בגלל שאני לא רוצה להקפיץ שרשורים מלפני 200 שנה,אז אני אסכם פה את המחשבות שלי מהפרקים שהיו:
קודם כל הזר-בהתחלה לא ייחסתי לו חשיבות כי משום מה חשבתי שהוא פיליפ,אבל אז נזכרתי בדיבורים שהיו על זר בעונה השנייה והסתקרנתי...
אני ממש אוהבת את צ׳ארמינג בעונה הזאת! הוא ממש אסרטיבי ולוקח את העיירה הזאת בידיים-הוא השריף,ראש העיר,הכל! אפילו בתור צ׳ארמינג של עונה 1 הוא לא היה ככה!ממש הופתעתי
ואני כל כך אוהבת שרג׳ינה התרככה,נפתחת לאנשים ולא לוחצת על הנרי ולראות אותה נשברת ובוכה אחרי שהיא נאלצת להרוג את דניאל פשוט גרם לי לאהוב אותה
לגבי רמפל ובל אין לי יותר מידיי מה לומר חוץ מזה שהם זוג מוזר.וגם שרמפל הוא הפורסט גאמפ של עולם האגדות-הוא נמצא בכל נקודות המפנה באגדות! הוא החיה,הוא ה״תנין״ שכרת את ידו של הוק (ושחושבים על זה אם רמפל הוא זה שכרת את ידו של הוק,אז על מה הוא כועס על פיטר פן?) ולגבי מה הוא עשה למילה,כמה שלא נעים לומר וגם אפילו שאסור לשפוט אדם עד שתהיה בנעליו,דיי מגיע לה!היא השפילה את בעלה והתייחסה אליו כמו סמרטוט והיא נטשה את הבן שלה ובקיצור התנהגה בצורה גועלית אז קצת קשה להאשים אותו
ואוגוסט,אוגוסט,אוגוסט איפה נעלמת אוגוסט?סימן חיים?משהו?מה נעלמת ככה באמצע החיים?
והשם של החנות פרחים של אבא של בל קרע אותי
ודבר אחרון (עד שאזכר בעוד..) מאיפה לעזאזל הם מביאים את כל החתיכים האלה??? הסדרה מוצפת חתיכים!גראהם,צ׳ארמינג,אוגוסט,ג׳פרסון,הוק,וגם אבא של הנרי ופיליפ לא רעים