שאר הספוילרים כאן...

Shachar Manor

New member
גרין ביי בבולטימור.

אימצתי את העניין של הסרט הורוד לספויילר.

ג'יימס ג'ונס בחוץ לשלושה רבעים. (ברך)
ויותר גרוע רנדל קוב בחוץ לחצי השני, (ברך) אני לא רופא אבל הפציעה של קוב נראית די רע.
משחק די חרא, אני ברד זון, Cam is back, ויוסטון נראים כמו הפועל רעננה.

roei90210

New member
WAS@DAL

איזה מנחסי על השדרנים האלה יכולים להיות, זה מדהים.
"רומו צריך להיזהר שלא יחטפו אותו" - מהלך הבא, חטיפה.
"דאלאס הפכו להיות קבוצה של רץ אחד במקום ועידה, מורי הוא האיש שלהם" - שני מהלכים אחרי, מורי נפצע לכל המשחק.

metalgod1

New member
יוסטון

אכן נראים רע ביותר, פשוט מדהים איך ממצב של טאצדאון הם מקבלים חטיפה שמוחזרת לטאצדאון בצד השני וזה אחרי שאנשים כבר חשבו שאולי יש תקווה כי שאוב נפצע אבל המחליף שלו זורק כמו נעל.

האם יוסטון בדרך למקומה הטבעי של קבוצה חביבה ולא יותר? האם הקולטס בדרכם חזרה לשלוט ב-AFC? כל זאת ועוד בהמשך שידורנו...

GO COLTS!

כנ"ל סיכום

לא יודע,
נכון שהיו המון שטויות(איך פתאום סנאפ נהייה עניין) - אבל השמטות נהיו כבר דפוס, ויש משהו מאד מערער בטחון שמכל ההגנות דווקא את של ג'קסונוויל מאנינג (הצליח אמנם לנצח אבל..) לא הצליח לפצח לגורמים,אפילו לא במחצית השניה.
מעבר לזה,
איכשהו נראה שבניגוד לתחילת העונה - נהייה להגנה איזושהו "שחקן מנחוס" שהיא לא מצליחה לכסות.
זה קריטי בכל קבוצה של מאנינג(וגם של בריידי) - אם המהלך מתחרבש אין לו יכלת לרוץ. אין להם גם "תותח יד" שיכול לחלץ החוצה לרסיבר שבפוקס הצליח לפתוח על הקורנר.
ולכן או שכל התקפה צריך להוציא ניקוד, או שההגנה חייבת למנוע מהקבוצה השניה להניע את הכדור.
אחרת,
פתאום באמצע המשחק זה נראה שאפילו לג'קסונוויל יש סיכוי..

כנ"ל
(עדיין) מביע מחאה!

לא רוצה לבאס את יעל (נשבע לך הייתי בעד NE)
אבל כשחקן הגנה,
וכאוהד RAIDERS שעוד זוכר את ה "TUCK" - אני מוכרח להביא לעיון את הבא..
[URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201998018534622&set=o.275993145808984&type=3&theater[/URL]

y63s

New member
קטנוניות במיטבה

תגידו שאני אוהד משוחד אבל בריידי הקב הכי טוב בליגה והפטריוטס הכי מרשימים.
עם רסיברים, בלי רסיברים. עם רצים, בלי רצים.
זה לא מעניין את בליצ'ק ובריידי, הפטריוטס כבר במאזן 5-1.

אז בריידי עצבני על השחקנים שלידו ורוצה לשחק מושלם, למה זה דבר כל כך נורא? לקבוצות ספורט בכלל ולפטריוטס בפרט יש מטרה אחת והיא לנצח משחקים.

כשרואים את בריידי מוביל את הקבוצה לניצחונות עם הסגל שסביבו אי אפשר שלא להתרשם. אני לא מאמין שיש הרבה קב בליגה שכולים לעשות דבר דומה אולי פייטון, רוג'רס או בריס.

ובלי לזלזל בהישג של פייטון, אבל זה לא כל כך מרגש/מיוחד אותי כשיש לו סוללת רסיברים כל כך מטורפת (ולבריידי יש אנדראפטד רוקי כרסיבר ראשון) ושלושה רצים שעושים אבן, נייר ומספריים כדי לבחור מי רץ הפעם.

