ספוילרים למשחקי הערב - מתחתי

Yo-man

New member
ספוילרים למשחקי הערב - מתחתי

שיהיה ערב רווי נקודות

Yo-man

New member
- כל משחקי המחזור הראשון והשני של יום ראשון

וואו, כמה גרוע היה הערב הזה בשבילי.
&nbsp
בהישרדות הלכתי נגד כולם ובחרתי בפיטסבורג, ולא בסן דיאגו. אז עפתי מ-2 ליגות הישרדות היום.
&nbsp
פילדלפיה הפסידו במשחק כל כך גרוע, שלא ברור לי מה יהיה עם הקבוצה הזו. אין לנו התקפה! מה קרה ללשון מקוי? די מדכא.
ואם זה לא מספיק, הפנטזי שוחטים אותי. אבל זה שבוע שהרבה שחקנים שלי המנוחה ולא מצאתי להם תחליפים נאותים.
119-50 בגאונים - תודה פיצפטריק 13 נקודות וברנט סלק 0 נקודות.
67-57 בליגה של הפורום - תודה ניק פולס 2 נקודות. דשון ג'קסון 0. לגרט בלאנט 3. שון גרין 1. טרנט ריצ'רדסון על הספסל עם 17.
בשבוע שעבר הוא שיחק ועשה 8 כשדשון ג'קסון על הספסל עשה 19. הפסדתי ב-6 נקודות...
לרועי, שמולי, נגמרו השחקנים, לי יש עוד את ג'ימי גרהם, כך שלא הכל אבוד.
אבל אם מה שעובר עלי היום זו אינדיקציה - גרהם הולך לשבור משהו לפני שישיג 20 יארד...
&nbsp
בתחרות הפורום טעיתי בשאלה על פילדלפיה (6 נקודות) ועל גרין ביי (3). בבונוס צדקתי, כך שלפחות יש לי 2 נקודות. אבל אני לא מצפה ליותר מזה.
&nbsp
אני הולך לישון. אולי זה יאפס את היום הזה ואת המזל שחמק ממנו.
&nbsp
&nbsp

Yo-man

New member
ההודעה נכתבה אתמול ב-3, אבל הבוקר ראיתי שהיא לא נקלטה

RZnum5

New member
לכל משחקי השבוע

אני איתך באותה סירה בהישרדות. אחרי שראיתי דיון על טמפה בפייסבוק עוד רציתי לשנות כי באמת חשבתי שהם יכולים לנצח, אבל לא הספקתי לשנות את הבחירה וזו הטעות השניה שלי

בפנטזי איכשהו יש מצב שאני שורד לפחות משחק בשבוע חלש במיוחד..
בגאונים, במקום דאג מרטין שמתי את קוקס, אבל הוא לא הביא לי כמעט כלום.. אני צריך 2 נק' מ-mayo הלילה כדי לנצח (ותודה למגטרון עם תצוגת על של 1.2 נק')..
בליגה של הפורום, מולך, הפסדתי ב-3 נק' אחרי שמגטרון (שוב שלום), קרבטרי, אולסון וגייטס הביאו לי ביחד 11 נק'! כשדאלאס סגרו את גרהם עוד היה לי סיכוי. הט"ד גמר את הסיפור.

בתחרות השבוע לפחות צדקתי עם גרין ביי, אבל נפלתי עם הבחירה בפילי והבחירה בסיינטס. נקווה שבריידי יביא אותי ל-50%..
מזל שאני חזק במנטרה של - אם הקבוצה שלך מנצחת, כל השאר לא משנה

HOW 'BOUT 'EM COWBOYS

Shachar Manor

New member
אני בפנטזי בחמשת הליגות:

כל עוד ג'מאאל צ'רלס לא עושה 50 נקודות ו שיין ורין+ההגנה של הפאטס לא נותנים 40 נקודות, כנראה אסיים 4-1 השבוע...
ו12-8 במצטבר.

רק בליגה בה חמישה פותחים היו בBYE הפסדתי, ב70 נקודות הפרש או משהו כזה.

השבוע אני 80% שמח.

הכי באסה זה ברידג'ווטר, אם הוא לא נפצע היה לנו משחק אדיר בחמישי.
עכשיו אני מתפלל שאני לא פוגש פאקרס

למעלה