PrincessCharming
New member
בחרתי לפתוח נושא חדש כי זה לא מתקשר רק לפרק 2, זה גם מתקשר לעונה הקודמת.
אני חייבת לציין שלא רק אני חשבתי על זה, קראתי על זה בפורומים אמריקאים אבל גם מחשבה שלי הוקדשה לעניין. שמחתי למצוא
שיש עוד אנשים שחושבים כמוני
בפרק 2X02 בפלאשבקים רמפל ציין בפני רגינה כי יש קשר בין המשפחה שלה לבינו, גם בעבר וגם בעתיד וכי הוא ציפה ליום הזה שנים רבות.
מעשה במלך המחפש אישה אשר תוכל לנהל את משק הבית ולהשיב את האיזון הכלכלי בממלכה.
הטוחן המקומי קופץ על המציאה ומודיע למלך כי בתו מסוגלת להפוך קש לזהב. המלך כולא את בת הטוחן בחדר המכיל הררי קש ומכונת אריגה, ומצווה עליה לטוות זהב עד הבוקר, ואם לא תצליח – תוצא להורג. לעזרת העלמה בא שדון קטן, "עוץ לי גוץ לי". השדון, מתברר, ניחן ביכולת להפוך קש לזהב; אך הוא מתנה את עזרתו לבת הטוחן בתשלום. פעמיים עולה בידה בת הטוחן להגיע עימו להסכם – אולם בלילה השלישי (והאחרון) אין לה יותר מה לתת לו; אז מבקש מתנה "אחרת" – על בת הטוחן יהיה לתת לו את הילד הראשון שייוולד לה.
העלמה מסכימה, נישאת למלך ושוכחת מן העסקה שהתחייבה לה.
אך עוץ לי גוץ לי לא שכח את העסקה: לאחר שנולד ילדהּ הראשון של המלכה, חוזר השדון במטרה לקבל את חלקו. בת הטוחן מתחננת כי לא ייקח את ילדה, ועוץ לי גוץ לי מסכים לוותר – בתנאי שתצליח לגלות את שמו בתוך שלושה ימים. אחד משליחי הארמון שומע את השדון שר לעצמו ובתוך כך חושף את שמו. בת הטוחן מגלה זאת לשדון, והוא מתפוגג באוויר.
(ותודה לויקפדיה)
אז מה בעצם אני טוענת?
עכשיו לנאשמים:
דבר זה איננו חדש, הרי בעונה שעברה בפרק THE STABLE BOY נודע לנו כי קורה היא בעצמה "THE MILLERS DAUGHTER".
כלומר קורה היא בת הטוחן, זוהי עובדה. אין עוררין לגביה.
האם אבל מדובר באותה בת טוחן מהפולקלור? אני חושבת שכן.
ידוע כי המלך ג'ורג' אשר הופיעה בעונה הראשונה אוהב מאוד מאוד זהב.
העסקאות עם המלך מידיאס מראה לנו את חיבתו העמוקה לזהב.
לכן אפשר לקשר את המלך ג'ורג' שהוא המלך המדובר.
בפרק 2X02 בשיחה עם הנרי ורגינה נודע לנו הצופים כי קורה הכירה את עוץ לי גוץ לי עוד הרבה לפני שהיא הכירה את הנרי.
אז כיצד נדע אם הנרי הוא באמת האבא האמיתי של רגינה?
בפולקור בת הטוחן והמלך נישאים ומולידים ילד, ולפי ההסכם יש לתת את אותו ילד לעוץ לי גוץ לי. אבל בת הטוחן ניחשה את שמו ועסקה זו לא יצאה לפועל...
והרי אנחנו יודעים עד כמה עוץ לי גוץ לי אוהב עסקאות.
אני חושבת שבגלל זה יש קשר עמוק בין המשפחות, גם בעבר וגם בעתיד.
נודע לנו איך רגינה הכירה את רמפל, אך לא נודע לנו איך קורה הכירה את עוץ לי גוץ לי....
בקיצור זו התאוריה שלי ושל רבים אחרים, היא מתרוצצת ברשת באנגלית.
ניסיתי לכתוב בשפה שלי ולחדד כמה דברים, אני מקווה שעשיתי את זה כמה שיותר ברור.
אולי אני אוסיף עוד כמה דברים מאוחר מיותר לחידוד, אבל אני כל כך יכולה לראות את הסנריו הזה מתרחש.