פרק 17 - טופ 8 בנים

Oukami Kun

New member
דעות וזה

ארית'ה נראית זוועה. זוועה. אבל נשמעת אחלה. שבוע מוטאון כשיש עוד כל כך הרבה זוועות שמופיעים זה מתכון לאסון. אני מקווה שלפחות ידיחו כמה מהם לפני שהם ירצחו שירים.
&nbsp
אוי לא אומרים להם מי מודח על ההתחלה? זה אכזרי! זה כמו הראש וויק של שנה שעברה
.
&nbsp
דניאל סיבי – How Sweet It Is (To Be Loved By You)
האמת? זה לא היה רע בכלל. קשה לי לכתוב את המילים האלה, אבל זה היה מהנה. עדיין קצת מבוגר עליו אבל כל שיר שהוא ישיר שהוא לא השיר פתיחה של דורה הוא גדול עליו.
&nbsp
מארק אנדרו – Papa Was a Rollin' Stone
הדבר היחיד שהיה מהנה בזה זה הפרצופים של קאסים בקהל. סתם, זה לא היה זוועה, אבל זה גם לא היה מעניין. פלוס לפני איזה שבועיים ראיתי את אליסון עושה את זה, ופפט, סתום ת'פה. אני ממש מופתע שהוא שרד השבוע, האמת.
&nbsp
רייבון אוון – My Girl
אני די שונא את השיר הזה, אבל הוא עשה אותו ממש טוב. היה בזה משהו סקסי, שזה לא משהו שציפיתי ממנו. אבל שנאתי את הכובע
. למה הם נדחפו לו לפריים?

&nbsp
אדם איזגליאן – I Want You Back
אני בשוק מכמה שאהבתי את זה. ציפיתי לשנוא את השילוב הזה אבל זה עבד נהדר. העיבוד היה מדהים. השירה הייתה על גבול הקומי אבל עדיין רצינית מספיק. הוא הולך על קו דק. למה לא מפנים את הבנים שעברו מהפינה של הבמה? אתם רוצים להגיד לי שכשיהיו 8 אז הם כולם יעמדו שם?

&nbsp
מה היה הקטע הזה עם סקוט בורצ'טה וההתחנפות לקלארק? סתמו כבר עם הפייבוריטים שלכם.
&nbsp
קלארק בקהאם – The Tracks of My Tears
זה היה טוב. עיבוד מעניין, ווקאלז טוב, הגשה נהדרת. שוב, מחוויר בהשוואה לאדם (למברט, כן?), אבל כולם מחווירים בהשוואה לביצוע ההוא. השופטים קצת נכנסו בו, לא? קית' בעצם מציע לו לחקות את אדם.
&nbsp
ניק פראדיאני – Signed, Sealed, Delivered
זה היה מאד חמוד. לא הרבה מעבר. אבל ווקאלית טוב.
&nbsp
קאסים מידלטון – I Wish
מקווה שהוא לא עלה על חשבון קוונטין!!!
מבחינת בידור הוא אחד הנדירים ואני לא זוכר שראינו מישהו כמוהו שגם אשכרה יכול לשיר. אז ווקאלית זה לא היה איזה ואוו, אבל מבחינת הופעה אני יכול לחשוב רק על פנטזיה שהייתה באלה רמות טירוף.
&nbsp
טוב יש חמישה בחורים שמחכים לעלות, אבל רק אחד יזכה לכך. לצערי נאלץ להיפרד מקוונטין
. כבר יש שני שחורים בשלב הבא ואני בספק אם ייכנס שלישי, ואם כן אז בטח אמריקה תאהב את סביון יותר מקוונטין, למרות ההופעה המדהימה שלו שבוע שעבר. אבל רגע, ריילי! אין אף גבר קאנטרי. זהו זה בטוח הולך לריילי. והמקום האחרון הולך ל...קוונטין!!!
אני בשוק, אמריקה עשתה משהו נכון.
&nbsp
קוונטין אלכסנדר – Master Blaster (Jammin')
טוב זה לא היה ואוו כמו שבוע שעבר, אבל זה היה מצוין. אני שמח שאמריקה התלהבה כמונו. וההפקה גם מתלהבת, כי נתנו לו את הפימפוסט. אני מקווה שלא נחווה מפח נפש חריף שבוע הבא.
&nbsp
האמת, אני לא מבואס על מי שהלך. הייתי מחליף את ריילי עם דניאל אבל זה לא קריטי לי בכלל.
&nbsp
מי ילך הביתה? שאלה טובה. בוא נגיד מי לא ילך בטוח – קאסים, קלארק, רייבון ודניאל נראה לי די נעולים. אם אני צריך לבחור בין מארק, אדם, ניק וקוונטין... הייתי מהמר על מארק ואדם. מקווה שאמריקה תזרום על זה
.
&nbsp

