האחרים.
ג'ולי גם רומזת שאנחנו נקבל עוד קצת מידע על העבר של אסתר.
אחד הדברים היותר מעניינים הוא שהכישוף שאסתר השתמשה בו כדי להפוך את המקוריים לערפדים היה צריך להיות כבר קיים... אז איך היא השיגה אותו עם הם "המקוריים" ? ומזה אומר? האם היו ערפדים לפני קלאוס ומשפחתו? והם לא הערפדים הראשונים?

2. דמויות חדשות:
כמה דמויות מגיעות על מפלי מיסטיק פולס כמו צייד הערפדים (טוד וויליאמס) והנער בן ה- 16 שמספרים שקשור למשפחת גילברט.... איזה עוד דמויות עלולות להופיע?

-ג'ולי: הולכת להופיע בסביבות הפרק ה-3 הולי, שטיילר יכיר מהעבר שלו... גם בוני הולכת להכיר פרופסור שישמש לה כמורה, באוניברסיטה המקומית שסבתא שלה למדה בה. בוני הולכת להתחבר עם הבחור הזה. הוא הולך להיות מאוד מאוד מאוד מאוד מתמצא וחכם בכל העיניין הזה של על טבעי...
עדיין לא ליהקו שום שחקנים לתפקידים של היילי והפרופסור.

3. ג'ולי עכשיו אחרי שאליינה הופכת לערפדית, ואחרי מה שגיליתם לנו יש שאלה שמסקרנת את כולנו- כמה זמן יקח עד שהיא תעשה סקס ערפדי ולוהט?

-ג'ולי : אתם תצטרכו לחכות מעט זמן.... אני לא יגיד שהיא לא מקיימת סקס ערפדי לוהט מחוץ לסט כיוון שהיא עם איאן, אבל אנחנו עדיין לא צילמנו שום אקט מיני מלא בין אלנה ואף אחד.

4. קודם כל כדי לשמח את המעריצים שלנו העונה החדשה הולכת להיות עם פרק אחד יותר ונחתמה עם 23 פרקים !
פרק הבכורה הוא באחד 10.10 בשעה שמונה בערב באמריקה (ואצלנו בסביבות 4 לפנות בוקר...)

זה בטוח לומר שאלנה לא תהיה על אותה דיאטת ארנבות כמו סטפן סאלבטור ובעקבות היסטוריית המרטש של סטפן, זה שאלנה תצרוך דם אנוש לא מלהיבה אותו... "הוא לא הולך להיות קל איתה בעניין הזה" אומרת ג'ולי ומוסיפה "מדובר על בחור שלא יכול להתקרב לדם אנוש, הוא כמו בחור שרק עבר גמילה ולחברה שלו מלאו בדיוק 21 והיא רוצה לחגוג. הולכים להיות כמה סיבוכים במערכת היחסים הזאת".

5. כמו שאתם יודעים אלנה הפכה לערפדית בסוף העונה השלישית והשאלה האמיתית היא האם לדגול בדרך של סטפן או בדרך של דיימון? גילינו שבעצם אפשר לומר שדיימון הוא זה שהפך אותה לערפדית מפני שמרדית השתמשה בדם שלו שעזרה לה... הם בטוחים שה קלאוס אבל הם לא בטוחים.

נו, אז מה אתם אומרים ? מחכים לזה?

noam239

New member
וואוו איזה מעניין!!!

אני ממש מחכה כבר לפרק הכורה אני לא יודעת מה איתכם!!
איזה כייף שהעונה יהיה 23 פרקים סוף סוף!!
אני שמחה שמצרפים שחקנים חדשים הם חייבים לרענן את הסדרה ולהוסיף עוד שחקנים..
בכל לעשות יותר עלילות שלא מתמקדות רק באלנה סטפן ודיימון המשולש הרומנטי אני יותר אשמח שיהיו סיפורים עם מאט שכמעט לא רואים אותו וג'רמי ובוני..
קרוליין וטיילר יש עלילה ככה שאני שמחה

Karina85

New member

בהחלט מחכה לזה!
כל הסדרות שאני רואה בפגרה, חוץ משקרניות...

למעלה