עונה 4 - פרק 5

shaharEB

New member
וול וול וול ..

דבר ראשון, מסתבר שטיילר לא כזה מניאק כמו שחשבנו
ושהשחקנית של האשת זאב [אני אקרא לה קלואי ,כי ככה אני זוכרת אותה מH2O
]
כל כך הרבה יותר יפה מקרוליין.. היה ממש מוזר לראות אותן אחת ליד השנייה. והיה לי מוזר לראות שאני חושבת שקלואי יותר יפה מקרוליין

רגע שטחי שעבר לו

אממ.. מה הקטע עם זה שג'רמי רואה קעקועים ?
הכל מסתבך מרגע לרגע..
הצייד באמת מת? מת סופית ?
והעובדה שאלנה הרגה אותו כל כךך אירונית XD היא בטוח תגלה את זה ותתמרמר על זה עוד הרבה!

למרות שהיה לי ממש עצוב בקטע שאלנה בכתה אחרי שהיא הרגה את הצייד, ואפילו קצת דמעתי בעצמי
הקול שלה ממש מעצבן כשהיא בוכה ><

כאילו היא עושה את זה בכוח.

+אני חושבת שדיימון מתמודד עם העובדה שאלנה לא איתו יותר בצורה ממש בוגרת, איך הוא אמר לסטפן שהוא יימצא את התרופה בשבילו
נחמד מצידו
אני מעידיפה את סטפן כבחור הרע, ואת אלנה עם דימון [ שלא לדבר על השיחה הקטנה שהייתה להם כשהיא הייתה מעליו עם האקדח
]

הקטע בסוף עם הדם והאמבטיה היה ממש אדיר ומתוחכם ..

ketrina

New member
קרוליין יותר יפה מקלואי!

או איך שקוראים לאשת הזאב ההיא...
מעניין שגם בדדם אמיתי נשות הזאב לרוב ברונטיות,כהות וחתוליות והערפדיות יותר ברביות.
לדעתי קרוליין מהממת,ולכן אני חושבת שהיא וקלאוס יהיו זוג מושלם!!
אגב, קצת פרויד, שמתם לב שמכל היפות של הסדרה קלאוס בוחר בקרוליין ,שמאוד מאוד דומה לאחותו רבקה?

shaharEB

New member
האמת.. בפרק האחרון ,

כשקרוליין הלכה להסיח את דעתו של קלאוס, היא הייתה מדהימה
אני קצת חוזרת בי

אבל קלואי עדיין מדהימה..

רווות

New member
הפרק עלה כבר???

לא מוצאת אותו בשום מקום!!!אפשר קישור??
אגב זה לא משודר במקרה בטלויזיה כן?

רווות

New member
אני רואה עם תרגום

בלי תרגום אני רואה כשאני לא מוצאת עם...נדיר.אין לי בעיה לראות עם או בלי הכל הולך.

רווות

New member
תודה אבל

ראיתי את הפרקים הראשונים,אני צריכה את פרק 5 אני לא מצליחה לראות אותו בשום מקום.

שאלוהים ישמור אותי.. איזה פרק משעמם!!!
אשכרה רציתי לכבות אותו באמצע.. פיהוק אחד גדול!
אפילו קלאוס לא הצליח להציל את המצב העגום של הפרק הזה

shaharEB

New member
די עד כדי כך
?

הרגשתי דווקא שבניגוד לאחרים היה בו קצת עניין..

איפה?!?

הם לא חידשו כלום הפרק, לאלנה עדיין קשה ,היא עדיין עם סטפן
לדיימון עדיין קשה עם זה שהיא עם סטפן ,
קלאוס צריך את הצייד הזה חי
וואלה יופי את כל זה ראינו בפרקים האחרונים
בחיי שהיה לי חשק לכבות את הפרק באמצע ,לפחות היה קצת עניין כשחשבנו שטיילר בגד בקרליין (לפחות קוויתי שהיא תלך להתנחם אצל קלאוס).
וכמה צפוי וברור וידוע מראש זה שיקרה משהו בין הפרופסור הזה שברור שהוא הבאד גאי לבין בוני שתקלוט את זה בסוף שהוא הבאד גאי..
דיייי היינו שם כבר לא?!?
לא יודעת מה החזיק אותי הפרק אבל זה לא היה הרבה.
למזלי ראיתי את הפרומו לפרק הבא
לפחות תפילה אחת שלי מתגשמת
ייאיי יהיה מעניין

shaharEB

New member
עכשיו כשאת אומרת את זה
..סתם, יהיה

בסדר אל תדאגי, גם פרקים כאלה צריך

jasika siton

New member
אני היחידה שחושבת שזה מוזר?

