איזה עשור הזוי
הייתי מעדיפה שנות ה70. או ה90. או ה60. בתכלס כל עשור חוץ מזה.

הארי, לשאלתך, אני ממש רוצה להכות אותך. תודה.

חחח בזמן המחרוזת שירים מאדי נראתה כזה "לא מבינה מה הולך פה. מה זה השירים האלו? זה לא ואן דיירקשן. לא מכירה".

"העשור בו צלליות נראו טוב על גברים" - אויש ריאן תסתום. צלליות על גברים יכולות להראות מצויין גם היום.

ההופעה הקבוצתית היתה מחרידה.

דניאל - הולי פאק מה. מי מצביע לו. ברצינות אבל.
זה היה כמו הופעה במתנ"ס. לא, סליחה, אני הייתי במקהלה במתנ"ס. היינו יותר טובות.
ג'ניפר כזה: "אנשים מצביעים לך משום מה" בדיוק. בדיוק.

קוונטין - הוא מבדר נורא. חמודי. בוי ג'ורג' בעצה של הלייף: breathing is the key. באמשך.
הופעה נהדרת, הכי טוב שלו עד כה. אבל! הארי צודק. זה מתחיל להיות אותו שטיק כל שבוע.

ג'ואי!!! - אני מתחילה ממש לחבב אות.ה האישיות שלה נהדרת והיא כייפית ואני חושבת שההפקה אוהבת אותה.
"מדונה בחלל"
די היא הורסת.
הופעה מבדרת, לא הכי טוב שלה אבל בהחלט לא פספוס. שרדה את הקללה של סליזק.
היא חמודה

טיאנה - אווו עיבוד מצויין. ממש אהבתי. לא הכי חזק שלה ווקאלית, נרשמו כמה זיופים, אבל בהחלט הופעה טובה. יש סטודיוז השבוע? אני רוצה את זה בסטודיו.

ג'קס - מ-ו-ש-ל-מ-ת
ה-10 שניות האחרונות של זה היו אורגזמה.
והפסנתר! אני אוהבת הם משקיעים בתפאורה.

ניק - למה הוא תמיד לבוש כמו לסבית, עם החולצות המשובצות והכובעים האלו?
ג'ניפר - את מודעת לכך שזה לא שיר אהבה, כן? למרות שהז יכול להיות מבדר אם הוא ישיר שיר אהבה לגבר במראה.
באופן מפתיע, הופעה ממש טובה שלו. עדיין קצת חלבית, ולא אחזור לזה בחיים, אבל יחסית אליו זה היה שיפור.
למה הם מנסים לשכנע אותי שהוא החתיך של העונה? קוונטין הוא החתיך של העונה
גם רייבון וקלארק חמודים. אבל ממש לא ניק.

סולט אנד פפר! יו זה היה גרוע. אני צריכה לשטוף את האוזניים עם הגירסה של GLEE.
הארי וג'ן

קלארק - הוא לבוש קצת כמו קריס, נכון? והסידור על הבמה עם הפסנתר באמצע הזכיר לי את ההופעה של ANS בזמנו.
הרס לי קצת בקליפ לפני ההופעה שהוא קרא למשחק הזה "צוללות לבנות". מה לבנות. תהיה יפה ותשתוק.
הופעה יפה מאוד. אבל. אני חייבת להודות. אחרי 13 עונות של איידול זה קצת צפוי, ואני צריכה קצת יותר מזה.

קאסים - הוא באמת ווקאליסט לא רע בכלל. זה אמנם שיר הזוי וגרוע אבל הוא בהחלט יודע להופיע ולשיר.

רייבון - הוציאו אותו מניאק בקליפ פתיחה. מענין מה יש להפקה נגדו.
הופעה בינונית להחריד. עיבוד גרוע שלא התאים לו. lack of vision אינדיד.

המודחות אפילו לא הופיעו! מעליב משהו.
קצת עצוב לי על אדנה כי היא פייטרית ולא הגיע לה בשום פנים ואופן ללכת לפני דניאל, ולפי דעתי אפילו לפני ניק וקאסים, אבל היא לא היתה מנצחת את זה בכל מקרה.
ביי מאדי, נתראה באפוקליפסה, כשהזומביות יהיו היחידות שישרדו.

קבלו אות גייז של כבוד ברוח הנושא השבועי: קוונטין, ג'קס וג'ואי.
די, לך הביתה, זה כבר לא מצחיק: דניאל.