JayneCobb

New member
אתה משוחד...

WEEK BY WEEK -
ניצחון על הבילס 5 שניות לסוף משער שדה, להזכירך, הבילס עם קווטרבק רוקי, מאמן שנה ראשונה ומאזן של 4-2 עד עכשיו...

ניצחון על הג'טס שבו בריידי מסר ל 185 יארד וטאצ'דאון אחד וניצח בגלל שלקווטרבק של הג'טס (שהוא, שוב, רוקי) היו 3 INT...וההתקפה לא עשתה שום דבר במהלך המחצית השניה...

ניצחון על טמפה ביי שהם,כידוע לכולם עדיין ללא ניצחון השנה...

ניצחון (שכמעט נהפך להפסד בזכות ההגנה) על אטלנטה, קבוצה טובה ברמת העיקרון, שסובלת מפציעות במהלך כל השנה והם במאזן מדהים של 4-1...

הפסד לבנגלס במשחק שבו בריידי לא מסר לטאצ'דאון ולא עבר את ה 200 יארד...המאזן של הבנגלס עד עכשיו? 2-4...

ניצחון בשניה האחרונה על הסיינטס במהלך שהיתה בו עבירה כל כך ברורה שסטיבי וונדר היה שורק אם הוא היה UMPIRE... הסיינטס היו ללא הפסד לפני המשחק הזה...

לסיכום: 4 נצחונות על קבוצות עם מאזנים שליליים, מהם שניים על רוקי קווטרבק, הפסד אחד לקבוצה עם הגנה מצויינת ומאזן חיובי, ועוד משחק שהיה אמור להיות הפסד אילולא השופט לא היה מפתח מקרה חמור ביותר של ראיה סלקטיבית...

בלי לזלזל ב"הישגים" של בריידי והפאטס, אבל בואו ונראה אותו מול קבוצות אמיתיות (ת'כלס המבחן היחידי שלהם בלו"ז הוא המפגש עם הברונקוס בשבוע 12) ובלי העזרה הסטנדרטית כמעט משופטים...

10nircohen

New member
ההישג של פייטון לא פחות גדול מההישג של בריידי

להזכירך , בעונת השיא של בריידי ב-2007 היו לו את רנדי מוס , ווס וולקר , דונטה סטולוורת' ובנג'מין ווטסון... לא פחות מטורף ממה שיש היום לפייטון מאנינג.
ההישגים של שניהם ענקיים אז אל תנסה לגמד את אחד מהם

y63s

New member
איך אפשר להשוות?

לדנבר יש שלושה רסיברים שיכולים להיות ראשונים בכל קבוצה אחרת בליגה. לבריידי היה רק את מוס.

לוולקר זו הייתה העונה הראשונה בניו אינגלנד אחרי שהיה רחוק מלהיות כוכב במיאמי (אני מת על וולקר אבל בליצ'יק/בריידי הפך אותו לכוכב שהוא היום). דונטה סטולוורת'? אתה רציני?
ובן ווטסון רחוק מלהיות TE גדול, במיוחד מול תומאס ורמת ה-TE שיש היום בליגה.

10nircohen

New member
באמת?

ווס וולקר הוא סלוט רסיבר קלאסי. הוא יהיה הרבה פחות אפקטיבי ויעיל בתור רסיבר ראשון.
ובדיוק כמו בריידי שהפך את וולקר לכוכב , הטיעון הזה תופס לגבי מאנינג.
עד לפני שפייטון הגיע לדנבר אפאחד אפילו לא הכליל את דמאריוס תומאס ואריק דקר ברשימת "יכלו להיות רסיברים ראשונים בכל קבוצה בליגה". לא שמעתי אף אוהד פוטבול - שהזכיר את שמותיהם בנשימה אחת עם התופסים הטובים בליגה. עד שפייטון הגיע. הם רסיברים טובים , אין ספק. הם הופכים להיות קטלניים רק כשמאנינג זורק אליהם.
ויש כ"כ הרבה שחקנים שהקריירה שלהם נסקה אך ורק בגללו - רשימה חלקית :
אוסטין קולי , פייר גארסון , ברנדון סטוקלי , דאלאס קלארק , ואתה יודע מה? אני אפילו לא בטוח כמה גדולים היו רג'י וויין ומארווין האריסון אילולא פייטון.
ואם טים טיבו או קייל אורטון היו הק"ב של הברונקוס היום אתה חושב שעדיין ג'וליוס תומאס היה המפלצת שהוא היום?

