עונה 24 פרק הגמר + ריוניון

Uri04

New member
עונה 24 פרק הגמר + ריוניון

אני לא מאמין שיצא לי לצפות בזה כל כך מוקדם... כיף להיות בחופש

טוב, האמת שבריוניון עוד לא יצא לי לצפות, אז בינתיים אתייחס רק לפרק הגמר (אזהרה - היה לי קשה לשמור על עצמי מרוכז לאורך מרבית הפרק, כך שייתכן לעיתים ההודעה שלי לא תהיה קוהרנטית וקצת all over the place. לא לדאוג, אני אאסוף את כוחותיי בהקדם):

כמו שצפיתי, לא היו כאן שום הפתעות של ממש, אלא אם מחשיבים את ההדחה של אליסיה לפני כריסטינה/סברינה כמפתיעה. אז כן, יש פה מימד של lolz (באמת שצחקתי בקול רם) כשכריסטינה הצליחה למרבה האירוניה לשרוד זמן רב יותר מקולטון ואליסיה ביחד. אבל היא שחקנית כל כך גרועה וחלשה, שאם היא באמת היתה מגיעה לגמר זה היה נוראי ולא פיירי כלפי כל אחת מן האחרות. אין כאן יותר מדי דרמה או אסטרטגיה, משום שאליסיה בטוחה שקים לוקחת אותה לגמר, סברינה בטוחה באותו הדבר בדיוק, צ'לסי גם וכריסטינה לא ממש מבינה מה היא עוד עושה שם ולאן נעלמו כל אלו שהיו שם קודם. בינתיים אני שמח שנפטרנו מהתחת-ציצי הזאת מהגטו ואני מאחל לה מכל הלב עתיד מבטיח בתעשיית המין הוירטואלי, לאחר שתפוטר מעבודתה כמורה לחינוך מיוחד כמובן.

we are the world.. we are the people..
...
מה? כן. סליחה, לפעמים חוט המחשבה מתנתק.

הלאה - כולן מאוד אמוציונליות פתאום. סברינה בוכה, קים בוכה, צ'לסי בוכה. אם מקשיבים ממש טוב אפשר לשמוע גם את טרויזן בוכה בפינה בחושך, עדיין מסרב להאמין לעצם העובדה שהוא הודח בגלל בחורות. ביי כריסטינה (באמת אין טעם להכביר במילים).

פיינל טרייבל. רוב השאלות היו משמימות, ובאופן מפתיע אף אחד לא תקף אף אחד, אף אחד לא היה ממש מריר (אולי חוץ מטרוי והשאלה חסרת התשובה שלו). טאראזן דיבר, כרגיל, על עצמו. ופרץ בבכי. כל הבנות הזילו דמעה. אפילו קאט הפתיעה בנאום חוצה להבות אותו הפנתה כלפיי הג'ורי על כמה "החיים קצרים, אל תצביעו מתוך מרירות, מייק לאב נוט וור". ושוב - כולם בכו
ואז כריסטינה והשאלה הרנדומלית שלה שהופנתה כלפי צ'לסי: "אממ.. כאילו.. למה את שונאת אנשים?"

רגע רגע, מה בדיוק כריס' ציפתה שצ'לסי תענה לה? "ובכן, כריסטינה. זוהי שאלה מורכבת הנעה בין דיציפלינות שונות המסווגות התנהגויות שונות של אנשים במצבי עקה בתנאים לא אופטימליים לכל הפחות. הסיבה לקוטביות ההתנהגותית שלי נבעה מחסכים עמוקים בילדות המתייחסים הן לתסביך אלקטרה ואיבוד דמות אם, שהתבטאו בהתפרצויות כאוטיות שלי כלפי כל דמות כפייתית (טאראזן) שנקרית בדרכי, לעומת אימוץ אובססיבי של אלמנטים נשגבים של אלטרואיזם וכוח נשי שהיו מיוצגים בדמותה של קים. אם תתני לי שנייה, אסביר לך את פשר המושג "דיציפלינה", אבל נראה שזה חסר כל טעם מאחר ואת פוסטמה".

