תוצאות הטופ 4

Moses The Fish

New member
תוצאות הטופ 4

אומג אומג אומג!!!

הראשונות לעלות לגמר הן פיפת' הרמוני! ולזה יש לי רק שתי מילים, יותר נכון, שני צלילים - יו הוווו!!!
אשכרה צעקתי 'יש' והנפתי ידיים לאוויר. איזה שוקר מעולה לפתוח איתו את הערב. המבט של בריטני

בשלב הזה החזקתי את האצבעות בידיים וברגליים שקרלי או טייט יעופו, והייתי בטוחה במליון אחוז שקרלי עפה. היא היתה פשוט גרועה בערב לפני, לעומת אמבלם3 והפאן-בייס של טייט, היה לי ברור שהיא עפה.

טייט עולה, כמובן. בעע. ועם המחשבה שהוא ינצח נצטרך לחיות

בריטני עומדת לבכות. ואז אמבלם3 מול קרלי... וקרלי עולה לגמר
הבנים בחוץ, לחלוטין לא בצדק, וקרלי בפנים, בריטני עושה עוד פרצוף

האמת? הדבר היחיד שהיה משמח בזה הוא שאם קרלי נתנה שני ביצועים גרועים ועלתה לגמר, יש מצב שהיא תצליח לנצח את טייט.
בכל מקרה, אני ממש ממש שמחה שפיפת' הרמוני עלו לגמר אחרי ה-ביצוע של העונה לדעתי (anything could happen), ואני מקווה שהם יעשו עוד שיר כזה עם כזאת הופעה. רק לא עוד בלדה, פליז!

ואיזה הורסססס ברונו מארס. השיר הזה מהפחות מדהימים שלו (נשמע כמו הפוליס על הביט של "ביט איט" של מייקל ג'קסון) אבל איזו הופעה!

andre93

New member

אני ממש שמח שפיפט הרמוני בגמר במקום אמבלם 3. מההתחלה רציתי גמר עם קרלי ופיפט הרמוני.
אם קרלי תמשיך את היכולת מחצי הגמר אז לטייט סיכוי טוב מאוד לזכות

מישהו חייב להחתים את ההרמוניות כי אני רוצה לשמוע אותן אחרי התוכנית!

ורדונה2

New member

ממש רוצה שיצליחו גם אחרי התוכנית

כבר שנים שלא הייתה להקת בנות מצליחה בארה"ב, ולבנות האלה יש את כל החבילה- גם קולות מדהימים, גם כריזמה והופעה מעניינת וגם קשר חמוד וחברי בין כולן.
הייתי שמחה להקשיב למוזיקה שלהן אחרי התוכנית, באמת שהן חמודות

Uri04

New member
Yay!

למלם3 בחוץ!
לסיימון אין סיכוי לנצח העונה. מזל טוב קרלי/טייט.
התגובה של בריטני הולכת להפוך לשומר המסך שלי
היא חייבת להישאר עוד עונה, פשוט וירטואוזית קומית הבחורה הזאת!

omer719

New member
ללא ספק

שוק!!!!!
הפרצוף של בריטני היה כל כך מדוייק, זה היה מין שוק כזה, אבל לא אחד טוב, כאילו סוג של 'באמת?'.
אבל אני שמח
אמבלם3 בערך מהלייב הראשון לא הצליחו לשחזר ביצוע אחד ממש טוב, בזמן שפיפט הרמוני בקביעות מספקות ביצועים טובים, והביצוע הראשון בפרק היה מעולה! בהחלט כיף אחד גדול!

בגלל שעברתי בפורום וקראתי שאל איי מתפטר חשבתי שטייט מודח! אוף.

dilan angel

New member
בריטני בריטני בריטני

צחקתי בקול רם!
פשוט מלכה

סורי, זה היה ה-רגע של התוכנית היום

שמחה עד השמיים שפיפת הרמוני עלו
ומי יתן שגם ינצחו אמן (חיה באשליות)

אוף עוד שבוע נגמר

התגובה של בריטני רגע מיליון הדולר בעיני השועל

חייב לאמר שהשועל לא הופתע בכלל. היתה לי הרגשה כזאת, וגם כתבתי את זה אתמול.

is00

New member
תוצאות.

השיר המשותף של הטופ4 היה- מעולה. אפילו אמבלם3 הצליחו להתבלט עם הראפ שלהם. חבל שהם לא עשו את זה עד היום, ונתנו לסיימון להפוך אותם לעוד להקת פופ די משעממת. אה ו... זה רק אני או שבשירה המשותפת של כולם, לא שמעו את טייט? בכל מקרה, אני תוהה אם זה היה באמת לייב או רק ליפסינג.

תוצאות ראשונות... ה-X הראשון לעבור הוא... הן פיפת' הרמוני!
אני...אני פשוט.... אני פשוט לא מאמין! זה באמת קרה. אני לא חולם, נכון? אני חייב להודות שלרגע לא חשבתי שזה באמת ייקרה! ייייייישששששששש!
זה אומר שעדיין יש לי סיבה טובה לחזור לגמר! סיימון בטח בשוק מטורף, כי הוא כנראה איבד את האקט שהוא דחף בכוח לגמר, אלא אם אמריקה הפתיעה ולא הצביעה לקרלי... מה שלי נראה כמו חלום באספמיה.

