ג'יזס
הייתי בטוח שמארק ואדם יעופו לפני ריילי וטרוור וטעיתי, אבל אני מניח שהם הבאים בתור לעוף בשבוע הבא (כאילו, מי מצביע להם?)
לגבי ההופעות היום:
דניאל - אני לא חושב שיש טעם בכלל לצפות שהוא יעוף בזמן הקרוב, נכון? כאילו, הוא ביבר ג'וניור ומשום מה החרא הזה מצליח באמריקה.
מארק - גרוע ומיותר. דיי, הוא הוכיח שהוא לא מסוגל לסחוב שיר שלם וגם - העיבודים שהוא מקבל תמיד מושכים אותו למטה. ראינו כבר 3 או 4 מתמודדים באיידול מבצעים את השיר הזה בעבר, וכולם עשו עבודה פי מיליון יותר טובה ממנו אז בשביל מה?
רייבון - טוב, הוא היה מהצפויים לעלות והשטיקים שלו קצת חוזרים על עצמם. בינתיים זה לא מפריע לי, אבל הוא חייב לשחרר. ולהיפטר מהכובעים האלה, כולם יודעים שהוא קירח מתחת והוא לא נתן גושן.
אדם - קול טוב, הופעות קרקסיות וקריוקיות. אני לא מאמין שאמריקה תכניס אותו לטופ 12, אבל מי יודע...
קלארק - לא מההופעות החזקות שלו. נראה שהוא לא הספיק להתאמן עם הלהקה והיה קצת דיסוננס בינו לבינם. הוא גם חלש בנמוכים ומפצה על זה עם הצווחות הבלוזיות שביזשהו שלב קצת ימצו את עצמן.
ניק - הופעה מקצועית ומלוטשת.. אין לי יותר מדיי מה להגיד על זה. זה לא הפיל אותי בשום צורה, אבל הוא לפחות נשמע כמו זמר אמיתי.
קאסים - אוי.. ממש לא כוס התה שלי, אבל אני מבין למה אוהבים אותו. הוא יודע לדפוק הופעה ולבדר, אבל ברמה הווקאלית הוא ממש לא משהו.
קוונטין - קופי פייסט ההערה על קאסים.