(
עונה 5) עכשיו זה רשמי:

hagashaga

New member
וטוב שכך.

לדעתי זה עדיף לקחת הפסקה מקו העלילה הזה מאשר למרוח אותו בפילרים גרועים עד בינוניים במשך עונה שלמה עד שיגיעו להמשך העלילה המשמעותית שלו מספר 6 והלאה...

ההנחה הסמויה בדבריך

היא שעלילות הספרים והסדרה נשארות צמודות. לפיכך אם עלילת טיריון (על פי פרסומים זרים) תתקדם עד לספר החמישי ומעבר לו כבר בעונה הנוכחית נחשב "בסדר", העובדה שקווי עלילה אחרים שלא פותחו הרבה בספרים נזנחו לחלוטין בסדרה לא אומרת שזה "בסדר", קרי שעדיין נקרא לפני שנצפה. אין לנו אפילו שום ידיעה על כך שהספר השישי ייצא לפני העונה השישית. אז בהחלט אפשר לצפות שהעלילה של בראן גם תקדים את הספרים וגם תהיה שונה מהם (ממש כמו שכנראה קו העלילה של אנשי הברזל ייזנח כמעט לחלוטין). במובן הזה, אפשר לצפות רק ל"פילרים גרועים".

hagashaga

New member
אני לא בטוח אם גם מה שכנראה יקרה עם טיריון הוא "בסדר",

בכל מקרה מה שהתכוונתי להגיד הוא כזה: אם יוצרי הסדרה היו ממשיכים את עלילת בראן בעונה החמישית בצורה שונה לגמרי מהעלילה בספרים, סבבה זה כבר תלוי מה בדיוק הם יעשו,
ואם הם מתכוונים להקדים את עלילת הספרים זה בכלל נושא דיון בפני עצמו (האם זה "בסדר" שהסדרה "תהרוס" לקוראים),
מה שאני רוצה להגיד זה שאם שתי האופציות הם או למרוח זמן ולהכניס פילרים גרועים (כמו שראינו שקורה הרבה במיוחד אצל בראן) או לקחת הפסקה מקו עלילה מסוים, אני אישית מעדיף לקחת ממנו הפסקה. בשבילי חווית הצפייה תהיה הרבה יותר טובה.
מריחת זמן הורסת בשבילי הרבה יותר מאשר "אוי לא ראיתי אותו עונה שלמה אז אני כבר לא זוכר איפה הוא ומה הוא עושה"

למעלה