תוצאות.
השיר המשותף של הטופ4 היה- מעולה. אפילו אמבלם3 הצליחו להתבלט עם הראפ שלהם. חבל שהם לא עשו את זה עד היום, ונתנו לסיימון להפוך אותם לעוד להקת פופ די משעממת. אה ו... זה רק אני או שבשירה המשותפת של כולם, לא שמעו את טייט? בכל מקרה, אני תוהה אם זה היה באמת לייב או רק ליפסינג.
תוצאות ראשונות... ה-X הראשון לעבור הוא... הן פיפת' הרמוני!
אני...אני פשוט.... אני פשוט לא מאמין! זה באמת קרה. אני לא חולם, נכון? אני חייב להודות שלרגע לא חשבתי שזה באמת ייקרה! ייייייישששששששש!
זה אומר שעדיין יש לי סיבה טובה לחזור לגמר! סיימון בטח בשוק מטורף, כי הוא כנראה איבד את האקט שהוא דחף בכוח לגמר, אלא אם אמריקה הפתיעה ולא הצביעה לקרלי... מה שלי נראה כמו חלום באספמיה.
ההופעה של ברידג'ט מנלר הייתה ... מעניינת. אז מי זאת בדיוק?
אגב יש לה קול מעניין. רק חבל שהשיר נשמע די טיפשי.
עוד תוצאות... ה-X הבא לעבור לגמר הוא טייט סטיבנס. וואו, זאת הייתה הפתעה...NOT!
חחח... הפנים של סיימון ובריטני. והיה כל כך כואב לראות מה עובר על קרלי. עוד רגע ונראה לי היא הייתה מתחילה לבכות. התוצאה הזאת אומרת שעל המקום האחרון יצטרכו להיאבק קרלי ואמבלם3. אני שם את הכסף שלי על קרלי. למה? כי אם למדתי דבר אחד מהעונות של האקס פקטור שראיתי בארה"ב ובבריטניה זה שבחצי הגמר התוצאות נקראות בסדר מאוד ברור – 1-3 או 3-1. לי זה אומר שמה שאני למד מהתוצאות האלה זה שמי שהולך לעבור לגמר הוא האקט שהשבוע נמצא במקום הראשון, ואין סיכוי שאמבלם3 הצליחו לקפוץ מהמקום ה-3 לראשון, אז זאת יכולה להיות רק קרלי.
ההופעה של ברונו מארס, בכנות, לא ממש עניינה אותי אז... מעביר קדימה.
זהו זה. המקום האחרון בגמר נחשף והוא הלך ל...קרלי. כצפוי. חבל על אמבלם3 כי הם היו טובים יותר מקרלי בערב הקודם, אבל אני חושב שסיימון צריך גם להאשים את עצמו, בגלל הכיוון שהוא ניסה לכפות עליהם. אמבלם3 הם לא 1D, והם לא צריכים להיות כמוהם.
חחח... ראיתם את התסכול על הפנים של סיימון מהתוצאה הזאת? ומה לגבי המבט הזה שהוא הפנה לכיוון הבנות, כשמריו סגר את התכנית?