ראיתי את הפרקים מעונה 2

enigma14

New member
ראיתי את הפרקים מעונה 2

בגלל שאני לא רוצה להקפיץ שרשורים מלפני 200 שנה,אז אני אסכם פה את המחשבות שלי מהפרקים שהיו:
קודם כל הזר-בהתחלה לא ייחסתי לו חשיבות כי משום מה חשבתי שהוא פיליפ,אבל אז נזכרתי בדיבורים שהיו על זר בעונה השנייה והסתקרנתי...
אני ממש אוהבת את צ׳ארמינג בעונה הזאת! הוא ממש אסרטיבי ולוקח את העיירה הזאת בידיים-הוא השריף,ראש העיר,הכל! אפילו בתור צ׳ארמינג של עונה 1 הוא לא היה ככה!ממש הופתעתי

ואני כל כך אוהבת שרג׳ינה התרככה,נפתחת לאנשים ולא לוחצת על הנרי ולראות אותה נשברת ובוכה אחרי שהיא נאלצת להרוג את דניאל פשוט גרם לי לאהוב אותה

לגבי רמפל ובל אין לי יותר מידיי מה לומר חוץ מזה שהם זוג מוזר.וגם שרמפל הוא הפורסט גאמפ של עולם האגדות-הוא נמצא בכל נקודות המפנה באגדות! הוא החיה,הוא ה״תנין״ שכרת את ידו של הוק (ושחושבים על זה אם רמפל הוא זה שכרת את ידו של הוק,אז על מה הוא כועס על פיטר פן?) ולגבי מה הוא עשה למילה,כמה שלא נעים לומר וגם אפילו שאסור לשפוט אדם עד שתהיה בנעליו,דיי מגיע לה!היא השפילה את בעלה והתייחסה אליו כמו סמרטוט והיא נטשה את הבן שלה ובקיצור התנהגה בצורה גועלית אז קצת קשה להאשים אותו

ואוגוסט,אוגוסט,אוגוסט איפה נעלמת אוגוסט?סימן חיים?משהו?מה נעלמת ככה באמצע החיים?
והשם של החנות פרחים של אבא של בל קרע אותי

ודבר אחרון (עד שאזכר בעוד..) מאיפה לעזאזל הם מביאים את כל החתיכים האלה??? הסדרה מוצפת חתיכים!גראהם,צ׳ארמינג,אוגוסט,ג׳פרסון,הוק,וגם אבא של הנרי ופיליפ לא רעים
ראיתי תגובה בIMDB על הסדרה שמישהו כתב שכל הגברים בסדרה הזאת מכוערים,הוא לא שפוי/עיוור/טרול (אף על פי שהוא צדק שהוא אמר שהשפתיים של צ׳ארמינג ורודות מידיי
אבל חוץ מזה הוא דווקא חמוד
)

enigma14

New member
אהה ונזכרתי במשהו בקשר לרג׳ינה

אחרי הפרק עם דר פרנקשטיין הגעתי למסקנה שרג׳ינה לא נועדה להיות רעה,היו לה עקרונות פשוט היה לה אופי חלש ורמפל תימרן את זה לטובתו..

עונה 2

תגידו לפי הפרקים האחרונים זה נראה שרובי וצ'ארמינג מתקרבים... ובינתיים החזרה של סנאו דיי רחוקה. מה אתם אומרים יש מצב שיקרה משהו בכיוון הזה? או שהסדרה יותר מדי 'סוף טוב הכול טוב-מתחסדת-האהבה תמיד מנצחת' בשביל זה.

ברוכים הבאים

עברה לי לשתי שניות המחשבה הזו, אבל אז ביטלתי אותה.
הם פשוט חברים טובים, צ'ארמינג הוא "שלוחה" של סנואו, בגלל שהן היו כ"כ קרובות (הראו את הקרבה וההקרבה שהן עשו אחת בשביל השנייה), אז אני לא חושבת שיהיה ביניהם משהו, הכיוון הוא פשוט חברות טובה.

תודה!

בסופו של דבר אני חושבת שאת צודקת, אבל אני חושבת שאולי בגלל שהעלילה כל כך לא מתקדמת לשום מקום העונה, אז אני מתחילה לחשוב דברים הזויים, כי זה באמת הזוי בשביל הסדרה שיקרה משהו כזה.

העלילה של העונה הראשונה ובעיקר איך שבנו אותה מפרק לפרק וגילו לנו עוד דברים הייתה פשוט מדהימה! אני מרגישה שהעונה הזאת לא יודעת מה היא רוצה לספר, לאן העלילה הולכת...
אפילו העלילה של כל פרק בנפרד מופשטת ולא מהודקת. למשל כל הקטע עם הענק שמבחינת אפקטים היה נראה רע, היה מאוד ילדותי לטעמי וחסר עומק. וכנ"ל לגבי הסיפור של רד. כל כך קל להיות זאב בשליטה באמת? חחח והקטע עם אמא שלה, שבסוף היא הורגת אותה. אפילו קצת צחקתי כשראיתי את זה.
אני מתה על הסדרה, אבל אני רוצה שהם יחזרו לעלילות היפות שלהם, למשל כל הסיפור עם הפאשבקים של אמה, זה היה פשוט מעולה!!!

