פרק 4X08 לצופי הסדרה

Macphista

New member
פרק 4X08 לצופי הסדרה

צפייה מהנה!

ונא להימנע מכתיבת ספויילרים בכותרות ההודעות.

jess r

New member
אני לא מבינה משהו

למה החבר'ה בטירה מחכים? למה הם לא שולחים עורב\ משלחת דרומה לבקש עזרה? זה איום ממלכתי.

Macphista

New member
אולי כי הם כבר שלחו

ואף אחד לא טרח לעזור להם בכל הפעמים שהם שלחו לאחרונה?

jess r

New member

למה בעצם? יש לזה הסבר בספר? לא מאמינים להם? לא רואים במאנס איום?

Macphista

New member
כי...

כל מלך עסוק במלחמה שלו.
כמו שסרסיי אמרה באיזה פרק בהקשר הזה- יש לי ביטחון בגברים האמיצים ששומרים על החומה, היא אמרה את זה כדי לנפנף בקשה לשלוח לשם אנשים.
בעונה השלישית נשלחו מלא מלא מלא עורבים לכל המלכים ולורדים גדולים בכל ווסטרוז עם בקשה ללוחמים לחומה, כתבו שם על המלחמה העתידית ועל הדברים שחיים מעבר לחומה.
בסוף העונה השלישית אנחנו רואים את דאבוס קורא את המכתב ומיידע את סטאניס והנה כמעט עברה עונה שלמה והחומה עומדת לבדה.

liron98

New member
הווווווו סוף סוף!!

כמה חיכיתי והנה אנחת רווחה שיצא פרק ויש מה לראות

שאיהנה לי ׁ(;

DDN

New member

אלף עזאזלים!
אני קורא ספוילרים, ידעתי שהוא ימות, אבל ככה?
כ"כ סימפטתי אותו בפרקים האחרונים שהופיע, רציתי שגם את זה ישנו, אבל ידעתי שזה לא יכול להיות. . .
חבל על הדמות, חבל על טיריון (שאני יודע מה קורה איתו בהמשך, כי אני קורא ספוילרים) אבל. .. . .איזו דרך למות.. . . .

והצחוק של אריה, היה. .. . מגניב.

shirlapes

New member
my name is inigo montoya

you killed my father. prepare to d...oh shit.

אהבתי את אוברין, חבל שהוא כבר אינו. אבל זו בטח לא הפעם האחרונה שנשמע מהדורנים.

הצחוק של אריה היה היסטרי. היסטרי!

Blackshift

New member
אני לא יודע מה להגיד
לפרק

ההתחלה הייתה נחמדה - פשיטה על הכפר, הרגיש קצת כמו סרט מתח ופחות כמו משחקי הכס.

הקטע של דאינריז - לא הבנתי מה קרה בין תולע-אפור למיסאנדיי אבל אני מניח שאני אגלה בהמשך.
הקטע עם ג'ורה היה נחמד וגרם לי להבין שאני לא באמת יודע מה אני רוצה שיקרה בהמשך מבחינת הסדרה - הלב שלי אומר שאני רוצה שדאינריז תעלה לשלטון אבל מצד שני ממש לא וזה ממש מבלבל, בכל מקרה קטע גדול.
מה שלא הבנתי בקטע הזה זה למה החותמת על המכתב שהגיע לבאריסטן היית העם חותם של דב - הסמל של מורמונט, זה לא אמור להגיע עם הצבי של בארת'יון? סתם טעות בסדרה?

ההאונד ואריה - אריה גודלת להיות פסיכופתית, הצחוק שלה ממש עשה לי טוב בלב, למרות שממש ציפיתי שיגיע סוף ליסוריה והיא תגיע לסאנסה. לדעתי כדאי שאריה תתרחק מכל מקום שיש בו קרוב משפחה שלה כי היא תמיד מאחרת בכמה דקות ומפסידה במירוץ למוות..

ליטלפינגר וסאנסה - וואו, בpreview זה היה נראה כאילו זה הסוף של אצבעון וסאנסה הופכת להיות הדמות השנואה עלי בכל הזמנים, אבל משהו בה התהפך לטובה - ממש לטובה - מתחילה ללמוד מאצבעון. החלק בסוף שבו הוא מטפח את רוברט ארין וסאנסה מופיעה כראוי להופעה בקן הנשרים - פרייסלס.
התקווה שלי - אני ממש מקווה שסאנסה וליטלפינגר לא יתפתחו מעבר לנשיקה המבחילה בקן הנשרים, זה יכול להרוג אותי.

ראמזי וריק - גדול, מדהים, השחקן של ראמזי מדהים כל פעם מחדש, כבר הרבה זמן שאני אוהב אותו וכשראיתי שהוא הגיע למשחכס ממש שמחתי!
ורוס בולטון המניאק קצת ריגש אותי גם כן, אז בסדר קצת סלחתי לו עלל החתונה האדומה, אבל ממש קצת.

הדובדבן שבקצפת - וואו, ממש אהבתי את הקרב, אוברין היה כל כך בטוח בעצמו עם ההצגה לפני וכל הקפיצות והסיבובים במהלך הקרב, כבר הייתי בטוח שזהו נגמר וטיריון יחיה בשנית.
אבל במשחכס כמו במשחכס הסוף לא יכול להיות לא דרמטי, ואם כבר למות אז למה ככה? אחד הדברים הנוראיים שראיתי. לפחות הוא קיבל את ההודאה שהוא רצה..

לגבי הסוף - יש לי הרגשה שטיריון לא ימות, אבל אם הוא ימות יש לי הרגשה שזה יצור פילוג מסוים במשפחת האריות. הלוואי.

בקיצור - הפרק הבא זה פרק 9, מישהו משמעותי חייב למות!

Macphista

New member
all men must die כאמור...

לגבי החותמת- אם אני זוכרת נכון הייתה יד על החותמת.
יד שמסמנת שזה נשלח על ידי ימין המלך... ראינו מי רצה לשלוח לה משהו לפני מספר פרקים...

colio 1

New member
עוד פרק קטלני

כל פעם שאני אומר שלא יהיה לי זמן לראות , אני בסוף מוצא זמן וזה פשוט סדרה ענקית .
באסה על המוות של אוברין , אשכרה פירקו לו את הראש .
פויה

למעלה