טופ 8- בנים
באופן כללי אני לא הכי מתחברת למוטאון אז יכול להיות שבגלל זה השבוע ההופעות היו לי לא מלהיבות כל כך.
1) Daniel Seavey -How Sweet It Is:
אני לא מתה על השיר הזה באופן כללי, האמת שבקושי שמעתי את דניאל עם הלהקה היה נשמע כאילו הם מאפילים עליו,
בכל אופן אין לי יותר מידי מה להגיד, כרגיל לא אהבתי ושילך לראות איך קריס אלן ביצע את השיר בעונה 8
עם הרבה יותר אנרגיה ממנו.
2) Mark Andrew - Papa Was a Rollin' Stone:
מאוד הפתיע אותי שהוא עלה, הוא תמיד נראה חצי ישן, אני מקווה שיעשו לו קצת מייקאובר כי הוא נראה כל כך לא משתדל,
יש לו סך הכל קול די נעים אבל הביצוע הזה היה חסר אנרגיות, די אהבתי את העיבוד אבל אפילו הבחור עם החולצה המשובצת בקהל שהתמקדו
בו כל הזמן נראה נהנה יותר מהשיר מאשר מארק
3) Rayvon Owen - My Girl:
סך הכל די אהבתי את מה שהוא עשה בשיר, החיוכים באמצע כל שניה היו לי קצת מוזרים, וכן מסכימה אתכם שהכובע חייב לעוף.
אני מחכה אבל שיתחיל להעיז ולהפתיע קצת יותר.
4) Adam Ezegelian - I Want You Back:
אני רואה שכולם פה די אהבו אני האמת ממש סבלתי, באיזשהו שלב כבר לא יכולתי לשמוע את זה,
הוא שינה את השיר לגמרי ולא לטובה, והצווחות האלה, הספיק לי.
5) Clark Beckham - The Tracks of My Tears:
פעם ראשונה שקצת התאכזבתי, הוא קצת זייף והיה לא אחיד בביצוע, היו רגעים יפים בעיקר בסוף
אבל לא ביצוע שלו שאני אזכור, עדיין הוא חייב לעלות לשלב הבא.
6) Nick Fradiani - "Signed, Sealed, Delivered I'm Yours:
זה היה נחמד סך הכל, בין הטובים של הערב שהיה די חלש, חסרה לי עוד קצת אנרגיה ממנו
ושיעשה עוד קצת דברים מעניינים עם הביצועים שלו.
7) Qaasim Middleton - I Wish:
טוב לפחות התעוררתי, מבחינת הופעה הוא אוכל את כולם בלי מלח למרות שגם זה מוגזם קצת לפעמים,
מבחינה קולית, סורי אני ממש לא מבינה את ההתלהבות, הקול שלו ממש חלש והוא מזייף.
אבל ברור לי שהוא ימשיך עוד הרבה בתחרות.
8) Quentin Alexander - Master Blaster:
היו לו ביצועים יותר טובים אבל סך הכל היה בסדר, לא עשה יותר מידי עם השיר,
אבל אני שמחה שהאמריקאים העבירו אותו.
לגבי המודחים: מאוד הופתעתי לגבי סאביון, לא שהוא היה כזה טוב בשבוע שעבר אבל עדיין הגיע לו לעלות על חשבון
אחרים, טרבור ומייקל היו ביצועים חלשים אז היה סיכוי שיודחו, ריילי גם חשבתי יעבירו אבל הוא לא יחסר לי יותר מידי.
סך הכל היה ערב די בינוני של הבנים.