זהו חפרתי מספיק

shirush3

New member
מעלי ופה

הבעיה עם העונה הזאת זה באמת ריבוי דמויות וקו עלילה לא ברור
יוצא מצב של קצת "סלט" בכל מה שהולך שם ויכול לעבור פרק שלם מבלי שנראה דמויות ראשיות

האפקטים בפרק הקודם (עם הענק) היו נוראיים ואני גם קצת מהתאכזבתי מהקלילות שבה היא הצליחה "לשלוט" בזה.
גם אותי הצחיק הקטע שהיא הרגה את אמא שלה

Shiri from the block

Active member
קצת סבלנות והכל ישתפר :)
הפרקים הבאים יעשו לכם קצת סדר בראש אני בטוחה.. לפחות על פי התמונות שראיתי

shirush3

New member
גם לי זה עבר ל2 שניות

הם לא יעשו את זה לדעתי ואם כן אז הם ממש יהרסו

enigma14

New member
בהתחלה חששתי שזה מה שיקרה

אבל שמחתי שזה לא קרה ואני מקווה שזה לא יקרה כי אז זה היה הורס לי את צ׳ארמינג,הוא היה חוזר להיות דיוויד האידיוט של העונה הראשונה וגם זה היה מוכיח שכל דיבוריי האהבה שלו לסנואו על אהבת אמת ועל זה שהוא תמיד ימצא אותה סתם יהפכו למילים יפות ללא כיסוי וזה מאוד לא אופייני לסיפורי האהבה של עולם האגדות

shirush3

New member

יופי הצטרפת למועדון המעריצים שלנו למצעד החתיכים שהולך שם

אני לא חושבת שהיה שירשור של פרק, מאז שהראו את הוק, שלא נאמר בו "הוק" עם תוספת של

אני גם ממש אוהבת את צ'ארמינג בעונה הזאת, הוא השכיח את דיוויד ונעשה קצת יותר גבר

יש תאוריות שאומרות שפיטר בן הוא בעצם ביי, הבן של רמפל וגם האבא של הנרי.
אפשר להבין איך זה יכול להיות, אבל זה עדיין קצת מוזר לי

על החנות פרחים! זה גם היה בעונה הקודמת בפרק של היפה והחיה

enigma14

New member

מצעד החתיכים

בדיוק היום אני דיברתי בטלפון איזה שעה שלמה עם חברה שלי על התוכנית והשיחה גם כללה כמובן גלישה במקביל ב IMDB בתמונות שלהם (מצחיק שאם היינו בנים שעושים את זה עם תמונות של חתיכות היינו נחשבות לחרמנים
) ושתינו הסכמנו ששני החתיכים הראשיים הם הוק וג׳פרסון ואניבאופן אישי מריירת גם על גראהם ואוגוסט וגם צ׳ארמינג לא רע
חברה שלי,שיש לה קראש חמור על ג׳וני דפ,אמרה שלדעתה הוא צריך להשתתף בסדרה ואני אמרתי שהתפקיד שלדעתי יתאים לו זה הקוסם מארץ עוץ כי הכובען כבר תפוס ומגיע לו לקבל קידום
ואני מאוד אשמח אם התיאוריה על ניל קאסידי/פיטר פן/ביי תהיה נכונה (אך על פי שזה יהיה מצחיק כי זה אומר שרמפל הוא סבא של הנרי
) אבל מצד שני גם כולם היו בטוחים שאוגוסט הוא ביי...אז כבר אי אפשר לדעת

shirush3

New member

היה לנו דיון על העיניים והשפתיים של ג'פרסון באחד הפרקים
וואווו למות
ובכלל אם הם יביאו איזה הופעה אורח של ג'וני דפ.... נצטרך סדנאת נשימה

יש לי רגשות מעורבים לגבי התאוריה של ניל קאסידי/ביי לא סגורה על עצמי אם אני אשמח או לא

enigma14

New member
תקשיבו אנשים,הייתה לי הארה!

אם ניל קאסידי הוא באמת ביי והוא באמת יהיה פיטר פן אז אולי הוא זה שיחזיר את אמא וסנואו לסטוריברוק!
כי תאכלס,בסיפור המקורי של פיטר פן הוא עבר אל העולם האמיתי לארץ לעולם לא רק בתעופה בעזרת דימיון ואבק פיות,זה גם סוג של פורטל בין העולמות שאף אחד לא חשב עליו!
ושניל יגיע לסטוריברוק בעקבות הגלויה ויגלה מה קרה אז הוא יחשוף את זהותו (וכמובן יתקיים איחוד מרגש עם אבא רמפל..) ומכיוון שכבר התגלו יהלומים בעיר ואפשר להכין אבקת פיות אז הוא יוכל להגיע לארץ לעולם לא ומשם אולי ימצא דרך להחזיר את אמה וסנואו (ואיך הוא יגיע מארץ לעולם לא לעולם האגדות?אם הוק הצליח..)

shirush3

New member
הגיוני

אני כבר ממש מחכה לפרק שיבהירו לנו יותר מה קורה איתו ומי הוא

Y. Welis

New member
השבוע (18.11) אין פרק. רק בבא. מרגיז.

לא מתחשבים במצבינו המיוחד...

למעלה