jess r

New member
שיר הפתיחה של דורה

אם יש משהו טוב שיצא מדניאל זה שהוא אחלה חומר לבדיחות.
&nbsp
אליסון

&nbsp
&nbsp

Lhuna1

New member
הופעות

דניאל - גנב את התנועות מבקהאם? נו די, עדיין חמוד, אבל הופעה לסלון של סבא וסבתא ולא לאיידול.
מצחיק שהם מראים את תגובת המתמודד בלייב לפני היציאה לפרסומות במקום אחרי.
&nbsp
מארק אנדרו - אכזבה. הייתי בעדו אבל הוא לא מתמודד כמו מישהו שבא לנצח בכלל, יותר כמו הופעה מהסוג שנותנים לקהל חי להעביר את הזמן בזמן הפרסומות... חבל חבל. ביצוע סתמי. לא הצדיק את מקומו בטופ 16.
&nbsp
רייבון - עוד ביצוע לא מקורי ולא מחדש דבר ל-my girl... לא יודעת על איזה דברים "חזקים" הארי מדבר. השופטים בכלל נראה לי נחלשו העונה.
&nbsp
אדם - בסדר, לא יודעת מה לחשוב על זה. עיבוד מקורי ושירה לעניין, אבל בכל זאת לא הכי נהנייתי.
&nbsp
קלארק - לא מגיע לנשק את הלק השחור על הציפורניים ברגליים של אדם למברט עם השיר הזה. אבל כשלעצמו, אם לא היה מקור כזה להשוואה, אני מוכנה להודות שזה היה די טוב. עדיין הוא טיפה לא אמיתי בעיני. ג'ניפר קולעת יפה.
&nbsp
ניק - זה לא היה רע, אבל לא הופעה שמישהו יזכור עוד 10 דקות.
(הוא דומה לאדם לוין או שזו רק אני?)
&nbsp
קאסים - הופעה טיפה מוגזמת הפעם לדעתי, הוא פרפורמר מאוד מוכשר, אבל לא ממש הצלחתי להתרכז בשירה עם כל השיער המתנפנף הזה.
&nbsp
קוונטין - הצבעה מוצדקת מאוד על סמך שבוע שעבר. השבוע לא ממש ריגש, זה שיר שקשה להרשים איתו באיידול. עדיין שמחה שהוא עבר.
&nbsp
סיכום כללי - ערב מאכזב ובנאלי. אף אחד לא הדהים.
&nbsp

