ספויילרים למשחקי היום

KC AT WSH

בנוגע ל INT של RG3 - לא מבין איך WSH הסכימו ליריב שלבוש בחולצות לבנות בשלג הזה.

Yo-man

New member
תודה...
פילי-דטרויט

איזה משחק חסר הגיון... עד לפני דקה היה לפילדלפיה מזל עם 2 פאמבלים של דטרויט בטווח שער שדה, ועכשיו פולס זרק אינטרספשן ראשון לעונה ולא ישבור את השיא של פייטון - 20 מסירות לTD בלי אינטרספשן מתחילת העונה.

Shachar Manor

New member
ספוילר

ככה הולך להיראות הסופרבול? ומה יקרה לפייטון אם הוא יהיה שם? ומה יקרה להגנה של סיאטל?

Shachar Manor

New member
וואו- המשך

אפשר שכל שבוע יהיה שלג? דטרויט, מיאמי ועכשיו בולטימור, משחקים פסיכיים. פשוט דוגמה מושלמת למה פוטבול זה כזה אדיר, מחזור ממש מדהים. דרך אגב, בריידי הרגע הפסיד את המקום השני לסינסינטי, לא בטוח שהוא יגיע לביקור בדנבר בפלייאוף.

philadelphia76

New member
פילדלפיה מול דטרויט

וואו איזה שלג... מזמן לא ראיתי משחק כל כך מושפע מהשלג.

DEJ

New member
אריות אצל הנשרים

איזה משחק מגניב... לא רואים איפה הקווים, לא רואים איפה השחקנים נמצאים, רוחות מטורפות ושלג מעוור, ובכל זאת, אחלה משחק.

10nircohen

New member
DET @ PHI

איזה בינגו! גם הפאקרס ניצחו וגם פגיעה בול בניחוש של תחרות הפורום!
איזו דרך לסגור את היום!

ותזכרו אצל מי שמעתם את זה ראשון. פולס נחטף - וניצח!

שאלה

שאלה של מתחילים:

דקה לסיום, השחקן של פילידלפיה (לאחר שקיבל מסירה מה- QB), רץ לעבר אנדזון אבל מחליט להחליק 10 יארד לפני הקו ולא לזכות בTD אלא לבזבז זמן.
למה?
מק

10nircohen

New member

לדטרויט לא נשאר פסקי זמן. ע"י החלקה , השעון ממשיך לרוץ - והמשחק נסגר.... במקום להבקיע לתת חזרה את הכדור לדטרויט ולהסתכן שאחד השחקנים שלך ייפצע...

eran113

New member
ספוילר המשך

מתי אם בכלל דוחים משחק בגלל תנאי מזג אוויר? העונה אני יודע שנדחו משחקים בגלל חשש לסופת רעמים שזה מסכן את השחקנים והאוהדים.
האם בשלג או/ו טמפ' נמוכה אין מגבלה?

שחר שאלתך - בדקת את המזג אוויר בחודש פברואר בניו יורק והטפ' הממוצעת הנמוכה היא מתחת לאפס כך שייתכן שלג.

avishaiam

New member
דחו כשהתקרה קרסה...

אבל לא זכור לי ב7 שנים שאני עוקב שדחו משחק בגלל משהו שולי כשלג.
דווקא אני אוהב לראות משחק ככה, עושים דברים לא קונבנציונאליים כמו 2 נקודות.

Yo-man

New member
לא בדיוק סופות רעמים, אלא בגלל ברקים

שחקים נדחים רק במקרה של סכנה לשחקנים ולאוהדים.
לפני שנתיים דחו משחק מיום ראשון ליום שני בגלל שהיתה סופת הוריקן איפשהו (כנראה פלורידה) והיה חשש שאוהדים יפגעו מחפצים שעפים.

לעצור משחקים בגלל שלג, קרח וטמפרטורות נמוכות זה לחלשים

eran113

New member
מדהים

התמונות מדהימות ובהחלט היה שווה שישחקו בשלג.

בדיוק היום דחו משחק בליגת האלופות אחרי שהתחילו לרדת כמה פתיתי ברד. איזה הבדל....

ֿ
מיני-בולטימור

לצערי עבדתי עד עכשיו, אבל מישהו ראה את הסיום המשוגע של המשחק?
משחק רגוע לחלוטין, ואז 42 נק' ברבע הרביעי עם משהו כמו 2 ט"ד לכל כיוון ב~2 הדקות האחרונות.
האלופה שורדת עוד שבוע.

למעלה