ספוילרים מראיון עם קנדיס

ספוילרים מראיון עם קנדיס

זה כבר ברור שקרוליין והיילי לא הולכות להיות חברות הכי טובות בזמן הקרוב. הם יאחדוו כוחות למען טיילר?
- ובכן להיילי יש מטרה שהיא רוצה להשיג, וקרוליין רוצה לתמוך בטיילר. בעקבות זה נוכל לראות אותן מתקשרות אבל תמיד יהיה מתח בחדר. שתיהן רוצות לתמוך במטרה, והמטרה של קרוליין היא לתמוך בטיילר והמטרה של היילי היא פשוט לתמוך במטרה.

בעוד שאליינה היא בעלת הזיות אשמה השבוע, מה קרוליין עושה? האם היא עדיין בבועת הכלאיים?
- כן קרוליין באמת שקועה בטיילר. היא סומכת עליו ומאמינה בו בלב שלם. בשורה התחתונה היא הולכת להיות ליד הגבר שלה. וגם אם היילי תעמוד ליד הגבר שלה היא תעמוד אפילו יותר קרוב.

אני כמובן אוהב את מה שטיילר עושה , אני אוהב את הרעיון שהוא וקרוליין עומדים ביחד נגד רועה יותר גדול. אבל עכשיו כשהיילי בסביבה וקלאוס מנסה להיכנס פנימה, האם אלה הסדקים הראשונים במערכת היחסים שלהם?
-זאת הפעם הראשונה שבה הם לא נלחמים רק על המערכת יחסים שלהם. הם נלחמים על משו יותר גדול. קשר אמיתי יהיה מסוגל לעמוד בעליות ובמורדות של לחימה למען מטרה זו , אבל הם צעירים והם פשוט עבדו כ"כ קשה כדי להגיע למקום הנהדר הזה במערכת היחסים בניהם אז אני חושבת שהם צריכים להיות מאוד חזקים כדי להצליח להתגבר על זה.

האם אנחנו צריכים להתכונן לשברון לב?
- הם בהחלט יצטרכו להתגבר על כמה מכשולים בדרך אבל ממש עכשיו הם בסדר. הם בהחלט מאוד נחושים. קרוליין אוהבת את טיילר היא רוצה את טיילר והיא עבדה כ"כ קשה כדי להיות איתו ולהיות מאושרת. נכון לעכשיו היא מרגישה חזקה והיא בנקודה שבה היא רק רוצה לתמוך באנשים שהיא אוהבת ולעשות את מה שנכון.

רואים אינטרקציה מעט מפתיעה בין קלאוס וקרוליין העונה, אבל יש תמונות הצצה מהפרקים הקרובים שרואים שהם מתחילים להתקרב אפילו עוד יותר..
- אין ספק שיש לצפות לשפע סצנות עתידיות בין קלאוס וקרוליין. זה הולך להראות את הצד הטוב והרך יותר של קלאוס. מה שכ"כ מושך את הצופה הוא שזה סקסי משום שבכל סצינה יש את המתח המיני הזה בניהם. זה מרגיש כמו משחק גדול, ועד כמה שמשחקים מסתכלים כיף לראות אותם בתור צופה. מה שיש בין קלאוס וקרוליין יקח אותם לחשיפת פרספקטיבות גדולות ואמיתיות יותר ומאפשרים לך לראות קצת לעומק הדמויות האלה.
קלאוס הוא לא בחור שקל לאהוב, אבל חייב להיות משו שמושך את קרוליין חוץ מהמבטא ההורס והפנים שלו, בכול זאת הוא הציל את החיים שלה פעם או פעמיים. אני חושבת שהיא אוהבת את השליטה הזאת שיש לה עליו, שפעם ראשונה בחיים שלה היא מרגישה הטובה יותר.