mikemiller

New member
הופעות+הדחות טופ 12 בנים

לא ערב מי יודע מה בלשון המעטה
דניאל סיבי - כל מי שבאשליה שהוא לא יגיע לטופ 5-6 שיצא מזה
מארק אנדרו - לפחות הפעם הוא נראה פחות אדיש , קצת יותר מחייך אבל אני מסכים שהוא לא מרגיש מחויב , שהוא באמת רוצה את זה
וזה חבל כי בעיני יש לו קול פשוט נפלא
רייבון - אם באודישנים הראשונים הוא שיעמם אותי בתחילת ההופעות החיות הוא יותר מעניין אותי , למרות הפלצטים המיותרים
אדם - בניגוד לדעה הרווחת , אני לא חושב שהוא מופע קריוקי קרקסי , יש לו קול מצוין והוא מביא תשוקה ואנרגיות להופעות שלו והפעם העיבוד היה נהדר
זה שהוא בחור גדול מימדים לא עושה אותו לקרקס , מה לעשות שגודלו לא מאפשר לו לנוע כמו הגברים הרזים , מה אתם רוצים שהוא יעמוד כמו פסל כל ההופעה??
קלארק - הפעם העיבוד לא עבד בכלל , אבל הוא חייב לעבור כי יש לו את אחת הקולות החזקים בתחרות וגם אם הפעם לא עבד העיבוד , לפחות הוא מנסה ולוקח סיכונים
ניק - שוב בניגוד לדעה הרווחת , אני לא חושב שהוא נותן הופעות נשכחות , רואים פה מוזיקאי אמיתי שנהנה ויש לו תשוקה למה שהוא עושה , יופי של ביצוע
קוואזים - הבחור הזה לא השאיר חלק אחד ברצפה שלא נגעו בו , פשוט תענוג , בניגוד לפנטזיה שהיה לה קול מזעזע , לקוואזים יש קול לא רע בנוסף ליכולות הפרפורמריות שלו
קוונטין - הבחור גדל עליי , יופי של ביצוע!

הדחות : מאוכזב מאוד מהדחתו בטרם עת של סביון , לא הגיע לו בכלל

jess r

New member

אנחנו עדיין בבמה הזאת? אוקי. התקציב הלך על... ?
&nbsp
אני חושבת שהם מנסים לכוון לקהל אחר ולשנות טיפה את הסגנון של התוכנית, זה בולט בגלל המקום שבו הם מצלמים והתלבושות והכל כזה לייד בק ולא רשמי.
&nbsp
דניאל - בטח העבירו אותו ראשון כי הוא צריך ללכת לישון תיכף.
&nbsp
מארק - זה נחמד אם אני בפאב ובא לי משהו לא מזיק ברקע. מי. מצביע. לו?!
&nbsp
רייבון - קצת יותר מידי אהבה עצמית. נדבק ממייקל? אני מאשימה את הכובע. זה כובע-דושבאגס.
&nbsp
אדם - אהבתי את העיבוד דווקא והוא נשמע טוב רוב השיר, חוץ מכשהוא צווח קצת בפזמון. רק למה הארי משקר? היו פה זיופים בולטים לאוזן.
&nbsp
קלארק - אההה אמרתי לכם שהוא כדורגלן! אם נגלה בפרק הבא שהוא סופרמן זה יהיה, כאילו, וואו.
הוא גר בבית הלבן?...
אני מברברת כי אין לי משהו מעניין להגיד על ההופעה שלו. הוא הצליח לעבד את השיר הזה ליותר קיטשי ומיושן ממה שהוא היה מלכתחילה. מה נסגר. אם זה היצירתיות שלו, אני לא מעוניינת.
&nbsp
ניק - זה לא אשמתו או משהו, הוא פשוט דומה ממש למישהו שאני לא סובלת. אם אני לא מסתכת על המסך, העיבוד חביב. חבל שהוא הוסיף את כלי הנשיפה, הייתי מסתדת עם עיבוד אקוסטי. עדיין חלבי מידי.
&nbsp
קוואסים - אני עם סליזק בקטע הזה: אני מכונה לוותר על קצת דיוק ווקאלי בשביל הבידור הזה. מה שכן, אם הוא ימשיך ככה ייגמר לו מאגר התנועות והוא יתחיל לחזור על עצמו.
&nbsp
קוונטין - הצליח לרתק אותי. יש בו משהו כובש שאי אפשר להוריד ממנו את העיניים (והזרועות עוזרות
). הוא לא היה להיט ווקאלית, אבל בחירת השיר וההופעה ביחד היו שווים.
&nbsp
לכו: דניאל ומארק.