עזבו רגע את הפרק הזה ספציפית, כבר אגיד את דעתי עליו..
אבל אני היחידה שחושבת שהשינוי של אלנה לערפדית ממש מוזר ושונה מכל מה שראינו עד היום?
כשויקי השתנתה, היא נהייתה חולת נפש עד כדי כך שהיו צריכים להרוג אותה! היא לא שלטה בעצמה, רק רצתה דם.. ונכון שאומרים שפשוט הרגשות של אותו בן אדם מתעצמים כשהוא ערפד, אבל עדיין, אלנה מתנהגת הכי רגיל בעולם! פשוט קצת יותר בכיינית מהרגיל.. היא לקחה את השינוי הזה בקלות, לא השתגעה, לא התחרפנה, אותה אלנה, רגשנית, בכיינית,כאילו היא עדיין בת אדם, רק שלפעמים טיפה יותר מנסים להוציא את התכונות של הערפד בה.
וגם אם זכור לי נכון כשקרוליין נהפכה לערפד, לקחו את זה באופן יותר קיצוני משל אלנה! היא גם ניסתה להרוג ועצרו בעדה, גם בתהליך השינוי התחרפנה והיה לה ממש קשה לעצור את עצמה כשהיא רואה דם או בן אדם..
ועכשיו אלנה, יומיים ערפדה, כבר עברה את השינוי, כבר יכולה לעצור את עצמה כשהיא רואה דם ( אז בכנסייה עם אפריל, שהייתה מלאה דם ואלנה הצליחה להשתלט על עצמה תוך שניה בערך ).
זה ממש מעצבן! ציפיתי שסופסופ עכשיו שהיא ערפדה יראו צדדים אחרים בה! שהיא לא תשלוט בעצמה, קצת רוע..
ממתי ערפדים בוכים כל היום?!

ודעתי על הפרק הזה.. היה פרק נחמד, ראיתי שלושה פרקים ברצף אז נהנתי, למרות שהעלילה לא מתקדמת לשום מקום.
אז סבבה, יש איזשהי תרופה מסתורית אי שם ברחבי העולם, וג'רמי נהפך לצייד הערפדים הבא.
אז כן, יכול להיות מעניין. אבל כל הקטע הזה עם התרופה, כאילו WTF, רציני?! אלפיים שנה הסלבטורס חיים בתור ערפדים, מסתובבים להם בעולם, ודווקא עכשיו כשאלנה נהפכת לערפדית הם מגלים שיש תרופה? זה ממש דפוק! אז ימצאו בסוף העונה את התרופה, אלנה תקח אותה, תהיה בת אדם, סטפן ירצה לקחת גם הוא את התרופה, אלנה תגיד לו שלא.. שיהיה לו קשה בתור בן אדם עם כל הקורבנות שהוא הרג, ובלהבלהבלה ..

אבל למרות הכל, מחכה לפרק הבא!!

אה ו.. פרומו מישהו?

jasika siton

New member
אעעעע,
!!!! רק עכשיו ראיתי את הפרומו!! |

קתרין, אהובתי !!!! היא חוזרת !!! איזה כיףףףף!

טוב, באמת הולך להיות מעניין!

shaharEB

New member

3 פעמיים ברצף
באמת ??
מסכימה , פתאום שאלנה הופכת לערפדית יש תרופה
? חחחחח ענק XD

ואני מסכימה עם כל מה שאמרת ,ממתי ערפדים בוכים כל היום

צעדים רעים אני מקווה שעוד נראה

למעלה