4X18

Y. Welis

New member
בעיקר בעניין שיתוף הפעולה
אם יש דרך להרוס כל שריד של אינטגריטי בדמות - הרי שזו הדרך.
&nbsp
אפילו אם זה בהפוך על הפוך, ורמפל' ינקום בגדול בירוקה - הרי שרג'ינה אמורה לעשות פרצוף (פה אליפטי) ולשאול 'איך אתה משתף איתה פעולה'?
&nbsp
אפשר גם ליצור רומן בינו לירוקה. יהיה אמין באותה מידה.

אביטל186

New member
4X18

אז חברים מה קורה? אחרי שבועיים הפסקה זה הזמן לחזור לענינים.
אז איך היה הפרק?

מה אהבתם? מה לא? אלו תובנות מפתיעות עלו בכם?
אז אני אענה קודם:
אני מודה לא ראיתי עדיין את הפרק, זה פשוט מפחיד אותי מידי.
להגנתי ניסיתי. המנגינת רקע המאיימת נמצאת כל הזמן ברקע ואני יותר מידי אוהבת את הטובים (אמה)בשביל להיות מסוגלת לראות שקורה להם משהו רע.
יאלה מי הבא?

Y. Welis

New member
פרק מעניין. מהפכני כביכול

אבל הטוויסט קלוש. היה ברור שהירוקה לא מתה (ובאותה מידה סביר שגם מריאן תחזור, בדרך זו או אחרת). אבל שום רמז עד אותו רגע?... אפילו לא כשהיא הוקפאה ושוחררה מהקיפאון? ועוד בידי אחותה? חבל ומיותר.

אז יש עוד טוויסט. ורובין מוכנס לעומק הסיפור. וגם לויל יש עדיין מקום (אולי בחוזה שלו כתוב שאחד ל-3 פרקים הוא חייב להופיע...). אבל זה לא משנה את הדישדוש ואיבוד ההשראה. אם כי לראות את רמפל' סובל - יתרון. אולי היחידי בפרק.

אביטל186

New member
טוב אז ראיתי :) לא נורא כמו שחשבתי..

מסכימה איתכם כאן,יש שם דברים תלושים וקלושים.
רובין ממש חזר ולעומק, וזה הולך להיות המבחן הענק של רג'ינה.במי היא תבחר לדעתכם?
אני חושבת שבאמה. הלוואי שהיא תבחר באמה!במילא הירוקה הזאת לא הולכת להישאר עוד הרבה זמן עם רובין
היא תרצה לחזור כדי לעשות צרות נוספות. זה ברור.ואכן רמפל סובל, היה שווה את כל הפרק.

Shiri from the block

Active member
היה פרק מפתיע בחלקו!

ואו, מסתבר כשלא קוראים ספוילרים העלילה אשכרה יותר מעניינת ומפתיעה

לא היה לי מושגגגגגגגג לגבי זלינה כמריאן, זה בא לי מזה בהפתעה

אני כזה WHATTTTTT
ומעצבן אותי שהרגו את מריאן

כאילו בשביל לדחוף את רובין עם רג'ינה זה בסדר להרוג זוג כזה אייקוני כמו רובין ומריאן, אבל לשים את סינדרלה עם הנסיך, את שלגייה והנסיך שלה, ואורורה ופיליפ זה בסדר! מעצבן.
אבל בכל אופן, בתור פרק שהיה בעיקר על רובין דווקא היה סבבה... בזכות ראמפל כמובן. כפרעליו

ואני לא מבינה מה הם מתכוונים לעשות עם כל הרעות שהביאו העונה
מליפיסנט, אורסולה, קרואלה ועכשיו גם זלינה, ויש עוד את ראמפל ורג'ינה שהיא סוג של מתנדנדת.... בהנחה ותיהיה עונה חמישית, ממש מעניין מה הם הולכים לעשות שם..

אביטל186

New member
שירי?????? הלווו מה המצב?

נחמד לראות אותך כאן!
לא הבנתי מה עיצבן אותך עם מריאן ורןבין ושאר הזוגות.

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה והגנב מיער שרווד

אני חושב שהפרק מסביר בצורה קולעת למה רולנד לא נישק את אמו. נראה שעוץ לי גוץ לי הוכיח בפרק הזה עומקים חדשים לגמישותו המוסרית - אם הוא חתם על עסקה עם מישהו, הוא נאמן לעסקה שהוא חתם איתו גם אם מדובר ברוצחת בנו. לעניין קטן, מה הקטע עם הדירות הריקות בסדרה? מילא הדירה
של ויל אבל גם הדירה של בלפייר? כן, אני יודע שאפשר להתפגר שם ויגלו את גופתך אחרי שנים ארוכות אם ביצעת את הסידורים המתאימים אבל זה עדיין נראה מגוחך. ואיך, לכל הרוחות, העסק "הקוסם מארץ עוץ" נחשב לפתוח לאחר שהבעלים נעדר תקופה מסוימת? אני חושב שכל הקטע של עוץ לי גוץ לי די תומך בדעתי שיש לו אמצעים כספיים בעולם הרגיל - מי שילם עבור הניתוח שלו? וטוב, למה אף אחד לא משגיח עליו? הרי מדובר בחולה בסיכון להתקף לב. לגבי רובין הוד עצמו, הפרפראזה מהסופרנוס "בדיוק כשחשבתי שאני בחוץ - זה משך אותי בחזרה" נכונה עבורו. בכל מקרה, מעניין איך הוא הסתדר בניו-יורק.