אז להוריד מהערך של מה שהוא עושה כרגע בדנבר - זה פשוט לחטוא לאמת.

avishaiam

New member
אלו ואלו דברי פוטבולאים חיים

תכל'ס, QB טוב צריך רסיברים טובים ולהיפך.
הרמה של הליגה היא מדהימה בכל קנה מידה, לכן, לא הגיוני שיש שחקנים לא טובים, ואין, מה שכן, יש שחקנים שלא יודעים להתמודד.
לעיתים ההבדל בין QB טוב לאגדה זו דווקא ההגנה של הקבוצה, הרי אילי לקח אליפויות בזמן שפייטון 1, זה הופך אותו ליותר טוב, או שזה לאו דווקא קשור ליכולת ההתקפה...
ההגנה של הג'איינטס עצרו באותן שנים הכל.
לבריידי יש את האיכויות שלו, ולפייטון יש את שלו, באמת משנה מי היותר טוב?
למרות שברור שהתשובה היא פייטון...

10nircohen

New member
נ.ב.

דבר ממה שאמרתי לא סותר את העובדה שמה שבריידי עושה העונה זה מדהים , יחסית לקיץ הנורא שעבר על הפטריוטס מכל החזיתות (סאגת הרננדז , הפציעות של גרונק ו-ווילפוק , תופסים צעירים שמשמיטים כדורים וכו'). אבל כמו שאמרו מעליי - גם להגנה יש חלק ענק בהצלחה של ניו אינגלנד.
להיות במאזן 1:5 למרות כל אלו - זה באמת מעיד עד כמה הוא קוורטרבק גדול.

(ועדיין לעניות דעתי , פייטון יותר טוב
)

בואו,בואו יש מכות..

קצת בהמשך למה שכבר נכתב,
פייטון בהשוואה לבריידי, גם סבל כל השנים מ OLine פחות דומיננטי(ובעונה הנוכחית,גם פצוע).
זה אולי כשל מובנה אצל פייטון,
כי התנאי הכי בסיסי לעבודה איתו זה אינטיליגנצית משחק(בפרט בליין וברסיבר קור).
ייתכן שזה מראש מגביל את ההיצע ברמה כזו שמי שמספיק חכם-לא בהכרח יהיה מספיק גדול/חזק/מהיר.
אני בהחלט מסכים שהעונה בדנבר כמעט כל החלקים נפלו למקום..
ועדיין,
מבחינתי זה בעיקר מראה כמה דברים היו רחוקים מ"שלמות" באינדי..

PACK PACK

New member
ספוילר GB-BAL

משחק אדיר של הפאקרס!!!!!!!!!
הגנה מעולה ו- imposing their will בסוף עם דרייב אדיר עם ריצות מדהימות של קו ההתקפה ולייסי והצלחות בדאון שלישי 4 מחמש האחרונות.
כל זה עם 2 רסיברים בלבד!
מול קבוצת הגנה נגד ריצה מעולה לייסי עשה מה שרצה.
בלי מת׳יוס, עשינו 5 סאקס. הוק עם המשחק הטוב בקריירה.
מול האלופה אצלה בבית המאוד ביתי.
הפאקרס מאוד פיזיים השנה וזאת בשורה לא טובה לשאר הליגה.
משחקים פוטבול מנצח.
כשההתקפה תתחיל לתקתק (בהנחה שהרסיברים לא פצועים קשה מדיי) WATCH OUT!!!!

PACK PACK

New member
טוב שיש משחק ריצה להשען עליו

בשנתיים האחרונות פציעה של מישהו כמו קוב היתה איומה. השנה פחות.
אם ג'ונס בסדר, יש לנו אותו, את נלסון המדהים ואת פינלי. בויקינס יחליף את קוב, והוא שחקן טוב מאד שרק צריך קצת לעבוד על הכימיה עם רודג'רס.
והכי חשוב, הוא לא גמר את העונה, ככה שהוא יחזור לקראת סופה, כשהכי נצטרך אותו.

למעלה