פרק אחרון וכפול

retard boi

New member
60-40

מארי הורסת אותי. ממש רציתי שהיא וטים ינצחו אבל הדברים האלה אף פעם לא מסתדרים. הם לא משעממים מספיק.
אני מניח שקילומטראז הצפייה שלי עושה את שלו אבל תוצאות הגמר בדברים האלה תמיד ידועות לי מראש. זה היה ברור כבר זמן מה שג'אמל וליאו יפלו במקום רביעי ואז מארי וטים יגיעו שניים אחרי צוות חסר אופי שאף אחד לא יזכור.
אני מניח שטרוויס חשב שיתנו להם עוד roadblock בגמר כפי שהם עושים לפעמים ואז נתן לניקול לעשות את המשימה אחרת אני לא כל כך מבין את הבחירה שלהם. הרי שניהם יודעים שהיא גרועה בכל דבר שהיא עושה. צוותי האשה המוכה הם קצת טריקים. לפעמים כיף לשנוא אותם ולפעמים הם קשים לצפייה, טרוויס וניקול בהחלט נופלים לקטגוריה השנייה.
הגמר היה אתגרי במיוחד הפעם והמשימה האחרונה היתה מקורית וקשה. ההפקה באופן כללי שיחקה אותה הפעם עם הלוקיישנים והמשימות.
היו לי ציפיות נמוכות מהעונה בגלל הקאסט הצפוי ושני צוותי העציצות שהגיעו הרבה מעבר ליכולת האמיתית שלהן אבל איכשהו הכל זרם יפה והעונה התבררה כלא רעה בכלל... הייתי שמח אם ברנדון ואדם היו מתקדמים קצת יותר אבל מעבר לזה אני מבסוט.

עונה הבאה תהיה עונת all stars ותכיל נציגות יחידה מהעונה הנוכחית (אתם מוזמנים לבדוק או לנחש מי) ומספר אנשים שמסיבה לא ברורה מוחזרים בפעם השלישית

השועל דווקא מרוצה מהתוצאות

לג'ייסון ואיימי הכי הגיע לזכות.
הם גם היו הפייבוריטים השלישיים של השועל אחרי שני צוותי הבנות.
לטים ומארי לא הגיע לזכות. מארי התנהגה בביצ'יות רוב העונה. היא היתה מגעילה כלפי שאר הצוותים וגם כלפי בן זוגה. לא פלא שהוא עזב אותה.
גם לטראווס וניקול לא הגיע לזכות, והשועל בכלל היה מעדיף את הבני דודים האפגנים בגמר על פניהם. ניקול היתה גרועה בכל המשימות שהיא היתה
צריכה לבצע לבדה, וללא עזרתה של איימי שבזבזה זמן יקר בכדי לעזור לה, היא וטראוויס לא היו מגיעים אפילו לחצי גמר, והבנות היו מגיעות במקומם.

JAMES DEAN

New member
פרק יפה מאוד

בתחילת העונה לא כלכך התחברתי לשום צוות וללוקיישנים אבל אח"כ זה נעשה מעניין יותר וצבעוני יותר.
לזוג שניצח באמת היה שווה לנצח כי הם באמת אהבו את מה שהם עשו ולא היו לחוצים.

סה"כ עונה לא רעה והיה כיף לראות אותה. נתראה בעונה הבאה.

למעלה