הלדיל

New member
ב-עד עצם היום הזה בארץ הפלאות',

אליס והארנב מגיעים לסטוריברוק ובין היתר מבקרים בדירתו הריקה של וויל.

אביטל186

New member
אההה לא ראיתי עדיין.

לא ידעתי אם שווה צפייה.
אני לא חושבת שגולד בעל אמצעים בעולם האמיתי. עובדה שהוא חי על חשבון אורסולה.
וכשהםנכנסו לסטוריברוק חזרה, קרואלה אמרה לו איזה בגדים יפים.. יעני היה לבוש חצי סמרטוט שם בחוץ.

הלדיל

New member
אז מי שילם על הטיפול בבית החולים?

הוא טרם פגש את אורסולה בנקודה זו - אם היה פוגש, היינו רואים את אורסולה בבית חולים - ואם רובין הוד היה משתמש בכסף שרג'ינה נתנה לו, מריאן הייתה נוזפת בו. כשפוגשים אותו, הפגישה ביניהם היא כמספר חודשים אחרי עזיבתו את סטוריברוק. הוא שהה כבר בניו יורק ולו כאן מדובר בזמן קצר אחרי שהוא עזב.

אביטל186

New member
זה לא קשור.

מי שילם על הטיפול? כנראה רובין. כי הוא הביא אותו לשם ואים הרבה ברירות.
ואנחנו לא יודעים שמריאן היתה כועסת אם היה משתמש בזה זה הנחה שלך.
הוא יצא מהבית חולים מסמורטט שתכלס אין לו לאן ללכת. אם היה, הוא לא היה מתעקש על הדירה של הבן שלו צההתחלה.
הוא פגש את אורסולה 6 שבועות אחרי שנזרק ולא כמה חודשים. תראה שוה את הפרק האחרון של פרוזן.
הוא כולו נראה מרוד ועל הפנים עד שהוא חוזר לסטוריברוק.
ואם היה לו כסף לא היינו רואים אותו חי בעליבות אצל הץמנונה ואוכל מנה חמה

הלדיל

New member
מריאן כעסה עליו רק משום שעזר לעוץ לי גוץ לי מכלתחילה

פשוט לא מסתדר לי עם העובדה שהוא מוצג כאיש הכי עשיר בסטוריברוק (שכל העיירה היא רכושו האישי) והוא, בפירוש, תכנן לעבור לניו יורק וכבר סיים את מרבית ההכנות כשבל תפסה אותו לא מוכן. אני הנחתי שהוא שב לדירה גם מסיבות רגשיות. הוא גם וויתר עליה בקלות לרובין ואשתו כך שמדובר בסיבות רגשיות ולא כספיות. גם לפי כרונולוגיה זו, עוץ לי גוץ לי שהה בניו יורק כ-6 שבועות לפני שהוא מצא את אורסולה. אפשר להעלות עוד כמה סיבות פרט לקשיים כספיים שהוא ירצה לגור אצל אורסולה אבל אני מניח שקשיים כספיים הם הסיבה הכי מתבקשת על הדעת. ברור שהוא יהיה מרוד ועל הפנים, הוא לא התאושש מהעובדה שבל בעטה בו והוא חייב טובה לאישה שהרגה את בנו. הוא גם מציין בפרק שהוא יכול להסוות את מצבו האמיתי - פיסיולוגי ומנטלי - באמצעות קסמים.

אביטל186

New member
אל תשכח שהוא האיש הכי עשיר בסטוריברוק רק בגלל

ההבטחה של רגי'נה לתת לו נכסים בקללה.
הוא תכנן להגיע הרבה מעבר לניו יורק. הוא תכנן להיות כל יכול לאחר שייפטר בשליטת הפגיון.אבל זה לא קרה והוא נזרק חסר כל החוצה.זה בהחלט נראה שהוא הגיע לדירת בנו ללא כלום.
והוא היה זקוק לה כדי לגור בה.עובדה הוא לארצה כלום מרכוש בנו כדי לא להיזכר לכן לא נראה לי יש סיבות רגשיות שהוא ירצה להיקשר לדירת בנו סתם כך שיזכירו לו את אשמתו ופחדנותו.
אצל אורסולה היו הרבה דיטיילס קטנים שציירו תמונה של דלות וחוסר כל.
לעומת קרואלה למשל.
היא אומרת לו אתה חי על חשבוני. החימום נודלס במיקרו היה מעורר רחמים אפילו למי שממש לא סובל את רמפל.

Y. Welis

New member
זה נמצא מול העיניים... פעם אגב זו היתה הסיבה שענדו תכשיטים

לשמור את הכסף 'על הגוף'.

Y. Welis

New member
שווה רק להתחיל. 2-3 פרקים. אח"כ נחלש

הבעיה העיקרית היא השחקנית שבתפקיד המלכה. mis-cast קשה.

למעלה