בשבוע שעבר ג'ולי אמרה שבעוד שקלאוס חושב שמערכת היחסים של קרוליין וטיילר יותר חלשה הוא ינצל את ההזדמנות לעשות צעד. איך קרוליין מקבלת את העובדה?
- קרוליין של העונה הראשונה הייתה שוכבת איתו עוד בעונה הקודמת. אבל קרוליין עכשיו היא "לא זה לא מה שאני רוצה. אני יודעת על כל הדברים הרעים עלייך", אנחנו מתעסקים עם ערפד מקורי רוצח המונים. אבל כשאתה מכליל את כל המצב זה באמת רק עניין של: קרוליין הייתה צעירה והיא פגשה רק בנים גרועים. היא יצאה עם דיימון הבאד בוי. וכשהבחור החתיך הרע והחלקלק מגיע לעיר היא פשוט אומרת: יודע מה? אני כבר יודעת איך המצב הזה יגמר, אני יודעת בדיוק איך אתה הולך להיות , וזה לא מתאים לי. אני לא רוצה את זה אתה יכול לרדוף אחריי כמה שאתה רוצה. האבולוציה שקרתה בדמותה של קרוליין זה משהו שכיף לראות.

אני תמיד כ"כ מופתע לטובה מהכימיה שיש לך עם פול ווסלי כשאני רואה סצנות שלכם ביחד, איך העניינים בין סטפן לקרוליין הולכים להתקדם עכשיו שזה כבר לא כ"כ יציב העניין עם אליינה?
-אני חושבת שהמאבק הגדול כ"כ של קרוליין מקביל למאבק של סטפן. זאת עונה שקרוליין פשוט רוצה לעשות בה את הדבר הנכון, ולעשות את הדבר הנכון על ידי האנשים החשובים לה. היא מזהה מהוא הדבר הנכון לעשות והיא לא יכולה לתעלם ממנו.
היא רוצה לעשות את הדבר הנכון. זה עולה בקנה אחד עם סטפן שרק רוצה לעשות את הדבר הנכון, ולחוות להיות ערפד בצורה המושלמת ביותר. הוא כמעט מחדש את הדרך שהוא הפך לערפד דרך אליינה. הוא מקבל הזדמנות נוספת, והוא רוצה שדברים ילכו בצורה מסוימת גם אם זה לא בהכרח הדבר הטוב ביותר עבורה, הוא רוצה שזה יהיה נכון. קרוליין רוצה להיות חזקה ולתמוך בטיילר אבל היא לא בהכרח מאמינה בתמיכתו. היא לא בטוחה שהוא עושה את הדרך הנכונה. הוא פוטנציאל שמסכן את חייה והיא לא אוהבת את זה, וככה גם סטפן מרגיש לגביי אליינה. אני חושבת שמשם קשר הידידות בינהם מגיע. שניהם מנסים לתמוך באנשים שהם אוהבים גם אם הם לא מסכימים עם איך שהם חיים את חייהם. יש ידידות ממש יפה שממשיכה לגדול מהעונה ה-2 . היא לקחה חופשה לרגע, אבל השורשים עדיין נמצאים שם. ואנחנו יכולים לראות את זה גדל עכשיו.

ketrina

New member
לא הכי ספוילרים,אבל קנדיס מנתחת

את הדמות שלה כקרוליין ואת תהליך ההתבגרות שלה.
זה בדיוק מה שחסר לי באלנה- התפתחות, התבגרות.
ראיתי את הפרק הראשון של עונה 4 וזה ממש הזכיר לי את הפרק הראשון של עונה 1. שוב אלנה, שוב בין דיימון לסטפן.
ביומני הערפד רוב דמויות המשנה קיבלה עלילה שמפתחת אותם, ורק אלנה, אפילו אחרי שהפכה לערפד- נשארה אותו דבר, כמו שמישהי כתבה כאן- כמה ערפדים יכולים לבכות?
אפילו בוני מתפתחת- העלילה שלה גורמת לריחוק שלה מהחבורה, מבסט פרינד של אלנה היא סקפטית הרבה יותר, מתעבת את דיימון וכו.אבל היא לא אותה בוני של העונה הראשונה...

shaharEB

New member
מסכימה איתך לגמרי
וקראתי

שמחה לדעת שיש עוד שפע סצנות עתידיות בין קלאוס לקרוליין

למעלה