ואז חוזרים לשטיק הידוע של "הקראת הקולות תיערך באמריקה, כי אנחנו עד כדיי כך סאדיסטיים למתוח אתכן במשך 9 חודשים". לפחות ג'ף ויתר על סאגאת "אינידאנה ג'ונס" שלו ואנחנו קופצים ישר אל תוך המים.

קים מנצחת 7-2. לא רע. טרויזן המשיך להראות שהוא ילד קטן וממורמר כשהצביע לסברינה רק כדיי לדפוק את הראשונה. צ'לסי קיבלה 0 קולות!
כולם מתחבקים ואז פתאום - רעידת אדמה! קולטון פורץ לבמה כשהוא שמן מאיי פעם ומאיים לזרוק את כריסטינה למדורה המזוייפת באולפן!

המשך יבוא...

אורישקי

New member
הרגת אותי

את הריונון אני אראה רק הערב אז בינתיים אני אגיב גם אני רק על הגמר:
ישששששששששש ממש פחדתי שסברינה עוד תנצח אחרי שטרוי הצביע לה. קשה לו לפרגן לקים. פיינל 3 מעולה עם 3 נשים ששיחקו משחק מעולה, אבל אין ספק שניצחון שלא של קים היה מעיק כי היא באמת עשתה כל מה שדרוש כדי לנצח. הופתעתי שצ'לסי סיימה בלי קול בכלל.
כריסטינה יצאה פתטית ברמות קשות, וחבל כי הייתה תקופה שחיבבתי אותו. פשוט אפסה.
שלא לדבר על אלישיה שהרגה אותי בנאום הכה-חסר מודעות שלה.
קאט יצאה מלכה .
סה"כ עונה מעולה. ללא ספק בטופ 10. למרות שהיא נהייתה די צפויה משלב מסוים זה עדיין היה כיפי. קים היא אחת מגדולות השחקניות שהיו בכל הזמנים, ואני חושב שאם היא תחזור לעוד עונה ותרשים בה היא ללא ספק תעקוף את סנדרה.

Nameless One

New member

אז העונה נגמרה על הצד הטוב ביותר,אם כי צפוי משהו (יחד עם ארל,טוד ופאברטי זה ללא ספק היה הנצחון הצפוי ביותר בתולדות הסידרה), נראה שבשלב כלשהו קים פשוט הבינה שהיא הולכת לנצח בזה לא משנה מה היא תעשה,אז עדיף לה ללכת על בטוח ולקחת את החברות שלה לברית, במקום להתחרות נגד אליסיה שאולי תצליח לזכות בקולות אנטי.

הפרק נקרא "Perception Is Not Always Reality" וזה גם דיי היה המצב,בהתחשב במה שהעורכים נתנו לנו לראות לאורך העונה, ככה שבמועצה האחרונה מגלים פתאום שמתמודדת,שכביכול, נראית חזקה כמו סברינה דיי לא מרשימה את המושבעים, ואפילו כל נאום ה"פוטרתי לפני התוכנית" לא ממש עזר לה... או צ'לסי עם יציאת ה"אני לא זונה קרה ומחושבת כמו שאתם חושבים!" (???).
חוץ מזה כריסטינה המשיכה עם מסורת האסיאתיות המיותרות שמלוהקות לסידרה בעונות האחרונות, אליסיה הזוייה, ג'ונאס עם אחת הערות היותר קריפיות שראיתי במועצות האחרונות ("קראו לי מאסטר ג'ונאס..." ו"צ'לסי, אני והבחורים הסכמנו שאת הבחורה הכוסית ביותר באי") וקאט שפתאום מצליחה לחבר משפטים קוהרנטים.

הרעיון לעונה הבאה דיי חלש, לא מתלהב משחקנים חוזרים עם חדשים, בטח לא שאחד מהם הוא, כנראה,פאקינג ראסל סוואן (הבחור השחור מעונה 19 שמזכיר את קליבלנד בראון).
מה גם שחלוקה ל3 שבטים היא בעייתית בגלל שהיא לא נותנת לשחקנים אסטרטגים הרבה מרווח תמרון והם גם ככה ממוזגים לשני שבטים אחרי פרק וחצי.

למעלה