ההופעה של ברידג'ט מנלר הייתה ... מעניינת. אז מי זאת בדיוק?
אגב יש לה קול מעניין. רק חבל שהשיר נשמע די טיפשי.

עוד תוצאות... ה-X הבא לעבור לגמר הוא טייט סטיבנס. וואו, זאת הייתה הפתעה...NOT!
חחח... הפנים של סיימון ובריטני. והיה כל כך כואב לראות מה עובר על קרלי. עוד רגע ונראה לי היא הייתה מתחילה לבכות. התוצאה הזאת אומרת שעל המקום האחרון יצטרכו להיאבק קרלי ואמבלם3. אני שם את הכסף שלי על קרלי. למה? כי אם למדתי דבר אחד מהעונות של האקס פקטור שראיתי בארה"ב ובבריטניה זה שבחצי הגמר התוצאות נקראות בסדר מאוד ברור – 1-3 או 3-1. לי זה אומר שמה שאני למד מהתוצאות האלה זה שמי שהולך לעבור לגמר הוא האקט שהשבוע נמצא במקום הראשון, ואין סיכוי שאמבלם3 הצליחו לקפוץ מהמקום ה-3 לראשון, אז זאת יכולה להיות רק קרלי.

ההופעה של ברונו מארס, בכנות, לא ממש עניינה אותי אז... מעביר קדימה.

זהו זה. המקום האחרון בגמר נחשף והוא הלך ל...קרלי. כצפוי. חבל על אמבלם3 כי הם היו טובים יותר מקרלי בערב הקודם, אבל אני חושב שסיימון צריך גם להאשים את עצמו, בגלל הכיוון שהוא ניסה לכפות עליהם. אמבלם3 הם לא 1D, והם לא צריכים להיות כמוהם.

חחח... ראיתם את התסכול על הפנים של סיימון מהתוצאה הזאת? ומה לגבי המבט הזה שהוא הפנה לכיוון הבנות, כשמריו סגר את התכנית?

revicu

New member
well well well

טוב ראיתי עכשיו את שני הפרקים ואחרי שראיתי את פרק הלייב מה שעבר לי בראש זה שלפיפט מגיע לעלות לגמר.
הביצוע שלהן לשיר המושלם של אלי גולדינג היה לא פחות ממעולה ואחד הביצועים הבודדים בתוכניות החיות שגרמו לי להעביר אחורה ולראות שוב.
סיימון היה כל כך מבואס על אמבלם אבל הוא בעצם היה מבואס על עצמו כי מה שבאמת מעניין אותו זה לייצר עוד פרת מזומנים כמו וואן דיירקשיין. אז סיימון אני באמת אוהבת אותך אבל חבל שאתה לא קורא את הפורום הזה.. מזמן אמרנו שהאמבלמים פשוט לא טובים והשבוע השיר של הביטלס היה פשוט גדול עלהם בכמה מידות.
אז במקום להתבאס תפרגן לפיפט שהגיעו לגמר בלי יותר מדי דחיפה שלך. אגב מי שבפורום ניחש את זה מלך.

מריו הנחה את רוב התוכניות, קלואי אומנם היתה שם וכמובן הטרידה אותו (יד על הכתף, ליטוף בגב..) אבל כמעט ולא נתנו לה טקסטים.

אנחנו לפני סיכומי השנה במוזיקה ומבחינתי כבר יש זוכה מובהק השיר של ברונו מרס ללא ספק השיר המעצבן של השנה. אגב קצת הופתעתי שהזמינו אותו להופיע כי אם אני זוכרת נכון האחיות שלו עשו בלאגנים עם השם המקורי של פיפט.

1515r

New member
הסיכום שלי (ציונים לביצועים בתור סמיילים)

אמבלם 3 - לא עוררו אצלי טיפת עניין כל העונה, והצליחו להרתיח אותי כשהרסו את "Hey Jude" של הביטלס. זה היה נראה כמו DVD ממוצע של הופעה חיה של 1D. ג'ון לנון מתהפך בקברו.

קרלי רוז סוננקלר - כרגיל יצאה מלכה. לא מקרי ששמו אותה ואז את אמבלם 3. נראה שזה היה כדי להראות איך כן שרים ביטלס (אל תהיו קטנוניים רק בגלל שזה חלק מקריירת הסולו של לנון) ואז איך לא שרים ביטלס. עם זאת, היא מסוגלת ליותר, אני מקווה שבגמר היא תפציץ ותרגש כמו שצריך וכמו שהיא כבר ידעה לעשות זאת ואפילו יותר מזה.

פיפט הרמוני - פעם ראשונה שאני אוהב ביצוע שלהן לשם שינוי (אני מדבר על ANYTHING COULD HAPPEN). אבל עדיין אני לא יודע כמה סיכוי יש להן.

טייט סטיבנס - כבר מזמן איבדתי בו עניין. הייתי מחליף אותו בפייג' תומס.

לסיכום,
מבחינתי קרלי רוז סוננקלר היא הזוכה הגדולה והיא זו שצריכה לזכות.

למעלה