Oukami Kun

New member

הרסת אותי עם ההערה על דניאל.
&nbsp
ואני חושב שאנחנו מסכימים לגבי כולם.
אה, חוץ מהכובע של רייבון. זה יותר כובע אמיש מאשר כובע דושבאגס. בכל מקרה, הכובע חייב לעוף.

jess r

New member
אם תשים לב

הוא נהיה ממש עייף לקראת הסוף, רואים אותו מנמנם ברקע

&nbsp
כן, וחבל כי בסך הכל הוא חמוד. לא קריס אלן השחור כמו שהדר סיפרה לי שאומרים עליו, אבל חמוד.

Hadar07

New member

התגובה על דניאל קרעת אותי חחחח
וגם אני פתאום שמתי לב שקלארק גר בעיר שנקראת וויט אאוס.
וכן לא הבנתי מה הקטע של כל הפרקים בדטרויט וריאן פתאום לובש טישירט ולא מגולח
כאילו לא אכפת לו.

jess r

New member
לא רואה את זה כחוסר אכפתיות

קודם כל הוא בטח לא בוחר לבד מה ללבוש והאם להתגלח, יש שם צוות שלם שאחראי להופעה שלו כך שזה מכוון לחלוטין ולא איזה בחירה אקראית שלו באותו בוקר.
דבר שני ממש יפה לו זקן

ודבר שלישי אהבתי את זה, זה בטח יותר מעניין מהחליפות המשעממות שלו.
&nbsp

Hadar07

New member
טופ 8- בנים

באופן כללי אני לא הכי מתחברת למוטאון אז יכול להיות שבגלל זה השבוע ההופעות היו לי לא מלהיבות כל כך.

1) Daniel Seavey -How Sweet It Is:
אני לא מתה על השיר הזה באופן כללי, האמת שבקושי שמעתי את דניאל עם הלהקה היה נשמע כאילו הם מאפילים עליו,
בכל אופן אין לי יותר מידי מה להגיד, כרגיל לא אהבתי ושילך לראות איך קריס אלן ביצע את השיר בעונה 8
עם הרבה יותר אנרגיה ממנו.

2) Mark Andrew - Papa Was a Rollin' Stone:
מאוד הפתיע אותי שהוא עלה, הוא תמיד נראה חצי ישן, אני מקווה שיעשו לו קצת מייקאובר כי הוא נראה כל כך לא משתדל,
יש לו סך הכל קול די נעים אבל הביצוע הזה היה חסר אנרגיות, די אהבתי את העיבוד אבל אפילו הבחור עם החולצה המשובצת בקהל שהתמקדו
בו כל הזמן נראה נהנה יותר מהשיר מאשר מארק

3) Rayvon Owen - My Girl:
סך הכל די אהבתי את מה שהוא עשה בשיר, החיוכים באמצע כל שניה היו לי קצת מוזרים, וכן מסכימה אתכם שהכובע חייב לעוף.
אני מחכה אבל שיתחיל להעיז ולהפתיע קצת יותר.

4) Adam Ezegelian - I Want You Back:
אני רואה שכולם פה די אהבו אני האמת ממש סבלתי, באיזשהו שלב כבר לא יכולתי לשמוע את זה,
הוא שינה את השיר לגמרי ולא לטובה, והצווחות האלה, הספיק לי.

5) Clark Beckham - The Tracks of My Tears:
פעם ראשונה שקצת התאכזבתי, הוא קצת זייף והיה לא אחיד בביצוע, היו רגעים יפים בעיקר בסוף
אבל לא ביצוע שלו שאני אזכור, עדיין הוא חייב לעלות לשלב הבא.

6) Nick Fradiani - "Signed, Sealed, Delivered I'm Yours:
זה היה נחמד סך הכל, בין הטובים של הערב שהיה די חלש, חסרה לי עוד קצת אנרגיה ממנו
ושיעשה עוד קצת דברים מעניינים עם הביצועים שלו.

