פרק 4

פרק קצר, אך הפעם לא לעניין.

לראשונה העונה השועל לא נהנה מפרק במירוץ האמריקאי.
וזאת מכיוון שזה לא היה פרק אחד, לג אחד, כמו שהשועל רגיל ואוהב בTAR, בניגוד למירוץ הישראלי, שנמתח כמו מסטיק, אלא פרק אחד, חצי לג.
ועל כן, השועל החליט שלא לסקר את הפרק של החצי לג, ולהמתין לפרק הבא בשבוע הבא, לכשהלג כולו יושלם וכל הצוותים יגיעו ויתייצבו בפיטסטופ הרביעי של המירוץ.

JAMES DEAN

New member
מה שכן אהבתי בפרק שכל המשימות עשו

בין 1-3 בלילה ועדיין אור יום.

באיזור החוג הארקטי בקיץ תמיד יש אור יום

השמש לא שוקעת בקיץ בחוג הארקטי.
לעומת זאת, בחודשי החורף השמש שם כמעט ולא זורחת. מה שאומר שהתושבים באיזור הזה חיים בקיץ באור מוחלט ובחורף כמעט בחושך מוחלט.

השועל לא היה רוצה להתגורר באיזור החוג הארקטי.
מה שכן, כפי שיכולנו לראות בפרק הזה, נראה שהחתולים שם הכי מבסוטים. שפע של אלפי דגים תלויים שרק מחכים שיבואו לזלול אותם.

אך למרבה הפלא, השועל לא הבחין בחתולים באיזור

JAMES DEAN

New member
כן אני יודע ולכן הזוגות

התקשו למצוא מוניות באמצע הלילה. (למרות אור היום)

אי גל

New member
לא מסכים

כל פעם שיש לג ללא הפסקה במירוץ האמריקאי מראים את הזוג שהגיע ראשון וההמשך בפרק הבא יחד עם כל הלג הבא. גם בפרק הזה הראו כמעט את כל הזוגות עושים את כל המשימות ונשאר רק להראות את סדר ההגעה שלהם. ההבדל הוא שבפרק הזה יש להפקה עוד דרך להשאיר אותנו במתח - האם טים ומרי יתנו את ה - express pass שלהם

השועל לא מבין על מה אתה לא מסכים

השועל דיבר על העונה הנוכחית, לא על עונות קודמות.
אז נכון שנשאר רק להראות את סדר ההגעה שלהם לפיטסטופ + האם צמד האקסים יתן את כרטיס מעבר האקספרס לצמד רופאי המיון הנשוי.
אבל זו הפעם הראשונה העונה שאין לג שלם שמתחיל ונגמר בפרק אחד. והשועל לא אוהב לגים שנמתחים כמו מסטיק. השועל מעדיף פרק קצר ולעניין.

אי גל

New member
מה שאני אומר שזה לא פעם ראשונה שזה קורה

כי זה כבר קרה בעונות קודמות. אבל זכותך להתאכזב מזה ואני מסוגל להבין למה

למעלה