7) Qaasim Middleton - I Wish:
טוב לפחות התעוררתי, מבחינת הופעה הוא אוכל את כולם בלי מלח למרות שגם זה מוגזם קצת לפעמים,
מבחינה קולית, סורי אני ממש לא מבינה את ההתלהבות, הקול שלו ממש חלש והוא מזייף.
אבל ברור לי שהוא ימשיך עוד הרבה בתחרות.

8) Quentin Alexander - Master Blaster:
היו לו ביצועים יותר טובים אבל סך הכל היה בסדר, לא עשה יותר מידי עם השיר,
אבל אני שמחה שהאמריקאים העבירו אותו.

לגבי המודחים: מאוד הופתעתי לגבי סאביון, לא שהוא היה כזה טוב בשבוע שעבר אבל עדיין הגיע לו לעלות על חשבון
אחרים, טרבור ומייקל היו ביצועים חלשים אז היה סיכוי שיודחו, ריילי גם חשבתי יעבירו אבל הוא לא יחסר לי יותר מידי.
סך הכל היה ערב די בינוני של הבנים.

LeAnnDylan

Well-known member
בנים בנים בנים

ארית'ה זה בהחלט תוספת נחמדה לתוכנית. אפשר שהיא תפתח כל תוכנית?

Daniel Seavey - How Sweet It Is (To Be Loved By You)
טוב, אני ממש אוהבת אותו. הוא חמוד, הוא שר יפה והוא לא מעצבן אותי. מבחינתי הוא יכול לזכות.

Mark Andrew - Papa Was a Rollin' Stone
ג'יז, אני חושבת שאני צריכה הפסקה מהתוכנית ללכת לשמוע את הגרסה של אליסון לפני שאני אוכל להמשיך.
~כעבור 5 דקות~
למה לעזאזל הוא עלה? אני יודעת שאמרתי שבאופן עקרוני אין לי בעיה לראות 29 על המסך, אבל הוא לא בא לי בטוב
אני מוכנה לסבול ילדים של שנות ה-2000. תעיפו אותו.

Rayvon Owen - My Girl
הוא מעולה! ביצוע מושלם. רק שיעיף את הכובע הזה. הוא נראה כמו סנופקין.

Adam Ezegelian - I Want You Back
מה לעזאזל הוא עושה פה
למה יש לי הרגשה שנצטרך לסבול את האישיות המטופשת שלו עד איזה טופ 7?
אני ממש מקווה שכבר השבוע אני אתבדה והוא יעוף

ואגב, זה לא שההופעה שלא הייתה נוראית. כי היא לא, אבל אין לו שום סיכוי לזכות. או למכור סינגלים. אז מבחינתי הוא סתם בזבוז מקום של טרוור שלי, שאולי לא יזכה או ימכור תקליטים, אבל לפחות הוא חמוד

Clark Beckham - The Tracks of My Tears
משום מה כשראיתי איזה שיר הוא בחר הייתי בטוחה שאני אשנא את זה, אבל ממש חיבבתי את זה.
זו ההופעה שלו שהכי אהבתי.

Nick Fradiani - Signed, Sealed, Delivered I'm Yours
טוב, אז הנה בחור בן 29 שלא מפריע לי שימשיך. אפשר להעיף את השני ולהחזיר את טרוור?

Qaasim Middleton - I Wish
טוב, הוא בהחלט מבדר. זו הייתה הופעה טובה מאוד. ובכל זאת לא היה מפריע לי אם טרוור היה כאן במקומו

על מה ג'יי לו מדברת? עלק רוקדת ושוכחת את השירה. האני, למקרה ששכחת, את לא שרה. אף אחד למעשה לא יודע איך את נשמעת בכלל. כולך ליפסינק ואוטו-טיון.

Quentin Alexander - Master Blaster (Jammin')
הוא אומנם עדין חתיך אבל כל הקסם משבוע שעבר התפוגג וההופעה הזו הפכה להיות הופעת נעימה אדדפו

קיצור לסיכום, הייתי מעלה את טרוור במקום חצי מהם. גם את ריילי ומייקל אין לי בעיה להוסיף במקום איזה שנים מיותרים...
הו וול. זה מה יש ועם זה ננצח.

למעלה